125-öshöz nekem van. küldj egy mailt ide: szakacsmarcell@yahoo.de és küldöm egyéb hasznos cuccokkal. (egyszer feltöltöttem, többet nem akarom, ezért mindenki csak csomagban kapja :P )
sziasztok.
lehet hogy én vagyok a világon a leghülyébb,de nem találom a motor számot a blokkon.a váz nyakán van annyi szám mint a háborodás,de a motoron azon kivül hogy RV3 ami valszinű a blokk tipusa semmit nem találok.légyszi vki segitsen,mert most vettem a motort és nem tudom hogy fogok biztositást kötni rá.előre is köszönöm.
Jól gondold meg! A vázcsere nem nagy ügy, ellenben 30 körül árulnak papíros vázat + át kell iratni, 60-70 alatt nem áll meg a történet. Ellenben ha azt hozzátennéd a motorod árához, még mókolni sem kell.
Hát csenbden megjegyzem, a Pannóniába simán használom a Suzukiba 10 e km-t futott Castrol Magnatec 10W-40 -et, aztán cserélgetem.
Valljuk be, ilyen kisebb teljesítményű motorok váltójába a fő dolog, hogy legyen benn olaj.
Hogy èrted azt, hogy papìrok külön is? abban vannak sorozatszàmok,amik csak a te vàzadhoz jòk... nem? ha valahogy ki lehet sakkozni,hogy az àltal legyen rendszàmom, akkor vàrom az ötleteidet! Privàtban is jò, ha nem akarod itt kifejteni.
Háát, ha azt írtja a könyv, akkor tedd azt bele....
Ez vastag mint a mamutszar, szerintem iylen nulla nyomatékú kis motorba teljesen felesleges, nincsenek oylan erők itt, mint egy komoly motorban.
Simsonba például 30w40w eset teszek.
Új HJC CS R1 Fang eladó!M-es méret.Sosem volt használva,még felpróbálva sem,annyira kicsi lett.D gyűrűs csat,karc,pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,sisakzsák,kivehető-mosható bélés.Ára:26000Ft
+36-20/974-1680