Néhány megmaradt alkatrész eladó:
-Első indexek, közülük a balosnak a búrája törött
-Olajtartály
-Gyári kipuffogódob
-Balos tükör, nem kicsinyítő tükör van benne!
Sziasztok! van egy 125-ös AF1 em 1989 es évjáratú (hát nem egy mai gép) és egy lendkereket keresek hozzá.ha van valakinek fölösbe,vagy tudja hogy honnan tudom beszerezni akkor az irjon.előre is köszi
Üdv mindnekinek. Ma egy AF 80-assal lettem gazdagabb, valakinek esetleg nincs elfekvőben kilóméteróra spirál és fordulatszám mérő spirál ? Válaszokat előre is kösz!
csá, hallod a vázról a hátsó lábtartókat le lehet szerelni vagy az gyárilag úgy van megépítve? Mert az enyémen nincsen! Ha le lehet akkor engem érdekelne!:D
Van itthon 3 rv blokkra való gyújtásom! De egyikkel sem adja a szikrát! Pedig állítólag műkődnek! Trafó is jó, szóval nem tudom mi lehet! Arra gondoltam, hogy lehet a lendkerék szar, mert ugye ha meg van repedve a körmágnes akkor onnantól kezdve szar az egész! Ha rosszul tudom akkor előre is bocsi! Valaki segítsen légyszíves, mert már nagyon motorozhatnékom van!
Így ahogy mondják előttem is, a blokkban ha rotax123-as a blokk akkor a lánckerék alatt megtalálható az évjárata bevan karikázva és belvan ütve pl.:91
Egyébként minden idomba benne van a gyártási év hónap, első teló aljába,fékmunkahengereken,..stb
Érdekelne,hogy megvan-e még a blokközép (23-as rotax?!).
Meg abban a köteg vezetékben akad-e egy gy.trafó.
Köszii
u.i: ááá,most ugrott be,nem láttam a képeken,de hátha.. jobb oldali lábtartókonzol kellene,mert én puzzle-t csináltam az enyémből...