Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó ?
És hol vettél olyan csonkot?
Anno nekem is sikerült letörni. Talán a gyári rögzítőbilincset akartam leszedni, és megfeszítettem? No mindegy. Visszaforrasztottam a kis csonkot. Jó is volt, ennek ellenére mielőbb szereztem egy újít. Asszem 500 Ft volt a csővel. Akkor még nem kaptam sehol olyan vékony olajcsövet, csak bontottat.
Értem. Akkor megpróbálok valahogy, valahonnan csak ilyen csonkot szerválni, mert maga a pumpa jó. De sajnos kétlem hogy sikerülne valahonnan csak ilyet beszereznem...
Eladó aprilia alkatrészek rv blokkhoz:
-Blokkház jó csappágyakkal
-oldaldekli
-komplett kuplung
-külön lamellák-lemezek
-hengerfejek
-szívócsonkok,berugókar, váltókar... 1-2 apróság
a többi cucc már, elkelt írj időben!
Hello! van valakinek 125-ös af1-hez lánca?
nagyon sürgős lenne!
Eladó!

Aprilia AF1 50 Sintesi egyben vagy bontva!
No akkor keress egy olyan csonkot mielőbb! Mert ez így nem jó! Menetközben tényleg nincs gond, csak mikor állt pár napot! Egyébként golyóval is visszahúzódik 5-8 mm-t az olaja csőben, a nélkül pedig szinte tuti, hogy lefolyik teljesen, és mikor elindítod, olejozás nélkül megy! Cseréld ki mielőbb!
hát jah, van ez így holnap akkor feladom!
csáó
csáó! nekem is van, ha érdekel írj!
Jah. Tettem fel a mociról képeket. Akit érdekel kukkantsa meg... Jelenleg így néz ki, bár a régi kocka indexek helyett pofás kis irányjelzők vannak. A régi tulaj által készített képek, ezért is van rajta az expressz logó. Festés van még hátra, meg egy faxa tükör. Olyat hol tudok szerezni amúgy ?
Ha jól emlékszem valakinek van. Sőt asszem 2 is. Vagy zz4-nek, vagy speedfan-nak ha jól tudom. De úgyis jelentkeznek ha még megvan nekik!
Hali!
Valakinek nincs eladó sportkipufogó rendszer egy Sport Pro-hoz? ('93-as évjárat)
Igen. Ez mind mind már személyes tapasztalat lett...
Légtelenítésre úgy jöttem rá, hogy:
,, Ez a csavar mire jó? Mindegy kicsavarom hátha... " .
És láss csodát jót tettem vele, légtelenítődött a pump, megindult a zolaj'
A gólyócska úgy jött ki hogy, amire ráhúzom a csövet, a vékonyabbik cső, az nekem nincs, mert letörte az előző talaj... Így a vastagabbik felére tudtam csak ráhúzni a csövet. Így is szépen küldi az olajat a karbiba, de ahogy írtad is, utána visszafolyik a pumpába egy része. Remélem ez nem gond. Menet közben, vagyis amikor jár a motor úgyis állandóan nyomni fogja az olajat a pumpa, mivel fordulatfüggő is egyben. Tehát elvileg nem gond hogy nincs már meg a golyó ugye?

ui: a golyócska nem kiesett... kiszedtem ( véletlenül )...
B@sszameg... Az adatok... :S

Azt hittem hogy neked (is) elküldtem e-mailben, de akkor ezekszerint nem. F@szom, így csak holnap tudod feladni... Kellett nekem hót részegre innom magam az este folyamán...

Ment akkor a mél' az adataimmal!
Üdv.
Ezen a motoron hol kell keresni az adatlapot?
'92-es évjárat.
Akkor közös erővel belőhetjük az én motorom is. Majd,ha gurul magától. :D Nekem sokat evett..Sajnálatos módon.
Kiesett a gólyócska? Honnan is? A nyomóágba van az a csonk, amit egy átereszcsavar tart a pumpán, és amire ráhúzod a csövet. Annak van egy szélesebb része, abból jött ki a golyó? Vigyázz, a golyó nem nyomásszabályozó, hanem visszacsapó szelep! Az olaj voisszafolyását akadályozza meg! Illetve a pumpa nem fogja felszívni az olajat, van rajt egy csavar, légteleníteni kell! Vagy lehúzod a bejövő csövet, és mikor elkezd folyni belőle, akkor nyomod rá a pumpára! De felszívni nem nagyon fogja!
Hehe nagyszájúak :D Azért 28-as porlasztóval lehet... 34essel nehéz :)
Én C3-asat vennék. De C4 a gyári!
te... amig nem irod le hogy hova küldjem addig nem tudom elküldeni akármilyen sürgős...
ha ma 3-ig leirod hogy hova+név, akkor ma még meglesz de ha nem akkor csak holnap!
sziasztok
szerintetek a rotax 123-as blokkomba a c3-as v c4-es főtengelycsapágyat vegyek?
üdv én lépek aludni mer holnap nem alszok sokat
te írtál még rám, csak aztán visszalétél vagy nem tudom de msnre is felvettél ott dumálhattunk volna
rv blokhoz ducati lendkerék amugy még háromnegyed10ig csörögj rám ha érdekel üdv
Helló!

Milyen az a lendkerék? Fogaskoszorú van rajta? Mennyiért adod? Milyen állapotú?

üdv