Üdv. RV4-es blokkhoz keresek 80as hengert,jó ha dugó is van hozzá,hengerfej nem szükséges mert az van.Ha valakinek lenne légyszi irjon,ja és kuplunglamellák is kellenének,de hézagolólemez nélkül.előre is köszönöm
gond van.annyi a lényeg,hogy a motorom Af1 futura ment rendesen amig fel nem töltöttem hűtővizzel(le volt engedve).lehet hogy nagy baromság amit mondok,de nekem olyan mint ha a motor bele dolgozna a hűtőrendszer-be.lehetséges ez?a motor nem pörög csak csutka gázon,alapjárat meg nincs.szerintetek mi baja?köszi.
megnéztem a kilométer spirált nincs rajta de van több spirálom más motorokból ha küldesz képet akkor hátha találok olyat.mert egyenlőre fogalmam sincs milyen az a műanyag kütyü.ezen a replikán közönséges hétköznapi spirál volt.semmilyen műanyag kütyü nem volt.de van egy gilera spirálom ami nem menettel csatlakozik az órához hanem egy műanyag kütyüvel lehet azt keresed.
Üdv! Ha jól emlékszem azt már írtad hogy nincs km óra spirálod. Nekem ugyan ilyen km órám van és tönkrement ami rácsatlakozik az órára és sehol nem találok olyan kis műanyag fogaskereket sem. A kérdésem az lenne hogy a spirál meg sincs vagy csak szakadt? Mert engem úgyis érdekelne a kis műanyag cuccal együtt! Előre is köszi!
Hali.
A múltkor beszéltük ezt a fordulatszámmérő bovden témát, de sajnos sehol nem találtam a környéken :/ ha szétkapom és megbizonyosodok róla, h tényleg csak annak van baja nem tudnál nekem venni egyet és elpostázni ha valamikor a bolt környékén jársz?
köszi
ugynézki h rájöttem miért nincs szikrám, a gyujtótrafó lesz a hibás,ugyanis a fekete kábel és a gyujtás vezeték között 2.2kOhm-nak kellene lennie,a multiméter meg semmit se mutat.
szóval ha van valakinek gyujtórtafója eladó az jelezze plíz:D
gond van.annyi a lényeg,hogy a motorom Af1 futura ment rendesen amig fel nem töltöttem hűtővizzel(le volt engedve).lehet hogy nagy baromság amit mondok,de nekem olyan mint ha a motor bele dolgozna a hűtőrendszer-be.lehetséges ez?a motor nem pörög csak csutka gázon,alapjárat meg nincs.szerintetek mi baja?köszi.
Engem érdekel a dolog! Képet tudsz föltenni róla? Gondolom hibátlanul működik..
Esetleg lendkereked van hozzá?
előre is köszi!
rv blokkhoz, működőképes tekercssorod van? Ha igen akkor kérlek jelezd! az előző is én voltam csak másik fiókon:D
rv blokkhoz, működőképes tekercssorod van? Ha igen akkor kérlek jelezd!
Ár. 5000ft
de viszont egy képet tudnál elöte mutatni a lendkerék ről,csak hogy olyan e amien kell nekem
ez éppen Gilerában volt
Viszont Aprilia RS-ben is van olyan évjárat, amiben ez a blokk van
A múltkor beszéltük ezt a fordulatszámmérő bovden témát, de sajnos sehol nem találtam a környéken :/ ha szétkapom és megbizonyosodok róla, h tényleg csak annak van baja nem tudnál nekem venni egyet és elpostázni ha valamikor a bolt környékén jársz?
köszi
szóval ha van valakinek gyujtórtafója eladó az jelezze plíz:D
SEM AMAL (sötétzöld) TM 14-04
101 888 00
ez van ráírva jelezzetek ha van
Derbi 6 sebességes blokk
Polini High-End versenygyújtással(ez 100ezer ft boltba)
Del'orto 24-es karbival
egyben vagy bontva.
egyben 50ezer ft