Sziasztok!
Lenne egy 50-es AF1 Sintesim (RV4-es).
És meg szeretném kérdezni hogy gyujtásfelől, a váltótengely végén van-e szimering kívül, ha van mik a méretei?
Üdv: Fori
boccs elírtam mert siettem mert mentem dolgozni... csak gondoltam segítek mert ált figyelni szoktam a fórumot.. és ha tudok valakinek segíteni akkor azt szívesen tudom de köszi hogy szóltál és bocsi... bár inkább a motorklal kéne foglalkozni és nem a helyesírással mert szerintem érthető volt amit írtam és az a lényeg ;):) tanárúr:):D
na gyerekek!
úgy tűnik a villanyszerelő vérem nem hagyott nyugodni,de megérte ugyanis megy a motor.nagyon örülök mert sok melóm volt vele,már csak az idomok festése van hátra.megragadnám az alkalmat és megköszönném mindenkinek(LoAD,trakee,zz4stb...)aki hozzásegitett hogy a mocim ujra működőképes legyen.mégegyszer köszönöm mindenkinek a fórumban.szükségem lenne viszont egy gázkarra bowdennel úgy cakk-pakk valami jó állapotú érdekelne.hát ennyi.szevasztok.
Tudom hogy kell az oda, de sajnos azt hittem hogy el van dugulva, és így kiszedtem belőle, mert azt hittem hogy csak kosz,vagy rozsda, vagy bármi más eltömődés... Visszatenni nem tudom már, max veszek egy olyan csonkot, vagy egy komplett olajpumpát... 2000 Ftért már tudok venni, és akkor legalább marad pótpumpám is, ha bármi történne a mostanival.
Tényleg, ha a pumpa beszart akár menet közben vagy bármikor, akkor azt hogy tudom meg? Abból hogy megáll a motor alattam mert beállt a dugó? Nem lehet valami kis elektronikát belevinni a dologba, és egy ellenőrző dolgot összedobni?
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna segíteni hg aprilia Et 50 be milyen hosszúmenetes gyertya kell?
80-as hengerszett van rajta ha esetleg az számít.A gyertya mérete érdekelne.
Rv 4-es blokk van benne
Ha csak a gyújtás a kérdés, akkor azonos a derbi sendával, meg vagy egy tucat ilyen kismotorral. Amibe Minarelli AM blokk van, azzal tuti. Yamaha TZR stb stb. Senda rajzom még van is. Bár abba is együtt volt a trafó, és az elektronika.
Bótba is gyorsan van :) Tudom kegyetlenül hangzik, de 5 e Ft marha sok egy más által levetett láncért! Bontott váltó, kerék, stb egy dolog. De kopóalkatrész?
szeva.
jók a cuccok rajzom nekem is van,meg a szineket is leforditottam de az enyém nem ilyen.nincs kipuff szelep vezérlés meg a nagyfesz trafóm is külön van az elektronikától és egy piros fehér vezeték köti öszze(remélem).ez van
Érdeklődtem, keresgéltem hátha árul valaki külön ilyen csonkot. Jelenleg várom a válaszokat. Max veszek egy komplett olajpumpát 2 eFt-ért, ki tudja, lehet jól jön majd egyszer...
A csetényi bontóstól. De szerintem annyi mókus árul itt cuccokat, mek kell őket kérdezni. Szerintem 1000 Ft a max amit ér, mégjobb, ha előre utalsz, és a posta is férjen bele. (így a posta olyan 1-200FT) De ez nagyon max!
hali mindenkinek.
nagy gáz van,mert nem indul a motorom és nem tudom miért.szét volt szedve festve lett stb..,elvileg az elekktromosság is jól lett összekötve mert kaptam róla egy olasz rajzot.az lenne a kérdésem mi az a fekete műanyag kütyü amibe 4 vezeték megy(coil H.T.,charge car,ground,és pick-up )felirat van rajta és hogy ami vezték kijön a gyujtásból 4 szin(sárga,piros zöld,fehér)azok pontosan mik mert szerintem itt van a bibi.nagyon fontos lenne,aki tud kérem segitsen.előre is köszönöm.
Lenne egy 50-es AF1 Sintesim (RV4-es).
És meg szeretném kérdezni hogy gyujtásfelől, a váltótengely végén van-e szimering kívül, ha van mik a méretei?
Üdv: Fori