Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jónagyokat. Hülye kérdés, de felteszem :
Af1 (bár 50-es) első telóját kikaptam, fel akarnám tölteni olajjal, de valahogy nagyon nem akaródzik szétjönni. Vmi ötlet?
Félreértesz! ger14 ára annyira barátságos amennyire csak lehet. Az ilyeneket hiányolom...
Azért gondoltam érdemes lenne akár közösen is beruházni rá és "szétosztani".
Köszi a segìtsèget
Osztom a vèlemènyed/nèzetedet. De azt egyszer meg kellett vennie,ès szeretne visszanyerni belõle valamennyit. Sõt lehet hogy nem csak azèrt adja el,mert nem fèr el tõle,hanem az abbòl befolyt összeget màsra kell költenie...
Kössz a segítséget!
had vitatkozzam veled egy picit. gáz fűggő az olajzás mert a gázkarból 2 bovde jön ki, az egyik a olajpumpára másik a karbiba. amikor húzod a gázt akkor adagolja az olajat. motorfék az egyértelmű 2 ütemnél tilos.
fordulat ÉS gázállás függő.
létezhet mert kevés a kenés egy af1 nél 1:30 as keverék kel és motorféket ne használj mert megölöd mert különolajzás nem véletlenül van ot... de ezt már it anyiszor átbeszéltük:S mert a különoljazás az nem gázadás függő hanem fordulat függő szóval ha viszaváltasz és nem húzol gázt akor is fröcsög befele az olaj és nem csak akor amikor gázt adod neki
sziasztok! szükségem lenne alap méretű dugóra (53.98 as) a gyürü nemérdekel azsem h egy vagy 2 gyürüs csak a dugó legyen szépen egyben! és a kormány csutkánál a kuplung karhoz kéne nekem olyan kuplungbovden állító csavar akinek van légyszíves írjon a :levimeno@gmail.com ra fontos lenne! elöre is köszi mindenkinek!
nem gyári benzincsap.... , az nem test kábel az az üléshez vagy mihez szokták kötni és akor lóg az ülésed és nem kel letenned ha leveszed... a 2 kábel pedig elég nagy valószínüséggel a benzin szintjelző
Helló!
Nekem van ilyen alkatrészem!
Ha még kellene írj: isde.xxx@citromail.hu
Én szívem szerint megvenném az egészét és elosztogatnám a darabjait párszáz forintért. Feláll a szőr a hátamon mikor egy több éve polcon porosodó darabért több ezreket kértek el egymástól.
Mindenki motorozni akar. Ha nekem van és nem kell neki meg kell akkor miért ez az őrült haszonszerzési mánia? Hagyjuk ez meg a gyári alkatrészboltoknak... Mi meg segítsünk egymásnak. Szerintem.
sziasztok! létezik az, hogy ha kikötöm a különolajzást (magam keverem a benzint 1:50) erőtlenebb lesz a gép?
Hy!

Ha még mindig ereszt, csavard ki a szelepből a tűt, önts bele másfél -két deci tejet és jó lesz! Mondjuk a gumist aki majd leszedi ha cseréled nem irigylem de betömi a réseket megbízhatóan!
Hy!

Nekem ezekre lenne szükségem:

- jobb oldali légbeömlő
- szintjelzős benzincsap
- világítás kapcsoló konzol (bal oldai kormánykonzol)

remélem van ezekből neked, és meg tudunk egyezni!
MOndasz valamit... Van benne logika...
Sziasztok!

Keresek Aprilia af-1 50 re (rv blokkos) komplett gyújtást, (alaplap+ lendkerék (fogazott)
Ha van valakinek írjon, az árban megegyezünk!

előre is köszönöm!
Üres jelzö, müszerfaladon neutral jelzi.
Én így látatlanban az olajnyomás jelző vezetékére tippelek.
Hello! van egy Aprillia AF1-es motorom és egy rotax 123 blokk van benne. Az lenne a kérdésem hogy van a lánckerék alatt egy vezeték vagyis onnan jön ki? az micsoda mert elszakadt és nemtudom miaz:D
Előre is köszi!
Le tudnád írni hogy mi hiányzik róla?
26000 magyar ft,de most csak a hátsót veszem meg.Ha az sem fér be akkor felgyújtom!
Mennyi volt/lesz/lenne az ùj gumi?
ja és még egy az ár alkuképes és ha kel a kőrnyéken pr kmtere el tudom vini
Köszi,húsvét után keresni foglak ha még addig meglesz.