Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. RV4-es blokkhoz keresek 80as hengert,jó ha dugó is van hozzá,hengerfej nem szükséges mert az van.Ha valakinek lenne légyszi irjon,ja és kuplunglamellák is kellenének,de hézagolólemez nélkül.előre is köszönöm
Üdv! Holnap csinálok képet. Köszi az eddigi segítőkészségedet.
szevasztok.

gond van.annyi a lényeg,hogy a motorom Af1 futura ment rendesen amig fel nem töltöttem hűtővizzel(le volt engedve).lehet hogy nagy baromság amit mondok,de nekem olyan mint ha a motor bele dolgozna a hűtőrendszer-be.lehetséges ez?a motor nem pörög csak csutka gázon,alapjárat meg nincs.szerintetek mi baja?köszi.
megnéztem a kilométer spirált nincs rajta de van több spirálom más motorokból ha küldesz képet akkor hátha találok olyat.mert egyenlőre fogalmam sincs milyen az a műanyag kütyü.ezen a replikán közönséges hétköznapi spirál volt.semmilyen műanyag kütyü nem volt.de van egy gilera spirálom ami nem menettel csatlakozik az órához hanem egy műanyag kütyüvel lehet azt keresed.
nem tud valaki egy motorhibás vagy sérült aprilia af1 futurát (rendszámosat)?
heló engem érdekelne az AF1-es de csak ha rotax123 blokos mert szerinem ez kb 85 ös és elvileg ez nem olyan!
holnap megnézem
Üdv! Ha jól emlékszem azt már írtad hogy nincs km óra spirálod. Nekem ugyan ilyen km órám van és tönkrement ami rácsatlakozik az órára és sehol nem találok olyan kis műanyag fogaskereket sem. A kérdésem az lenne hogy a spirál meg sincs vagy csak szakadt? Mert engem úgyis érdekelne a kis műanyag cuccal együtt! Előre is köszi!
igen van lendkerék is majd holnap csinálok képet is és természetesen hibátlanok.e-mail címem nagy11.zsolti@citromail.hu
Szia!

Engem érdekel a dolog! Képet tudsz föltenni róla? Gondolom hibátlanul működik..
Esetleg lendkereked van hozzá?

előre is köszi!
ha a gyújtás állórészre gondolsz van 5000ft
Szia!

rv blokkhoz, működőképes tekercssorod van? Ha igen akkor kérlek jelezd! az előző is én voltam csak másik fiókon:D
Szia!

rv blokkhoz, működőképes tekercssorod van? Ha igen akkor kérlek jelezd!
sürgősen eladó
Ár. 5000ft
hello af1 50 ccm-is rv6-os blokkosból minden alkatrész eladó olcsón.
akkor kell
de viszont egy képet tudnál elöte mutatni a lendkerék ről,csak hogy olyan e amien kell nekem
lendkerék 12000 ft relé 3000 ft
üdv!nekem kellene egy pár cucc !lendkereket menyiért adod?még érdekelne az indító relé!
gyújtás komplettan 20ezer ft(ismételem boltban 100ezer ft)
alapból Derbi blokk.
ez éppen Gilerában volt
Viszont Aprilia RS-ben is van olyan évjárat, amiben ez a blokk van
gyújtás mennyi?
Hali.
A múltkor beszéltük ezt a fordulatszámmérő bovden témát, de sajnos sehol nem találtam a környéken :/ ha szétkapom és megbizonyosodok róla, h tényleg csak annak van baja nem tudnál nekem venni egyet és elpostázni ha valamikor a bolt környékén jársz?
köszi
te, ez nem gilera blokk?
ugynézki h rájöttem miért nincs szikrám, a gyujtótrafó lesz a hibás,ugyanis a fekete kábel és a gyujtás vezeték között 2.2kOhm-nak kellene lennie,a multiméter meg semmit se mutat.
szóval ha van valakinek gyujtórtafója eladó az jelezze plíz:D

SEM AMAL (sötétzöld) TM 14-04
101 888 00

ez van ráírva jelezzetek ha van
Verseny blokk eladó!

Derbi 6 sebességes blokk
Polini High-End versenygyújtással(ez 100ezer ft boltba)
Del'orto 24-es karbival

egyben vagy bontva.
egyben 50ezer ft