Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merre laksz? Vonyarcon kölcsön tudom adni.
önindítós vagy berúgos blokkra kell?
ne utánvéttel küld én nem akarok rá fizetni én a 2500ftodat vissza küldöm de nekem posta költségeket ne tegyél rá nekem úgy nem kell gondolkozzá!Annyit kapsz vissza amennyiárt tőlem vetted többet nem!
Egy lendkerék lehúzóra lenne szükségem... Hol tudom beszerezni? és kb mennyibe "fáj" ?

(Azért kérdeztem meg így is, mert lehet nem mindenki olvassa el az előző hsz-emet... Javítás az előző hsz-hez: Benzint )
Benzin raktam bele, karbit azóta 80-szor átpucoltam, makulátlan tiszta lett szétszedtem a bolkk bal oldalát, mert ugye az után nem indult el... de semmi... jelölések a helyükön. Gyújtás lesz (lett) valóban... elcsúszott az ék, több mint valószínű... Mert nincs egybe a kis háromszög, és a jelölés. 180 fokot elfordult a gyújtásom, és így pont alsó holtponton adta le a gyújtást Tehát szedhetem szét, összeillesztés, stb.. remélem nem jönnek elő rejtett hibák, és nem kell még egy halom pénzt ráköltenem...

Viszont jelenleg egy lendkerék lehúzóra van szükségem... Azt hol tudom beszerezni?
50es af1 replicához kellene gyujtás felöl dekni, két gyári visszapillandó, meg fordulatszámmérő és kilóméter óra spirál akinek van valamelyik ezek közül irjon.
üdv.
van! 28as
csá 1100 a posta!
sziasztok ven valakinek karburátos csonkja? af1-re (egyenes)
szevesztok eladtma az af1emet:D:D
Sziasztok!

Keresek Minarelli RV4-es blookkhoz való Ducati Energia gyújtás állórészt! (tekercssort) Akinek van reális áron az kérem írjon ide! Csak a hibátlan, gyári állapotú érdekel!

Előre is köszönöm!
jo rendben!
Aprilia af1 papíros váz (csupasz váz) + papírok 4 hónap műszakival még papírok külön is eladóak

speedfan@citromail.hu
Ha valakinek hengerfej kellene... 1ftról...
http://www.vatera.hu/item/view...
ne után véttel küld csak simán ajánlott levélbe nincs 2kg csak párszáz forint a posta nem akarom megvenni tőled 4200 ftért
holnap akor küldöm visza
2500+ a 1690 posta!
holnap felteszem
rndben?,
fent vagyok!
ad meg az msn cimed!
e-mailban inkább mert nagyon ritkán vagyok msn-en
nem vagyok időmilliárdos, ha kérdésed van azt e-mailben is felteheted azt mindennap nézem.
msn-t tudnál adni?ott egyszerűbb beszélni.Vagy itt az enyém:santafec@citromail.hu
HÉJ! akkor gyere fel msn-re ha kell
használható

Kecskemét mellett lakom.
Üdv!
A kuplung mien állapotban van?Külön is eladó?
heló hol, laksz?
vegyél fel msn:re:czegledi_zsolt@freemail.hu
érdekel!
megondoltad te hogy mit beszélsz?
uj blok?
gondolkoztál már róla hogy menyibe kerül?
eladó sintesi50 váz idomokkal 15péz
+bontott alkatrészek