ez való a 34-es karbihoz biztos nem tudod rátenni,nem fér el vagy mért nem jó.a légszűrődhöz nem passzol?tegyél rá sport szűrőt azzal lehet jó lesz.ha nem visszaküldöd levélben és vissza kapod az árát.
Üdv! Nekem is elszakadt a kuplungbovdenem és a végét is elhagytam. Mz bovdent raktam rá a végére pedig a villanyszerelésnél használatos "csokit". Tökéletesen működött. Próbáld ki ha gondolod.
sajnos ebben már nem segíthetek holnap egyben viszik a motort mostmár nem vehetek le semmit.de más bowdent is tehetsz rá motoros boltban én etz bowdeneket szoktam venni pár száz forintért.szinte minden motorra azt rakom.
Emberek! Nincs valakinek egy fölös kuplungbowdenje? (af1 50-re kéne, de gondolom nagy különbség nincs :) ). Elszakadt menet közben a bowden vége, a kis bogyót is elhagytam.. volt öröm...
Sziasztok a képeken látható alkatrészeket szeretném mihamarabb eladni,csak ezek vannak és a helyet foglalják nálam valaki meg hasznát venné.Ár tank 3000,lámpa 2000,kapcsoló1500 a többi 1000ft/db
A motorod megfelelö mennyiségű és minőségű keveréket kap, csak vmiért elfogy a benzined...ez valószínűleg benzinszint lesz. azt az úszóházban a benzinbefolyó csatornát nyitó-záró lapkán tudsz kézzel picit állítani (hajlítani)így az úszónak magasabbra kell emelkednie(tehát több benzin lesz az úszóházban) hogy bezárja a benzin útját. A benzincsapot tényleg szedd szét darabjaira és nézd át hátha leszakadt valami gumidarab benne...
Ha olyan a baj hogy nem a benzin elfogyása okozza hanem minden előjel nélkül egyből lehorkol a gép akkor az gyújtás, nekem olyan volt hogy húztam neki 6-7 ezer és egyből piff, mintha áramtalanítottam vna...aztán magához tért és ment... meg 1 hét állás után beindult aztán pár pöffenés múlva magától leállt...stb.. ha nap mint nap indítottam akkor semmi baj nemvolt...ezt nálam a gyertyahézag nagysága okozta...kisebbre vettem és egyből beindult 10 percet járt stabik alapjáraton fél év állás után...
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy nem e érdekel valakit 1 DELLORTO 28-AS KARB?
FELUJITOT
HA ÉRDEKEL VALAKIT ELÉRHETŐSÉGEIM!
TEL:0630-731-6232
MSN:czegledi_zsolt@freemail.hu
hibátlan Showa elsőteló 10pénzért