Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legjobb minőség, annál jobban nem kapsz, ezt szó szerint értettem.
azért lene ho mert az apriliá strapabiró 1szer kel megcsinálni normálisan!
a mito azal az a baj hogy szétpörgeti az agyát!
nem sokat menek
a susukival meg az alkatrész itt a progréma!
amugy ez az én mocim!
evel is voltak progrémák de mostmár jo lesz
jóratós!
helló!

Wössner dugattyú az mennyire megbízható és jó?
Sziasztok!
Érdeklődnék nincs-e valakinek felesleges kipuf.rögzítő rugója (3db) és első fém fékcsöve (csak jó állapotú érdekel, sz@-t már sikerült vennem ).Ha van árat írjon, köszi .

Ja és nem tudom érdekes-e, de 125-re kell.
gázkar koplettan bowdennel 5ezer ft
spirál 3ezer ft/db
utald!
na hello én hivtalak még anyi kérdés hogy a gázkar menyi még plussz? meg ha van spiriál mindegyik órához
Mert sokkal könynebb hozzá alkatrészt venni, mint pl az RG hez.
Sziasztok!
Új motor vásárlás előtt állok és szeretnék 1-2 gyors véleményt, tapasztalatot hogy miért lenne jobb ez a motor mint más 125ös (pl:Cagiva Mito, Suzuki RG 125 Gamma)

Előre is köszönöm!
1500-at adok érte... Át kell alakítanom, mert ez bal oldali, nekem jobbos kéne, de nem tudok szerezni... Amúgy is. Ajánlottan adod fel nem elsz több 500-600nál több a postaköltség. És 1000 Ft-ra tartod a légbeömlődet, tehát 1500. ok?
2000ft-ot utalj ha kell
heló
még nem is halotam ijenröl bocsi!
Nem értem... Tehát mennyit utaljak át?
Jogos, a foglalkozási -, benzinköltséget nem számoltam bele.
De amúgy postaköltség nem lesz több mint 500 max max 600 Ft, ha ajánlottként adod fel. Tudtommal!
köszönöm szépem!
megtudtam csinálni
örülök,hogy itt ilyen összetartó emberek vannak.
Eladó Af1, a legalja 95 000 HUF
http://www.kepesmotor.hu/april...
figyelj mostmár ne fárassz ezt már direkt csinálod vagy tényleg egy másik bojgóról jöttél?A postás a házadhoz viszi a pénzt nem egy csekket ad a kezedbe.A csekkre én fizetem be a postán a pénzt.ezt nem hiszem el hogy nem láttál még ilyet.
ha előre utalod a pénzt akkor 1000ft a posta költség!
én ingyen még oda is adnám, nem arról van szó, de még csomagolhatok is meg mehetek a postára!
akkor inkább megmarad
http://tommot.hu/hirek/37-osszefoglalo-a-2010-es-kunmadaras-dragbike-eu
ropa-bajnoksagrol
Kunmadár eredmények röviden!
Kemény!
10 ezer ft egyben
a cseket beválcsák a postán?:?
vagy hogy lesz nekem belőle pénz?
Hello!

1000 Ft-ért odaadod nekem a balos légbeömlőt?
Ez az ezres tartalmazná a postaköltséget is, mert előreutalnám a pénzt. Azért mondtam rá 1000 Ft-ot, mert ez bal, és - amint tudod jobbos légbeömlőre van igazából szükségem (régebbi hsz-ek) ... - át kell majd alakítanom...
Köcce, nem is mondtad hogy van ilyen jó kis dobod mi pénz?
te vagy a nagytudású ha annyit nem tudsz felfogni,hogy ajánlott levélként add fel ne utánvétel az ajánlott levél 390ft az utánvétel ahogy tőlem kaptad a csomagot(mert így kérted)940ft volt én annyit fizettem.Ma vissza jött a csonk és a postán 2000ft-ot fizettem érte.fogalmam nincs,hogy ez mostmár hogyjött ki de nem is érdekel már.még 500ft-tal lógok amit csekken holnap feladok.azt itt fejezzük be.
hőfokmérőm meg ülésem van sport pro-hoz, de az ülés nem tudom hogy jó e futurára.

atta916@freemail.hu ide irj ha érdekel.
hátsó lengővillán ahol a lánckerék van ott látsz belül 2db lefele álló csavart.alulról ránézel ott a 2db anya és lelazítod.
a lánckeréknél benézel a tengellyel egyvonalban és látsz lyukakat.
oda a legnagyobba bedugsz egy csavarhúzót.óvatosan elkezded elő hátra mozgatni a motort így. ha jól emlékszem előre tolással alzul hátra tolással feszül a lánc.

ez csak akkor működik ha még nincs teljesen megfeszítve.
ez egy excenteres dolog ránézel és látod hogy el van tolva a tengely középvonala.ha a tengely vonala teljesen hátul van akkor már nem lehet feszíteni, akkor láncszem kivétel és utánna tudod állítani.

remélem érthető volt, ha nem szólj és megpróbáljuk mégegyszer