hali.köszönöm a válaszokat mindenkinek.most jöttem be a garázs-ból.lecsiszoltam,az üreges fele kemény dió de túlvagyok rajta.még egy gumi nyomást ha dobna valaki azt megköszönném.
A felnit lehet homokszórni,de a kókány mestereket kerüljétek mert szétkúrják a felnit!
Hívd fel a figyelmét a féktárcsa felfekvési területre és a csapágyak fészkére!
A festőét szintén!
Amit viszont tilos az a műanyag porfestés(szinterezés)!
A meleg kemencében a felniben lévő anyagfeszültségek kijönnek és eldeformálódik a felni.
Ezt tapasztalatból mondom ,3 éve az enyémet is szétbaszták ,pedig profik végezték a festést.(új első felnit kellett vennem).
Maradj a hagyományos festésnél!
üdv mindenkinek.lenne egy kérdésem ami elég sürgős lenne.ujra fényezem a motoromat,és a kerék-nél tartok.valami hatékony ötlet kellene a festék eltávolitására az alufelnik-ről,persze a csiszoló papiron kivül.nem mertem nekiállni kromofággal mert féltem hogy megmarja az alut.meg egy gyári gumi nyomás érték se ártana az AF1 50-nek.előre is köszi.
Sziasztok! kellene nekem af1 125 sintezihez kilóméteróra spirál! Új vagy használt is akár!Póstai utánvéttel tudnám átvenni!
Email címemre írjatok légyszíves ha tudnátok nekem valami ajánlatot tenni! csiak_david@freemail.hu
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Ismét kéréssel fordulok hozzátok...
Hol nézzek Sport pro-hoz dugattyúszettet? Meteort tudok hozzá 18e körül, de akkor már jobban örülnék egy vertex-nek, vagy egy wössner-nek. Ha valakinek van, vagy tud bolti ár alatt, dobjon rám egy emailt, legyen kedves...Thx
Jónak nem jó,de rá tudtam tenni a patentszemet.:D
Jójó,megszámolom a stifteket.. abból legyen 108 a patentéval együtt. Még a powerrel is szenvedtem.. Betekertem,meghúztam,a bowdent is beakasztottam,már csak reménykedek benne,hogy jól csináltam.
Elszámolhattad! Mert ez nem lehet! A Patentszem szélesebb, így csak akkor lehet összerakni, ha a szomszédos szemek vékonyabbak. Márpedig minden második vékony, így patentszem nélkül páratlannak kell lennie. Egyébként jobban jársz, ha a csapok számát számolod.
Szia:
54 szem + a patentszem.Legalábbis tegnap ezt számoltam. De csak egyszer,mert már más dolgom volt,de hétvégén tüzetesebben megnézem. 54 szem x2 az 108.Azért x2 mert 1 szemben 2 stift van.
Vagy nem így szokás?
Háát a trafóra tényleg semmi tippem! Ha ment így, akkor ki kellene találnod, hogy is volt. Megjegyzem szétszereléskor illik felírni, mely vezeték hova megy, plne, ha nem triviális.
Lánc ügyben meg tuti lehet feszíteni! Egyébként csak páros szemű lehet, a kialakításánál fogva!
Sürgősen keresek Aprilia AF-1 50 -re (rv blokkos) komplett gyújtást! (alaplap+lendkerék) Akinek van az jelezze!
Előre is köszönöm!