Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Új HJC CS R1 Fang eladó!M-es méret.Sosem volt használva,még felpróbálva sem,annyira kicsi lett.D gyűrűs csat,karc,pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,sisakzsák,kivehető-mosható bélés.Ára:26000Ft
+36-20/974-1680
Azt a nevet... :

Fortuna

Megérkezett, thx

Amint lesz időm, bele is varázsolom a mociba
Nagyon akció 125ccm-es alkatrészek!

váz + blokk(rotax 123)váltóval 50es vámpapírral 5ezer ft
gyújtás alaplap talp 500ft
2 kuplung 2000ft
kürt tartó konzollal 2000ft
szellőző 1000ft
kiegyenlítő tartály 1000ft
hardy 1000ft
kiegyenlítő tengely 500ft
rotax 123 váltó 2000ft
elsőteló takaró 1000ft
légszűrőház 2000ft
deklik 1000ft/db
elsőfék 5ezer ft
henger 160ccm 5ezer ft
kipufogó 3ezer ft
hengerfej 2ezer ft
lengőkar 2ezer ft/db
vízpumpa 1000ft
Aprilia AF1 Europa 50ccm bejáratós eladó 90.000ft
Aprilia AF1 Sintesi 50 eladó egyben vagy bontva egybe 40.000ft
Köszi, akkor így nem tartok rá igényt! 2-be tudok már venni. Azért thx mégegyszer
érem. hát egybe gondoltam persze. és 4e ft! üdv
125-öshöz nekem van. küldj egy mailt ide: szakacsmarcell@yahoo.de és küldöm egyéb hasznos cuccokkal. (egyszer feltöltöttem, többet nem akarom, ezért mindenki csak csomagban kapja :P )
sziasztok.
lehet hogy én vagyok a világon a leghülyébb,de nem találom a motor számot a blokkon.a váz nyakán van annyi szám mint a háborodás,de a motoron azon kivül hogy RV3 ami valszinű a blokk tipusa semmit nem találok.légyszi vki segitsen,mert most vettem a motort és nem tudom hogy fogok biztositást kötni rá.előre is köszönöm.
Jól gondold meg! A vázcsere nem nagy ügy, ellenben 30 körül árulnak papíros vázat + át kell iratni, 60-70 alatt nem áll meg a történet. Ellenben ha azt hozzátennéd a motorod árához, még mókolni sem kell.
Hát csenbden megjegyzem, a Pannóniába simán használom a Suzukiba 10 e km-t futott Castrol Magnatec 10W-40 -et, aztán cserélgetem.
Valljuk be, ilyen kisebb teljesítményű motorok váltójába a fő dolog, hogy legyen benn olaj.
1000 ft-ért adok csak spirál nincs hozzá
SZIASZTOK.egy aprilia AF1-et egy 80ccm-ist bontok szét minden alkatrész megvan.1000-5000 ft közötti árak.
Még nem vásároltam, csak ajánlatokat kaptam. Végülis csak egy alkatrész kéne róla, de szerintem te sem adnád külön külön alkatrészenként... :S :)

Ezért megkérdem mennyiért adnád egyben?

Ha mégis eladnád alkatrészenként, annak nagoyn örülnék! :)
hello! láttam hogy extra sürgös az olajpumpa, csak most olvastam... nekem van elfekvöben ha nem kaptál még! üdv
Sziasztok valakinek van robbantott ábrája af1 125-höz amin a vezetékelés van.Konkrétan az kéne mi hova megy/csatlakozik.Link is jó.Köszi
heló mindenki!
feszültségszabályzót keresek (AF1 125)
SÜRGŐS lenne! akinek van írjon rám!
köszi...
Ok.kb 22:00 fele leszek msnen.
msn
speedfan@citromail.hu
Hogy èrted azt, hogy papìrok külön is? abban vannak sorozatszàmok,amik csak a te vàzadhoz jòk... nem? ha valahogy ki lehet sakkozni,hogy az àltal legyen rendszàmom, akkor vàrom az ötleteidet! Privàtban is jò, ha nem akarod itt kifejteni.
Háát, ha azt írtja a könyv, akkor tedd azt bele....
Ez vastag mint a mamutszar, szerintem iylen nulla nyomatékú kis motorba teljesen felesleges, nincsenek oylan erők itt, mint egy komoly motorban.
Simsonba például 30w40w eset teszek.
Eladó aprilia af1 125 váz, papírokkal
Papírok külön is