Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felvettelek msn-re!
lehet hogy ugyan olyan meg ugyan annyi áramot ad le, nagyon nem értek hozzá! de amit multkor vettem az is af1-be volt és 34voltot adott le! alapjáraton még "jó" is volt de egy kis gáz és kiégett minden lámpa ami bevolt kapcsolva! ugyhogy mindenképp másik kell, és ha már másikat veszek akkor már ugyan olyat mint ami benne volt! de lehet hogy az a fesz.szab. amit vettem az nem jó...! még jó hogy nem volt drága
azt szeretném megkérdezni hogy valakinek ninc s -e
aprilia af1 1 lengőkaroshoz hátsó sárvédő?
olxcsón !
heló nekem van 1 ugyan ilyenem elasdó!
ha érdekel hivj:06307316232
msn:czegledi_zsolt@frreemail.hu
üdv:zsolti
Igen tényleg hasonlít külalakra.Szerintem egyébként az enyém is jó lenne mivel a lényeg a 12 voltos akkumlátor amit tölteni kell és szerintem az hülyeség,hogy több áramot ad le,mivel a működési elv ugyanaz és ugyanazt csinálja mind a kettő.De megértem ,hogy ugyanilyet akarsz.
ilyen kellene!
nem! és elnézést hogy nem irtam...
most jó valamelyik vagy nem?Mert az nem derült ki.
ez hasonló mint ami kell!ducati energis! csak a multkor is mást vettem és az több áramot ad le, és azért akarok most pont ugyan olyat mint ami volt!
képet esetleg! csak azért hogy egyre gondolunk-e!
milyen blokk kell? működőképes? vagy darabokban is jó?
rá kell állítani a kuplungodra
nem húzza be rendesen
Kersek aprilia af1/rs blokkot sürgös lenne!
Helló nekem van 1 af1-em de nem rendszámos!
Hy!

Ha olyat csinál a motor, hogy üresben van, alapjáraton jár, és beteszem 1-esbe, akkor lefullad, és leáll. MIért van ez?
hali.
köszi a választ.nincs mit tenni,motor szétszed átnéz sajnos.nah mindegy.majd csak kész lessz egyszer.csá.
a te motorod is hengerfejes lett, az enyémen is nemrég orvosoltam a problémát, nekem is a víztérben pufogott a motor, henger tetejét + hengerfejet felszabályoztatni, új hengerfejtömítés+ nem árt ha bekened hőálló pasztával is, és amit kiemelnék azok a hengerfejcsavarok, abból vegyél újat, mert én 1X visszaraktam a régit ezért lelazult és ugyan úgy nyomta a vizet kifelé
meg ezek szerint a főtengelyedet is felkell újítani(csapágy szimering)
Helló van egy áprilia af1 futurám!ELADÓ Részletekért írj!
Érdeklödni ezen az oldalon!
heló zoli.
ahogy általában most is válaszol ha valakinek kérdése van,köszönöm.volt egy gyanúm hogy ez lessz a vége,mert csak azóta csinálja ezt amióta feltöltöttem vizzel.olyan volt mint ha a betöltő nyiláson pufogna ki a motor.eddig birta pedig teljensen fel lett újitva kivéve a motor.megszivtam.mégegyszer köszi hogy segitettél,nagyon rendes vagy.üdv:zsolti.
hali!

ha szétszeded, akkor szerintem nézz át mindent.
ha víz van a forgattyúsházban akkor a csapágyak is kaphattak és a hajtókar tűgörgő is.
szimeringet mindenféleképpen cseréld max 1000ft-os tétel, és ha nem cseréled és miatt kell újra szétszedni az nagyon bosszantó.

és azt mondom hogy főci csapágyakat, és az összes szimeringet cseréld ki. vegyél egy vízpumpa felújító szetett és egy hengertömítés garnitúrát.

ez max 10.000ft.

de meghálálja mivel utánna ilyen problémád biztos nem lesz, ha mindent szakszerűen csinálsz.

sok sikert!

üdv:Zoli
hali.
valaki segitsen légyszi,mert félek hogy olyat teszek a mocival amit nem kéne.sztenderre állitva a lendkerék mögül folyik a hűtőviz.mi van ilyenkor?a hengerfej tömités ment szét,és belefolyik a hűtőviz a motorba?de akkor valszeg főtengely szimering-nek is annyi nem?mert akkor nem látnám lent a vizet.segitsen aki tud segitsen már legyen szives minél hamarabb.előre is köszi.
vagy ilyen? vagy egyik se. ezek vannak.
Milyen kell?Ilyen?
Van feszültség szabályzóm 12000 ft.
heló! SÜRGŐSEN keresek AF1 125 feszültségszabályzót!