heló
xcsere érdsekelen?
1 simsonra?
pöxc röf!
51-as váz 50-es blok
dse még anyira bejáratós hogy nem mentem vele vagy 10 km-ert
adsnák hozá még 1 pót blokot is az bis hibátlan!
A váz makulátlan állapotú blokk nem is kell hozzá mert a törzsköny/forgalmiban a motorszám csak annyi hogy Rotax 123 tehát csak vázat cserélsz és papíros a motorod! Rendszám is megvan!
Ára: 60.000ft mindennel együtt
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet beállítani a gyújtást? Dugattyút felső holtpontra állítani? És mire jó az a kis fogaskerék, ami az olajpumpa meghajtó fogaskerék bal oldalán található (amit az olajpumpa meghajtó fogaskerék kisebb fogaskereke hajt meg) ?
azt szeretném kérdsezni hogy nincsa e valakinek külső hengerfelye?( a vizes)
rotax 123-as blokhoz
ha van: msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:0630-731-6232
Ma voltam kint Kunmadarason! Hát elég durva a buli kint! Kb 1500-2000 motor... Láttam pár AF1 est is, meg a turbós busákról, és a Top Fuel motorokról és autokról ne is beszéljek, azóta is csöng a fülem:D:D
Nah, bowden csere megvolt, de sajnos úgy néz ki a kuplung is megadta magát... Ez a méreg nem a cián... ott tartok hogy mérgemben kivágom egy szeméttelepre a gépet...
hali.apriia af 125 replicám van,kellene nekem km óra spirál,az órán vastagabb alul a keréknél vékonyabb a menet ha jól láttam.ha valaki tud segíteni szóljon!
Miért mi baja lesz a sport légszűrőtől? levegő szűrő az levegő szűrő.A bejáratás meg azon múlik ,hogy mész vele .Küld vissza akkor ,anyukád telefonjára küldöm a címet.
azt szeretném mwegkérsdewzni hogy van valakinek polini 160-as ra belső hengerfelye és hogy menyiért?
vagy valaki nem tud valamit ahogy meg lehetne csinálni a gyertyának a menetét?
xcsere érdsekelen?
1 simsonra?
pöxc röf!
51-as váz 50-es blok
dse még anyira bejáratós hogy nem mentem vele vagy 10 km-ert
adsnák hozá még 1 pót blokot is az bis hibátlan!
Ára: 60.000ft mindennel együtt
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet beállítani a gyújtást? Dugattyút felső holtpontra állítani? És mire jó az a kis fogaskerék, ami az olajpumpa meghajtó fogaskerék bal oldalán található (amit az olajpumpa meghajtó fogaskerék kisebb fogaskereke hajt meg) ?
menyire taranád?
csere érdekelen?
mien mocid van és mi klenene hozá?
azt szeretném kérdsezni hogy nincsa e valakinek külső hengerfelye?( a vizes)
rotax 123-as blokhoz
ha van: msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:0630-731-6232
előre is klöszi!
Ma voltam kint Kunmadarason! Hát elég durva a buli kint! Kb 1500-2000 motor... Láttam pár AF1 est is, meg a turbós busákról, és a Top Fuel motorokról és autokról ne is beszéljek, azóta is csöng a fülem:D:D
nem tuc valakinek eledó polini hengerek a belső hengerfelyét?
olcsón 160-as a henger?
70 389 6486
amugy nincs másik?
ami gyenesen jön?
vagy valaki nem tud valamit ahogy meg lehetne csinálni a gyertyának a menetét?
lewhwet hogy viszakülsdöm jo?
mond a cimed