Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
10-es teleszkópolaj a gyárija, ha 38-as a teleszkóp szár átmérő akkor 280ccm, ha 40-es akkor 440 a balba és 420 a jobb oldaliba.
Üv mindenkinek keresek af1-50ccm is futurához, levegőszűrőt
mellékelt ábra
Mennyi olaj kell az evillába 38 paoli
haló!
nem szólsz semmit?
mikor jössz a fékért vagy nem is kell?
igen megvan 5ezer ft gyári szép állapotú
helló!

blokk elkelt, trafó nincs és lábtartó konzol se
ami a képeken van csak az van.
inkább motor ami érdekelne
nemtudom milyen géped van gondolom 125ccm-es?
ha rotax 127 akkor rotax 127 gyújtás kell rá(motor kód)
ha rotax 123 akkor 123
És? Az én Apriliám rendszámos, törzskönyves, eredetiségvizsálati jegyzőkönyve is van, és 2001-ből, amikor ez még picit komolyabb volt, szépen minden papíron '92-es évjárat szerepel, valójában '89-es.
A Magyar papírok adataira nem szabad alapozni!
Feltettem a galériába az europámat.. Ha van kedvetek nézzétek meg.
az érdekes:D mert a törzslapjába az van beleirva h 89 es.
Hello! van 1pár eladó első villám apriliába! af1 europába biztos jó! akit érdekel msnen vegyen fel!
szevesztok segítsetek lécci... épp most készülök af1 et venni hívtam egy srácot ( egy futuráról van szó, 1991 es ) nem ismerem a mocit nekem eddig egy nsr em volt... a moci amit hívtam... aztmondta agazdája hogy 110 et megy... egyébként nagyon egybe van a motor... na most azt mondja hogy ez még fojtott és hogy ez vmi kipufogófojtás.... :/ na most nemtom én eddig ugy tudtam legalábbis nsr nél így volt..hogy a fojtás az nem a kipufogótól függött hanem egyszerű power elektronika... na most a kérdés hogy lesz belőle igazi erős futura? ? köszi
Legyen inkább '86-'87-es... '88-tól már a 123-as Rotaxxal, alu hídvázzal, és fordított első telóval jött ki az AF1. Ez meg egy Projekt 108.
Az AF1 gyártását '92-ben leállították! Nincs újabb Af1, maximum később fogalomba helyezett, de mivel ezek behozott motorok, nem szabad hinni az eladónak, a forgalminak, mert rendszeresen fiatalítják a gépeket! Segédmotoronál még papírt se kell mókolni, hiszen csak rá kell fogni, hogy újabb.
Egy módon lehet a géped fiatalabb, ha nem Af1, hanem RS. Amennyire én tudom, az 50-esen nem sokat változtattak '92-ben, így még az is lehet.
Tartalék...
Elküldtem!

Bocs, hogy csak most, hétvégén nemigen van időm net előtt ülni, ráadásul spamnek hitte a levelező a mailed :)
Igen, igazad van... Az ,, egyik " is ottvolt... Nézegettem rendszámos futurákat és ráakadtam a tiedre is

kipuf: nem tudom mennyibe mennek jelenleg,de kezdésnek 3 at adok érte
Hello! Érdeklődnék valaki nem tud-e Aprilia Europa 50-es motorhoz eladó komplett önindítót? Meg még sport kipufogó rendszer érdekelne.Ha igen akkor keressen meg ezen az e-mail címen: stifi_kolbasz@hotmail.com Előre is köszönöm!
Írjátok, ki mennyit adna érte, aztán a legmagasabb licit viszi

Am. meg nem úgy lett meghirdetve hogy a legszebb Futura, hanem, hogy az EGYIK legszebb. Mondjuk nekem a legszebb, és remélem az is marad sokáig
Nem ez a moci volt úgy meghirdetve, hogy ,, Magyarország legszebb futurája " ? Amúgy van benne valami (Enyém a kipufogó? )
Én kérdeztem előbb!
hello plexi megvan még a mocirol?
Hello hamblo lécci írj egy árat a kipufogóra ha jó árat mondasz érdekel!
ha kérhetem ide írj mert nem tudom mennyit jövök ide köszi:)
david1991@citromail.hu
Hmm..Ha neked 160-as hengered volt,akkor köszörülnöd kellett a blokknál,nem?