ha olcsón akarod megúszni és megvan az előző, akkor sétálj be egy robogós boltba és vegyél valami hasonlót, majd a bowdent fűzd át a régi védőcsőbe. Én ezt most csináltam meg kb. 4 órája.
sziasztok !
nem tud valki ladó aprilia af1 futorámhoz lendkereket olcsón?
vayg esetleg nem-e tud valaki mágnest eledót bele,?
nekem jobban csak azért kelene!
légysz irjatok!
maradék:
kipuff katalizátoros 1000ft
kipuff folytatlan 6ezer ft
160as henger rotax 127-re 5ezer ft
a többi egybe 10ezer ft vagy darabokba mgeggyezés szerint
Sziasztok!
Felkerültek a 140/70-es pirellik az új hátsó felnimre és még ez is visítva fér el!
Vettem 1000ft-ért fél méter bőr anyagot és egy haver áthúzta az üléseimet elég szépen sikerültek!
Nem is tudtam,hogy ha nincs rajta a pótülésen az bőr csík(kapaszkodó) akkor műszakin belekötnek!
Hát igen És ami a baj, hogy csak adok-veszek... Érdekes, hogy ha jó valakinek a motorja, akkor ide se dugja az orrát, csak ha segítség, meg alkatrész kell...
Eladó a képeken látható AF1 125.A blokja nem rég lett összerakva,még bejáratós.
hiányosságok:idomok,lendkerék.
hibája:az ön indítója nem jó,gyujtást kell beálítani.
ár:60000 csere érdekel
msn: zep_tcs@freemail.hu
erre csak annyit tudok mondani,hogy én nem mentem vele,de mikor hazahoztam egyből lehúztam a hengert.Onnan lehet a legtöbbet megtudni.Minden jó henger dugó főtengely tökéletes úgyhogy innetől kezdve nagy baja nincs ez biztos.főtengely szimeringet ajánlatos kicserélni az csak pár forint vagy még talán a főtengely csapágyat de az szerintem jó ha a főtengely jó mert azért egybe szokták cserélni álltalában.szerintem kis pénzből be lehet üzemelni.Ennyi.E-mail címem nagy11.zsolti@citromail.hu
Azt ugye tudod, hogy kétféleképpen volt kivezetve a 123-asból a fordulatszámmérő meghajtása? Az Af1-eseken hátul a kuplung mellett, az újabb RS-eken elől az olajpumpa felett. Gondolom ez utóbbi rövidebb bovdent kapott.
Vízpumpához szimmeringek? Nekem van, volt egy szimemring készletem, és ezek megmaradtak, jó volt a vízpumpa, nem akart lejönni a lapátkerék, így inkább nem erőltettem.
A tömítése csak két O gyűrű, olyat csapágyboltba kapsz. Merre laksz? Vonyarcon van a két szimmering. (bár csapágyboltba is kapsz...)
nem tud valki ladó aprilia af1 futorámhoz lendkereket olcsón?
vayg esetleg nem-e tud valaki mágnest eledót bele,?
nekem jobban csak azért kelene!
légysz irjatok!
kipuff katalizátoros 1000ft
kipuff folytatlan 6ezer ft
160as henger rotax 127-re 5ezer ft
a többi egybe 10ezer ft vagy darabokba mgeggyezés szerint
Felkerültek a 140/70-es pirellik az új hátsó felnimre és még ez is visítva fér el!
Vettem 1000ft-ért fél méter bőr anyagot és egy haver áthúzta az üléseimet elég szépen sikerültek!
Nem is tudtam,hogy ha nincs rajta a pótülésen az bőr csík(kapaszkodó) akkor műszakin belekötnek!
hiányosságok:idomok,lendkerék.
hibája:az ön indítója nem jó,gyujtást kell beálítani.
ár:60000 csere érdekel
msn: zep_tcs@freemail.hu
Nincs valakinek eladó fordulatszámmérő bovdenje rotax 123-as blokkhoz?
Köszi
A blokk am3-as vagy rv?
és milyen állapotú?
Egyben a blokk eladó?és mennyiért?
A tömítése csak két O gyűrű, olyat csapágyboltba kapsz. Merre laksz? Vonyarcon van a két szimmering. (bár csapágyboltba is kapsz...)
van vkinek 50es af1hez km óra? konkrétan csak a számlap kellene belőle,szóval jó lenne a rossz óra is:D
Ha van valakinek meghajtója spirállal, akkor arra vevő lennék...