Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Érdekelne,hogy megvan-e még a blokközép (23-as rotax?!).
Meg abban a köteg vezetékben akad-e egy gy.trafó.
Köszii

u.i: ááá,most ugrott be,nem láttam a képeken,de hátha.. jobb oldali lábtartókonzol kellene,mert én puzzle-t csináltam az enyémből...
csákoo!persze hogy adok:)
zep_tcs@freemail.hu
az msn em
Kipufogót mennyiért adod?
Ha érdekel tudok lenkereket 10-16eft között.
Csá!

Én vagyok az a srác a sárga Suzukival akivel ma találkoztál Helvécián. Érdekelne a géped. Küldesz egy mail címet vagy msn-címet ahol tudnánk beszélni?
csere mire érdekel? valami elektronikai cucc?
hello oksa de mondjuk el is küldtem na mind1:Dvárom a hívást. üdv!
Zolii,ami a sintesin van lendkerék az jó az én mocimra?
egyben is leadom vagy bontva ki hogy kéri
hiányos a blokk(RV4), és nekem nemjön be ez a típus(Sintesi), inkább Futura vagy Rs.
esetleg csere is érdekel értékegyeztetéssel is.
helló mi a baja a motornak ami miatt bontod?
Sziasztok!
Ma eladtam a Futurámat

Néhány megmaradt alkatrész eladó:
-Első indexek, közülük a balosnak a búrája törött
-Olajtartály
-Gyári kipuffogódob
-Balos tükör, nem kicsinyítő tükör van benne!
Sziasztok! van egy 125-ös AF1 em 1989 es évjáratú (hát nem egy mai gép) és egy lendkereket keresek hozzá.ha van valakinek fölösbe,vagy tudja hogy honnan tudom beszerezni akkor az irjon.előre is köszi
HAli Srácok!

Nemtudjtok hogy hol lehetne szerezni álló sztendert? Olyan kis hátulról tolósat? Nincs valakinek elfekvőben?

ádám
köszi:zolko87 a választ.
láttam jelöléseket az idomokon mivel éppen festésre várnak,úgy hogy meg lessz az évjárat.
Üdv mindnekinek. Ma egy AF 80-assal lettem gazdagabb, valakinek esetleg nincs elfekvőben kilóméteróra spirál és fordulatszám mérő spirál ? Válaszokat előre is kösz!
Eladó 125ccm-s maradék
Megtaláltam a hirdetésben a számod, majd keres egyik cimbim
Köszi
Helló!
Egy telefonszámot dobj már légyszi az aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com email címre. Érdekelne a főtengely

Köszi!
csá, hallod a vázról a hátsó lábtartókat le lehet szerelni vagy az gyárilag úgy van megépítve? Mert az enyémen nincsen! Ha le lehet akkor engem érdekelne!:D
hali
Van egy eladó első fékcsövem af1re. szinte zsír új.
ha valakinek kell 1000ért viheti
Sziasztok!

Van itthon 3 rv blokkra való gyújtásom! De egyikkel sem adja a szikrát! Pedig állítólag műkődnek! Trafó is jó, szóval nem tudom mi lehet! Arra gondoltam, hogy lehet a lendkerék szar, mert ugye ha meg van repedve a körmágnes akkor onnantól kezdve szar az egész! Ha rosszul tudom akkor előre is bocsi! Valaki segítsen légyszíves, mert már nagyon motorozhatnékom van!
Így ahogy mondják előttem is, a blokkban ha rotax123-as a blokk akkor a lánckerék alatt megtalálható az évjárata bevan karikázva és belvan ütve pl.:91
Egyébként minden idomba benne van a gyártási év hónap, első teló aljába,fékmunkahengereken,..stb
thx thx
http://www.expressz.hu/auto/jarmualkatresz/motoralkatresz/fek/hirdetes-
18945511/