Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Hát árat nehéz mondani....az enyémhez(af1 50) 22-25 ezer között van újonnan, haverom malagutijához (ugyan olyan alaplap) 50 ezer.....szóval itt vannak eltérések... én is majd bontóba nézek csak ugye ott elég jól kell választani, mert az külsőleg nem látszik, hogy jó-e... nekem 3 alaplap van itthon mind a 3 kívűről nagyon patent és egyikkel sem adja a szikrát.... Most én kifogytam az anyagiakból pláne úgy hogy a lendkerekem is megrepedt pedig az is a polcon volt....
AF1-nek milyen méretű az első teleszkópszimering?
ugyan az mint az RS-é ( 50cm,1998,RV6)
Ne haragudj, de ez nem megéri/nem éri meg, hanem ez a szabály! Nincs mérlegelési jogod!
Tudom, sokan használják rendszám nélkül, de legalább ne bíztassunk rá másokat!
Amúgy megéri/nem éri meg! Nekem az AF1 rendszámos, apának vettünk 125-ös endurot, az is! Mert hiába csak erdőre járni kell neki, akkor is legális motor kellett, amivel bárhova el lehet menni, nem kell parázni a rendőröktől!
egyszerűen nem éri meg 25ös motort rendszámozni, (de ez csak a saját véleményem), az a teljesítmény/fogyasztás egyszerűen nem éri meg azt a befektetést ebbe a motorba, már annak is örülök ha megtudom tankolni meg rendben van motorilag
lassan már luxus cikk lessz a sportmotor....
Nana álljon meg a menet!
Igaz, néha talán túl kukacoskodóak, de ha csak odaállítanál egy motorral papírok nélkül, akkor virágzana a feketekereskedelem, hiszen minden lopott autó/motor legalizálható lenne!

Az pedig, hogy rohanna papírozni? Erősen kétlem! Eleve mikor megvette, tudta, hogy ez így nem felel meg az előírásoknak! Csak papír nélkül olcsóbban adták, nem kell átiratni, kevesebb a biztosítás, nincs műszaki.
És hogy rohanna? Gondolod? Helyeztél forgalomba már motort? Én igen! Nem külföldit, semmi csavar, csak egy régi pannóniát. 50 e Ft durván! Rohanna mindenki? Hát én akik itt megfordulnak, kétlem, hogy túl sokan rohannának. Amikor olyan szakadt sokuk motorja, és még 1000 Ft.-ot se tud/akar költeni rá.
Egyébként árulnak itt egész gyakran elbontott magyar papíros motorvázat, lehetne rendszámoztatni, ha valaki annyira akarna. Mégse nagyon tudják eladni ezeket a vázakat.

A kisebbség helyzetét pedig hagyjuk. Az tényleg felháborító, de attól nem lesz jobb, hogy bosszankodunk rajta.
Sokmindenben igazad van! DE azzal, hogy áthágod a szabályokat, azzal nem segítesz... Tenni kellene ellene? Nem lenne rossz, de Te, bocsáss meg, hogy ezt modnom, de kisember semmi törvényeset nem tehetsz. Törvénytelen esetén pedig mész a dutyiba.
ÉS EL VAN TÖRVE?
oks akkor ez lesz az első dolog ha hazaértem:D csak nemtom melyik vezetékek között kéne tudnom mérni a 12v-ot?! a trafóhoz megy fekete,piros narancs zöld,ha jól emlékszem.sztem a fekete a test a többit nem vágom:S
üdv amit a képen látsz mind megvan;)
Na mizu?! Akkor nem kell motor?
Teljesen igazatok van! Megvettem álmaim autóját két éve, nem elég,hogy szerelgetem, költök rá, de most közlik velem, hogy a 18éves autóra fizessek luxusadót! Az a szörnyű még, hogy a mostani kormánytól sokan várják a megváltást, de én tudom mi lesz a vége mert a cég ahol dolgozom(állami), ott már nagy szart kevertek az előző kampányuk alatt. Remélem nem nekem lesz igazam, de én az alagút végét csak akkor látnám, ha minden politikus és állami tisztségviselő a közvetlen hozzátartozóival együtt el lenne tiltva a politikától! 1972-es kiadású KPE rendeletünk van, ami szabályozza a közlekedésben résztvevő gépjárműveket és gépjárművezetőket. Nagyon kevés olyan pontja van az szgk.-ra vonatkozólag, aminek megfelel a gyári autóm! Az a vicc, ha kipufogót, kormányt vagy vármi mást cserélsz, akkor műbizonylat! Biztonságosabbá se teheted az autód mert a tudatlan rendőr megbüntet. Lehúzás az egész ország. Most rá lehetett fogni mindent a válságra, de kérdem én: Kevesebb étel kell a világnak, kevesebb benzin, kevesebb ruha? Miért pang a piac, ha felvásárlóerő ugyan akkora? Elküldenek embereket a válság miatt? Miért? Majd csinálok egy közgáz diplomát is, akkor talán megértem...
Nézd meg, hogy a trafón rajta van-e a 12V!
Ehhez a csevejhez hozzá kell szólnom nem bírom ki,hogy ne.Neked van igazad mindenhol csak lehúzzák a motorosokat. Ez az eggyik a másik,hogy nem is engedik hogy forgalomba helyezd a motorod Ha nincs a kezedbe mindenféle külföldi hatóságok álltal kiállított papír.Ha ezt beszüntettnék az emberek tömegesen vinnék a motorjaikat lepapírozni.Szóval ezért kell csalni a 125-ös motrokat kismotornak pl. és nem a pénz hiány miatt.A cigányokkal kapcsolatban is igazad van a 80%-uk nem dolgozik és mégis megélnek.Én dolgozok 3 műszakban és a feleségemis és máról holnapra élünk szinte .NA EZ AZ IGAZI VÉRLÁZÍTÓ:
Hello! érdekelne hoyg az önindito tartó blokk rész meg van e még? és menyi lenne ha meg van? kösszi
Nem bele szólni akarok, de az nem vérlázító milyen benzin árak vannak?
Sehol nincs ennyire drága és méghozzá ennyire kevés a kereset!
Másik, ha olcsóbb lenne az ügyintézés, és nem lenne ennyire megkötött(hogy a mocik 80%-át nem lehet lepapirozni) biztos többen papíroznák le a gépeket.
Nem azt mondom hogy mindenki lopjon, de ha nem akarjuk hogy ilyen lopási és csalási hullám jelentkezzen, akkor talán tenni kellene ellene!
Nem minket motorosokat, vagyis járművezetőket kellene még lehúzni!
Nem vagyok fajgyűlőlő, de az ember színe fehér!
És vérlázítónak találom hogy a bizonyos "kissebség" (akik már többen vannak mint mi) ennyire meg vannak védve mindentől és hogy rájuk nem azok a jogszabályok, támogatási rendszer vonatkozik mint a normális emberre!
Most azért büntetnek mert dolgozunk, és hogy Magyarok vagyunk?
És akkor most mi a diszkrimináció és vérlázító?

Bocsi, de kicsit elszált az agyam!
fú hát remélem nem lesz ilyen nehéz a megoldás:S látszólag minden a helyén és nincs szikra,ma nekiállok átnézem az összes csatlakozót vezetéket meg bemérem az alkatrészeket,aztán kiderül,amúgy kb mennyibe kerül egy gyújtás alaplap?
Ebben igazad van. De ennyi erővel nem mindenkinek van pénze motorra, az lopjon? A benzin is drága, azt is szabad akkor lopni?
A szabályokat tessék betartani! Senki nem kap alóluk felmentést, max lop-csal-hazudik, és kijátsza őket! És tudod, akiben a szándék megvan, elkezdi, csak közbe vesz motort, és addig is el-elcsábul, az egy dolog. De hogy esze ágában sincs betartani a szabályokat, az vérlázító!
Szia!
Majd irj majd rám msn-nen mert nem küldtem a csomagot, mert nem teljesen eggyezik amit beszléltünk! Előre is köszi, csak nem tudom milyen néven vagy fent mert annyi ismerősöm van már
csáo
Van egy eladó Minarelli blokkba való Főtengelyem..
a hajtókar csapágyat kell kicserélni...
msn:lebar14@freemail.hu
kép e-mailban
Hello!

Van még pár cuccom olcsón eladó!
Power behúzó, vízpumpa szimering felújító készlet.

Van gázkarom+bowden 2500 hakell E-mail: nagy11.zsolti@citromail.hu
Helló!

Nekem is ezt a történetet játsza az AF-1-em! Csak az enyém az "50" es Gyertya tökéletes, vezetékek is, trafó is..... Nekem igy kizárásos alapon az állórész ment szarrá.......Pedig kb 2,5 hónapot volt a polcon, mert oda tettem mikor kivettem a MŰKÖDŐ motorból! Azóta szereztem hozzá 2 alaplapot de egyikkel sem adja..... Ezeknék általába a jeladó az ami megadja magát! A lendkerekem nekem full jó.....Ha megtudsz valamit hogy mivel lehet orvosolni a problémát akkor légyszíves irj! Bár attól félek itt új alaplapot kell vennem......
Nézd meg, hogy a gyujtótrafóra rámegy-e a 12V. Én jártam úgy, hogy leszakadt a vezeték a trafóról!
sziasztok.

már összefelé pakolom az af1 futurámat(50-es),és kérdezném hogy esetleg nincs-e valakinek eladó műszerfal burkolata aszem ez az ami a műszerfal két oldalán van.érdekelne még komplett gáz kar (ház+bowden).
előre is köszönöm.
a lendkerekem tuti jó,azt le is szedtem mert benzinszivárgást láttam alatta,megadta magát a főtengelyszimering pedig kb 500km-t ment,aztán egy szakitól megtudtam h oda nem jó a piros szinű(hőálló szilikon),szal lendkerék tuti jó,marad a gyújtás alaplap(állórész) vagy trafó vagy nemtom de vki remélem ad jó tippet még