Érdekelne, hogy van- e neked Rv blokkhoz (rv4) gyújtás alaplapod(ducati energia) ? Ha van akkor mennyiért? És láttam , hogy lendkereked is van azt hogy adod?
sziasztok ujra itvok. most azt szeretném kérdezni h az emlittett rotax 123-henger-nek mennyi az űrmérete. mert az futott át az agyamon h ha elhozom megmérem tolomérővel és ha van isten akk csak a gyűrűk vannak elkopva. előre köszi a segitséget .
OK! Holnap megnézem hogy van-e fogaskerekem vagy sem. Ha van akkor kell a pumpa MINDENKÉPP! Az adatlapodon található telszámot hívom majd holnap, hogyha kell a pumpa
Abból gondolom ezt, mert az előző tulaj keverékkel használta, nem különolajozással... És sokat ment szárazon a pumpa, ezért is rossz most. :S Legalábbis szerintem.
Azt nem tudom hogy a fogaskerék benne van-e a blokkban, viszont nem megy a pumpa az biztos. Azt a műanyag borítást amiről beszélsz levettem a dekli oldaláról. Megcisnáltam az új csövezést (tartály -- pumpa -- karbi ) de nem folyik a tartályból az olaj... Gondolom nem szívja a pumpa azért... De annyira nincs kedvem szétbontani a blokkot, hogy megnézzem azt a fehér fogaskereket... Szerintem csak egy új pumpa kéne a blokkba, és ennyi (remélem).
KERESEK:
- Olajpumpát ( EXTRA SŰRGŐS LENNE! )
- Szintjelző benzincsapot
- Jobb oldali légbeömlőt!
A Dekli alatt megvan a meghajtása? A régebbiekben nem tudom hogy oldották meg, az én sport promban, úgy emlékszem egy műanyag fogaskerék hajtotta, de azt ki lehetett szedni ha a dekli nem volt fönt.
Úgy tudod megnézni könnyen hogy kiveszed a pumpát. A két imbusszal.
Szia!
Ma nekem is ez volt a problémám!
A tank lehajtásakor a benzincsövem megtört és nem jutott elég benya a karbiba,ezért egy jó kihuzatás után leállt!
Nézd meg,hogy neked milyen a benzincső(puha vagy rossz helyen van elvezetve) és kizárhatod ezt a problémát!
Üdv! Lenne egy kérdésem.
Aprilia AF1, 125 ös, 89-es évjárat. Olyan problémám van vele, hogy a motor hidegen tökéletesen indul, de felmelegedés után egyszerűen megáll. Ha indítom, újra beindul, de 30-50 méter után ismét leáll. Én valami gyújtás problémára voksolok, de nem nagyon értek hozzá. Tudna valaki tanácsot adni mi lehet a gond? Előre is köszi.
Érdekelne, hogy van- e neked Rv blokkhoz (rv4) gyújtás alaplapod(ducati energia) ? Ha van akkor mennyiért? És láttam , hogy lendkereked is van azt hogy adod?
Előre is köszi!
üdv