Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ha lenne km spirál meghajtóm, akkor annak a menetirány szerinti jobb oldalon az első tengelyen kéne lenni, igaz?
Hello!

Bovdennel együtt van, 3 ezer ft, természetesen üzemképes, akkor fel sem raktam volna!
Ha érdekel küld el e-mailban a címed és postázom!
Engem érdekelne a 2. képen látható bal odlali kormánykapcsoló konzol... Mivel csak a tompított reflektor kapcsolóra lenne igazán szükségem, ezért nem szeretném horror pénzt kiadni az egészért... Olyan 1000-re gondoltam, és a postaköltséget én állom.
így ok?
Első sárvédő,ezt mindig elfelejtem!
Nem érdekel hozzá egy sárvédő?Fekete színű,olcsón oda adom!
Kérsz
A powerért mit kért bovdennel eggyütt van?üzemképes
azon gondolkodom h nekem csak az o gyürü kéne a hengerfejhez:S és h mivel el adom a mcoit nem tudom h hazsnomra válna e:S
simson kupába racsnizunk majd vele.
aha értem, csak azért kérdem mert én is hasonló lengővillát akartam belerakni csak kérdezgettem itt-ott, persze senki nem tudott konkrétat mondani, csak hogy ott alakítgatni kell meg hasonlók de lehet majd egyszer megpróbálom...
minden különösebb változtatás nélkül belemegy
de mivel ebbe egy yz85 blokk van a másik oldalon fut a lánc.
Alagutat kellet marni bele
vízpumpa szimeringek, és az o gyűrűk hozzá.
vízpumpához nem hagyományos szimering kell.
mien sziemring is az főtengely vagy mien? főtengelyének nem vékonyabb a pereme? rotax 123 ra van uyge?
tudnál róla képet feltenni? és menyibe adnád?
italmondo.hu
heló! azt a hátsó lengővillát hogyan építetted bele?
heló!
nekem fesz.szab. mindenképp kellene! mennyibe adod?
Még képek
Sziasztok van pár feleslegessé vált alkatrészem ami a képeken van,el szeretném adni minnél elöbb ezért olcsón adom őket.Ha valami érdekel írj ide vagy a keki@euromail.hu-ra
Hello!

1000-ft az összes o-gyűrű és szimering.
Ha érdekel e-mailban küld el a címed és postázom!
Nekem van légszűrőm is 2000-ret megér neked?E-mail címem: nagy11.zsolti@citromail.hu
Köszi vettem racsni motor lessz.némi változtatással
nekem henegrfejhez ó gyürüre lenne szükségem:) menyibe fáj?:S vagy érdemesebb elmeni csapágy boltba ha csak az érdekel? és megvenni? töb a posta mint maga a cuc?:D
Én írtam az előbb csak megvan bolondulva a sportmotor!
Hello!

Van pár eladó cuccom Rotax123, fesszabályzó, power behúzó, víztérfedél o-gyűrüi(zsír új), vízpumpa szimeringek és az o-gyűrűk a pupmára.

Érd:30/307-4654, biztos megtudunk egyezni nekem már feleslegessé váltak.