Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megkérdezhetem miért adod el az új hátsó gumidat?
Nem hinném!
Nézd át a vezetékeket, méresd meg a töltést esetleg a fesz.szabályzót!
Én annak idején valami magyar plexit-gyártó cégtől vettem kb.5-7000ft volt.
Már nem emlékszem,hogy honnan ,de keress rá a neten!
Szerencsétlen kis mocim már 3 hete úgy lóg ,mint egy denevér:gumihiánya van!
Tele van a hócipőm a sok online gumishoppal:senkinek sincs raktáron semmije,mind csak rendelget össze-vissza hetekig, és hitegetik az embert!

Ez Magyarország!
Most vettem bele olajat gyertyát új hátsó gumit fékpofákat meg megy szerelőhöz h átnézze az elektronikát mert a visszatöltés nem a legjobb:S meg kéne egy plexi? Eladót tudsz v újat vagy honnan lehet szerezni?
sziasztok
olyan gondom van h nincs töltése a mocinak
lehet az a gond h mikor a gyújtást felraktam nemjó helyre álítottam az alaplapot?(aprilia af1 125)
Szia!
Egymás mellé tettem a kettőt és szemmel így láttam!
A 150/60 as contimat feltettem a motorgumi topicba és 10 perc után jelentketek is rá!
Rád hallgattam és a gumicsere mellett döntöttem.
ZZ4 tett fel képet a futura és a sport pro hátsó villájáról sé igen , szemmell látszik a különbség a kettő között!
fordítva, kevésbé lóg bele a hengerbe a magasabb hőértékű
Emlékszem a enyémnél is sokat szívtak a festők,mert nemtapadt rá még a szórógitt sem,ezért lekromafágozták a műanyagig!
A végeredmény a lényeg!
Az elsö gumim pirelli a hátsó meg a bt45! nekem bejön!
Tetszik így jól néz ki szerintem! Van pár réteg festék szegényen:D
Most én is ezen a két gumin gondolkozom!
BRIDGESTONE BT45 vagy Pirelli Sport Demon?!
Elég brutál hátulról!
Tapasztalat elég jól megy vele, teccetös!
Visszafested a mocid a gyári szinezetre?
Gratula hozzá!
Hatalmasnak néz ki!
Meg vagy vele elégedve?
Rotax 123 gyújtás állórész eladó
Bridgeston 140-80,17
Milyen hátsó gumid van?BT45?
B10eg a gyárilag előírt .
Nekem 2 évig B8EG volt benne ,az a magasabb fordulatokat nem nagyon kedvelte! Én is most cseréltem B10EG-re.Ennek az elektródái jobban belógnak a hengerbe!
2000-2300ft körül mozog a normál kivitel.
legtöbbet használt ezeknél az NGK B10EG!
értem:) köszi szépen
Köszi és még egy kérdés gyertyát milyet tegyek bele?Ami bírja a strapát.
szerintem aksi hiba mert gyenge nagyon indítási áramot kéne nzned vagyis feszültséget h az menyyi azon az 5 ah aksin! amugy az alapból kicsi bele lassan pörgeti a bendixet és nem tud kiugrani... érdemes lenne midnenkép nagyon aksit bele tenned vagy már haldoklik az aksi azért is lehet xar..:S nem hinném h bendix a bendixeket az önindító ki szokta lökni visza jönni nem szokott:D
sziasztok.van egy olyan problémám hogy aprilia af1 futura motorom van 125ccm-is és egy 5 Ah-ás aksi van benne.adom rá gyujtást és forgatja az önindító de a bendixet nem forgatja be nem megy rá a lentkerékre.az a kérdésem hogy ez lehet akkumulátor probléma vagy más a hiba?aki tud léci segitsen:)előre is köszi
A gyári motorfelnik, vázak, autófelnik stb is szinterezve /elektrosztatikus porfestés/ vannak és 150-200 °C-on csinálják ha szakszerűek. Én elég sok cuccomat porfestettem, ilyen deformálódás még véletlenül se fordult elő egyszer sem, szóval csak nem voltak azok olyan profik:)