Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és telefonon lehet érdeklődni mailt nem nézem tel:06308271822
helló eladom az Af1 emet 125ccm egybe 30eFt-ért alkatrésznek csak egybe vetem egy motort és már nem férek el a garézyba ezért enyi az ár és nagyon sok alkatrész van hozá és aképen nincs rajta de az idomokis meg vanak csak a felyidom nincs
Az ülés alatti vastag fekete vezetékkel lehet rögzíteni az ülést ,hogy ne hagyd el, ha véletlenül nem zárod le!

Ez komoly!
Így,hogy felhívtad rá a figyelmemet , már és is észrevettem a gumi szélén a kopást.
Nem cserélgetek semmit ,biztos azzal is szívás lenne.
A TTguminál ígértek pirelli sport demont 3 napon belül leszállítva 140/70 méretben.Remélem ezek nem hitegetnek!
Köszi!
Sziasztok.Na,összeállt a motor,de.. Beindul (elég nehezen ) durrog,csattog,füstöl,lefullad.. Mindent csinál,amit nem kéne.Gyújtásra van valakinek ötlete? Remélem nincs nagyobb gond,bár szerintem nagyon pörög.
szatuna kft - plexi

Gyertyát meg esetleg nagyvason érdemes, a B10 EG 2000 Ft alatt van.
Ha elindult, akkor nem lehet annyira rosszhelyen az alaplap. Egyébként a töltés szempontjából mindegy.
CSak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az a fekete doboz a 7800-as felirattal nem gyújtás, hanem kipufogószelep elektornika!
Illetve az a drótkötél csomaghorog! Több típuson is alkalmaztak ilyet, a gyári helyekre csavarozva mindkét végét ha nem kell, az ülés alá hajtható, ha kell, kihúzható a két ülés között, és lehet rá kötözni. De az is lehet, hogy a szabad felét csak be kell akasztani valami kampóba.
Akkor keresek szintjelzős benzincsapot! Remélem van valakinek, vagy ha tudtok olcsó,és új csapot, az is jó!

Köszönöm a segítségeteket!
1. A tank gyári, a benzincsap valószínű nem az.
4. A gyári benzincsap szintjelző csatlakozója.
3. Erre én is kíváncsi lennék, nekem sincs lekötve sehova. Ez a fityegőtestelés.
alu hűtőbordás egység= Feszültség szabályzó
fekete műanyag egység= gyújtás elektronika(CDI)
kerek alu= indányjelző relé
Hy!

Nah sikerült hazajutnom, így neki is álltam a moci szerelésének. Viszont egy két kérdés felmerült bennem:
1) lásd: 1-es kép. Ez a benzincsapom. Ezen a csap elfordul 360-fokban bármerre. Akkor ez csak nyitott és zárt állapotot jelent? A tanknak hol van az üzemanyagszintmérője? Mert semmilyen elektromos vezetéket(vezetékhelyet) nem látok. Hogy tudom kivitelezni, hogy jelezzen ha kevés benne a leves?Vagy ez nem a gyári tank, és ezen alapból nincs szintmérő kiépítve?

2) 2-es kép. A hátsó ülés alatt van egy kábel, ami sehova nem megy, csak lóg. Gondolom valaminek a testkábelje lehet. De minek? Hova kell bekötnöm?

3) 3-as kép. A három bekarikázott dolog mi, és mire szolgál?

4) 4-es kép (narancs, ill kék színű drótok). Találtam egy ilyen kábelt, ez minek a kábelje?

Asszem így hirtelen "csak" ennyi lenne a problémám A válaszokat előre is köszönöm!

Továbbá keresek még jobb oldali légbeömlőt.
Hello! Van valakinek hátsó féknyerge? Nagyon sürgős lenne!
van egy brembo hátsófékem 5ezer ft
és egy első fékem tárcsa és olajtartály nélkül 5ezer ft
125-ös af1-hez keresek hátsó fékmunkahengert,első féket(féknyereg és fékcső nélkül)
Sziasztok. Lenne egy rv6-os blokk 80-as hengerrel polirozott hajtókarral meg könnyített kuplungkosárral. Mennyire tartós ennek az élettartama? Átlagos használat mellett, nem agyon forgatva.

Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Van közületek olyan, aki az elmúlt hetekben vett rendszámos AF1-et?
srácok a sport pro ba megy bele a nagy gumi de sebaj:) mert a futurába sem a sintesibe nem megy bele más a lengőkar... ha jól emléxem... de lehet h csak a sintesibe nem jók a nagy gumik
köszi,de én bontottra gondoltam,mert semi baja nincs csak letört az egyik amibe a csavart kell csavarni,és ha lehet csak az a legalsó része kellene
De látod a gumi szélét a falhoz támasztott képen az már használat utáni és a lánc nyírja ki a szélét.
az új ára 17000.-Ft
Na igen azt elfelejtettem mondani, hogy tényleg gumi és gumi között is van különbség pl. ami szemre írtó keskeny azok a sportgumik D209gp pirelli supercorsa. DE tudom, amit mondtam is telefonba unokatesóm gumija gyászosan nézett ki a lánctól, amint egy kicsit elkezdett nyúlni a lánc bele is ért. A gyári sport pro mérete is 130/70X17 vagy pedig 140/70X17 az utóbbit eléggé nehéz megtalálni.
Nem néztem a motorod, de ha tuningolni akarsz akkor a sport pro lengőkarja nem volna hülyeség, de vigyázz vele nagyon mert nem lehet összevissza cserélgetni, a futurának más a furata mint a sport pronak nem megy át rajta a tengely ami a vázba rögzíti, futura váz futura lengőkar sportpro váz sport pro lengőkar.
hali
nincs valakinek rotax 123-ba kuplungba ami legalul van,csak az a 1 öntvény cucc vagy mi?(ez az lenne amibe belle csavarod a 6 csavart,de nekem csak az a legalsó kéne,nem komlett kuplung
akinek van kérem jelezze

köszönöm
Eddig nekem 140/60R17 pirelli volt rajta 136mm volt a tényleges szélessége a felnin.
Ilyen méretű gumit már vagy 10 éve nem forgalmaznak kishazánkba, a japóknál bezzeg lehet kapni,de csak nem fogok Tokióba elmenni egy szaros gumiért!
Marad a 140/70,amiből pedig nincs valami nagy választék!
Mert rohadtul nem fért be a hátsó villába!
Még jó,hogy mindenkit megkérdeztem és érdeklődtem vagy egy hétig ,hogy befér vagy nem.
Hát nem!
Pedig ilyen képeket is találtam!
Nézd Ez egy futura hátsóvilla és benne egy 150/60R17 gumi!
Ezek szerint gumi és gumi között is van különbség!
Az egyik 150-es gumi csak 143mm , mig a másik gyártmány 151mm!
Gondolon ezért jártam így,de szerencsémre van rá vevőm!
Nagyon tetszett a mintája!