Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

demonon ez szintei:) nem futura
ha olcsón akarod megúszni és megvan az előző, akkor sétálj be egy robogós boltba és vegyél valami hasonlót, majd a bowdent fűzd át a régi védőcsőbe. Én ezt most csináltam meg kb. 4 órája.
sziasztok !
nem tud valki ladó aprilia af1 futorámhoz lendkereket olcsón?
vayg esetleg nem-e tud valaki mágnest eledót bele,?
nekem jobban csak azért kelene!
légysz irjatok!
Keress meg az adatlapomon lévő elérhetőségeken, ott megbeszélünk mindent!
maradék:
kipuff katalizátoros 1000ft
kipuff folytatlan 6ezer ft
160as henger rotax 127-re 5ezer ft
a többi egybe 10ezer ft vagy darabokba mgeggyezés szerint
te, hát most nézem te nekem már fent vagy msn-en akkor majd ott...
Sziasztok!
Felkerültek a 140/70-es pirellik az új hátsó felnimre és még ez is visítva fér el!
Vettem 1000ft-ért fél méter bőr anyagot és egy haver áthúzta az üléseimet elég szépen sikerültek!
Nem is tudtam,hogy ha nincs rajta a pótülésen az bőr csík(kapaszkodó) akkor műszakin belekötnek!
Aha aha aha !
aha értem akkor beszélhetünk róla! esetleg képet tudnál feldobni?
Hát igen És ami a baj, hogy csak adok-veszek... Érdekes, hogy ha jó valakinek a motorja, akkor ide se dugja az orrát, csak ha segítség, meg alkatrész kell...
Már megint adok-veszek rovat lett az AF1 topic
Eladó a képeken látható AF1 125.A blokja nem rég lett összerakva,még bejáratós.
hiányosságok:idomok,lendkerék.
hibája:az ön indítója nem jó,gyujtást kell beálítani.
ár:60000 csere érdekel
msn: zep_tcs@freemail.hu

jaja, az olajpumpa felöli kellene, RS EXTREMA-ra
erre csak annyit tudok mondani,hogy én nem mentem vele,de mikor hazahoztam egyből lehúztam a hengert.Onnan lehet a legtöbbet megtudni.Minden jó henger dugó főtengely tökéletes úgyhogy innetől kezdve nagy baja nincs ez biztos.főtengely szimeringet ajánlatos kicserélni az csak pár forint vagy még talán a főtengely csapágyat de az szerintem jó ha a főtengely jó mert azért egybe szokták cserélni álltalában.szerintem kis pénzből be lehet üzemelni.Ennyi.E-mail címem nagy11.zsolti@citromail.hu
Azt ugye tudod, hogy kétféleképpen volt kivezetve a 123-asból a fordulatszámmérő meghajtása? Az Af1-eseken hátul a kuplung mellett, az újabb RS-eken elől az olajpumpa felett. Gondolom ez utóbbi rövidebb bovdent kapott.
Hali!
Nincs valakinek eladó fordulatszámmérő bovdenje rotax 123-as blokkhoz?
Köszi
és milyen állapotban van?
rv 6-os és kompletten 25 ezer.
helló!
A blokk am3-as vagy rv?
és milyen állapotú?
Egyben a blokk eladó?és mennyiért?
Vízpumpához szimmeringek? Nekem van, volt egy szimemring készletem, és ezek megmaradtak, jó volt a vízpumpa, nem akart lejönni a lapátkerék, így inkább nem erőltettem.
A tömítése csak két O gyűrű, olyat csapágyboltba kapsz. Merre laksz? Vonyarcon van a két szimmering. (bár csapágyboltba is kapsz...)
Ez replica. Ami ugye Sintesi csak piros-lila-zöldben
hali
van vkinek 50es af1hez km óra? konkrétan csak a számlap kellene belőle,szóval jó lenne a rossz óra is:D
Bendix megvan?
Megvan, csak ki van herélve és így nem nagyon volt felismerhető!
Ha van valakinek meghajtója spirállal, akkor arra vevő lennék...
komplett AF1 50ccm futurát bontok ha kell valami valakinek írjon ide:nagy11.zsolti@citromail.hu