Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1700-as postaköltséggel adtad fel? Így már más lett az ára :S :D Nah mind1...
Nekem ugyanez volt..... a felni mellett engedett körbe.A legegyszerűbb megoldást választottam, vettem bele egy belsőt (1.500,-). Azóta nincs vele bajom.
Ezt tudom adni, tökéletes állapotú 4000ft
34-esre. Lehetőleg "újszerű", mert vacak az van nekem is... :)
HA érdekel van nekem, hanyas karbira kellene:?
Valakinek ilyenje?
na most mértem meg ez egy elvileg 160ccm-es henger, mivel 60mm-eres dugattyú kell bele.
nemtudom hogy milyen fajta mivel nincsen semmi jelzés és felirat rajta aluminium az biztos
Köszi, de poweres kell.
helló!

van egy hengerem power nélküli
Régebben itt lettem lecseszve,amikor mondtam,hogy 2 állású a csapom.. Azt mondta valaki,hogy az nem gyári,és kész. 2x tankoltam ki :D Szóval nekem kéne rá valami megoldás.De ha azt mondod,hogy azok közül az egyik a szintjelző,akkor elhiszem.Amúgy köszi a helpet!Ígérem,amint összetolom,visszaviszem a cuccod.Amúgy restellem,hogy eddig itt volt nálam
Elvileg megnézegettem végig, meg füleltem hogy jön e ki valahol levegő de sehol semmi, és néma csend. Viszont ha vissza megyek másnap, akkor már lapi
A szerlep mellett is nézted? (szelep körül)
Sziasztok!

Rotax 123 hengerszettet keresek, akár bontottat is, de fontos, hogy jó állapotú legyen, amivel még sokat tudok menni.
A henger és a hengerfej csatlakozásánál kitört egy darab.

hdavid@vnet.hu
tubeless van ráírva
*mociknál

Ezeknél a motoroknál van még a kerékben belső gumi? Vagy csak egy külső, úgy mint az újabb mocoknál?
Ok! felveszlek, de azt tudnod kell, hogy alig alig vagyok msnen... Biztosabb a teló/e-mail... De ma akkor felnézek! ;)
Hu srácok, köszi a soksok választ, még annyit szeretnék kérdezni, hogy az első kerekem, hiába fújom fel kb 1,6-1,7 re másnapra mindíg leeresz a kerék, látható sérülés nincs rajta, előző tulaj azt mondta h frissen vette rá, heidenau gumi, a barázdák is szép mélyek. Ha elviszem gumishoz szerintetek mennyiért csinálja meg, lecseréli a gumit, vagy mit csinál vele? a szelepet is ellenőzriztem nyálazással, és nem eresztett. köszi a segítséget, ádám
Köszönöm a javaslatot! Lesz rá zsém, veszek egyet, bár most van fontosabb javítani való is a mocin, mint egy új akksi... :S
aha tudok képet! de inkább vegyél fel msn-re! most nem érek rá, majd csak 9 körül, legyél fent! csáó
Ha jól tudom csak azt jelzi a műszerfalon egy égő hogy kevés benne a leves... Tényleges szintet nem (tud) mérni...

Vagy ha igen, akkor javítsatok ki, és várok egy megoldást, hogy kivitelezzem azt a szintmérőt!
Ha van a csapon tartalék állás, akkor nincs szintjelző, ha nincs akkor van Legalább is a gyárból így jöttek ki ha jól tudom.
Van benne benzinszint jelző?
Köszi a mélt!