ne utánvéttel küld én nem akarok rá fizetni én a 2500ftodat vissza küldöm de nekem posta költségeket ne tegyél rá nekem úgy nem kell gondolkozzá!Annyit kapsz vissza amennyiárt tőlem vetted többet nem!
Benzin raktam bele, karbit azóta 80-szor átpucoltam, makulátlan tiszta lett szétszedtem a bolkk bal oldalát, mert ugye az után nem indult el... de semmi... jelölések a helyükön. Gyújtás lesz (lett) valóban... elcsúszott az ék, több mint valószínű... Mert nincs egybe a kis háromszög, és a jelölés. 180 fokot elfordult a gyújtásom, és így pont alsó holtponton adta le a gyújtást Tehát szedhetem szét, összeillesztés, stb.. remélem nem jönnek elő rejtett hibák, és nem kell még egy halom pénzt ráköltenem...
Viszont jelenleg egy lendkerék lehúzóra van szükségem... Azt hol tudom beszerezni?
50es af1 replicához kellene gyujtás felöl dekni, két gyári visszapillandó, meg fordulatszámmérő és kilóméter óra spirál akinek van valamelyik ezek közül irjon.
üdv.
Keresek Minarelli RV4-es blookkhoz való Ducati Energia gyújtás állórészt! (tekercssort) Akinek van reális áron az kérem írjon ide! Csak a hibátlan, gyári állapotú érdekel!
(Azért kérdeztem meg így is, mert lehet nem mindenki olvassa el az előző hsz-emet... Javítás az előző hsz-hez: Benzint )
Viszont jelenleg egy lendkerék lehúzóra van szükségem... Azt hol tudom beszerezni?
üdv.
Keresek Minarelli RV4-es blookkhoz való Ducati Energia gyújtás állórészt! (tekercssort) Akinek van reális áron az kérem írjon ide! Csak a hibátlan, gyári állapotú érdekel!
Előre is köszönöm!
speedfan@citromail.hu
http://www.vatera.hu/item/view...
2500+ a 1690 posta!
holnap felteszem
rndben?,
ad meg az msn cimed!
nem vagyok időmilliárdos, ha kérdésed van azt e-mailben is felteheted azt mindennap nézem.
Kecskemét mellett lakom.
A kuplung mien állapotban van?Külön is eladó?
vegyél fel msn:re:czegledi_zsolt@freemail.hu
érdekel!
uj blok?
gondolkoztál már róla hogy menyibe kerül?
+bontott alkatrészek