Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van.e-mail: nagy11.zsolti@citromail.hu
csáó
kuplungot mennyibe adod mindenestől?komplett kuplung kellene meg hát a lamellák?(azok a rugók meg a fedőlap nem lényeg)
e-mail az adatlapon vagy akár ide
Üdv!
Szükségem lenne rotax 123-as motorhoz egy darab jó állapotú kuplung lamellára és a hozzá tartozó hézagoló fémlapra! Valamint kellene tömítés és szimmering készlet a vízpumpához! Előre is köszi ha valaki tud segíteni! Ha valakinek van kérem jelezze, reális áron vevő lennék rá!
Eladó komplett elsó teleszkóp (metál fekete) felújítva, szimeringek, perselyek+első kerék tárcsával tökéletes gumival színre fújva(metál fekete) 18eFt Képeket kérésre küldök.
Üdv mindenki!

Bontásból maradt rengeteg rotax 123 blokkalkatrészem amitől szeretnék most megszabadulni,egy az egybe!Ami van: 1 fogaskerék híján komplett váltó, kuplungkosár, egy felújított főtengely, kiegyenlítő tengely,kuplung dekli(vagy dekni), és még sok blokkalkatrész,továbbá egy hibátlan hátsó tárcsa ami mito felnin volt.A cuccok sürgősen eladóak,ár alatt!
Ha érdekel akkor nekem van elvileg nem régen lett felujitva, igy vettem én is a motort de a többi alkatrésszel sem lettem átverve szóval ez is fellehet valóban újitva ahogyan mondta a volt tulaj
ára:12eft/pár
Üdv. Van nekem egy AF-1 sintesi fejidom, oldalidom szóval a garnitúra! nincs benne a hátsó idom! 5000 Ft lámpával
Már holnap küldöm..
csütörtökre ottvan
ja amugy ment a mail, holnap akkor küldheted is!
köszi!
heló! keresek AF1 125-be első telókat, jó állapotú legyen, ha esetleg van, képet is légyszi!
persze hogy megvan..
itt az e-mailom:lebar14@freemail.hu
holnap feltudom adni...
Ma vagy holnap tudok róla,régi képem van csak.
engem érdekelne! ha még megvan akkor irj és dobom a címem e-mailben !
Fényképet mutatsz róla?
2500 +posta de ez fix!
Fényképet mutacc' róla? mennyire olcsó az az olcsó?
Szerintem nem acél... Arrow van rajta, a galériában lévő képeken látszik.
Gyári acél dob? Hegesztesd be!
Inkább 5 mm-es
Köszi, de max max 5-öt szánok rá... sajnos úgyis eladom a motort, és a kipufogómnak igazából annyi a gondja, hogy kb 7 mm-es átmérőjű lyuk van rajta ahol kifúj. :S

Viszont ha van rá ötletetek,hogy hogyan tudnám azt betömni, akkor várom a megoldásokat!
csá
van egy első fém fékcsövem eladó.
af1 50re. vagy 125re.
ára:1000ft
szinte vadi új...
Ha érdekel tudok Gianelli rendszert olcsó pénzé. ára:10eft
Most eladtad? Vagy mi a helyzet? Ha igen, legalább annyit írjál, hogy sorry, Ő többet adott érte, elkelt... Mert nem tegnap tetted fel, hogy eladó a kipufogód... Mz/x JELENTKEZZ!
Attól függ hogy milyen típusu AF1-ed van.... Legalábbis szreintem Nekem a bal oldalon van.
mi pénz