Nekem ugyanez volt..... a felni mellett engedett körbe.A legegyszerűbb megoldást választottam, vettem bele egy belsőt (1.500,-). Azóta nincs vele bajom.
na most mértem meg ez egy elvileg 160ccm-es henger, mivel 60mm-eres dugattyú kell bele.
nemtudom hogy milyen fajta mivel nincsen semmi jelzés és felirat rajta aluminium az biztos
Régebben itt lettem lecseszve,amikor mondtam,hogy 2 állású a csapom.. Azt mondta valaki,hogy az nem gyári,és kész. 2x tankoltam ki :D Szóval nekem kéne rá valami megoldás.De ha azt mondod,hogy azok közül az egyik a szintjelző,akkor elhiszem.Amúgy köszi a helpet!Ígérem,amint összetolom,visszaviszem a cuccod.Amúgy restellem,hogy eddig itt volt nálam
Rotax 123 hengerszettet keresek, akár bontottat is, de fontos, hogy jó állapotú legyen, amivel még sokat tudok menni.
A henger és a hengerfej csatlakozásánál kitört egy darab.
Hu srácok, köszi a soksok választ, még annyit szeretnék kérdezni, hogy az első kerekem, hiába fújom fel kb 1,6-1,7 re másnapra mindíg leeresz a kerék, látható sérülés nincs rajta, előző tulaj azt mondta h frissen vette rá, heidenau gumi, a barázdák is szép mélyek. Ha elviszem gumishoz szerintetek mennyiért csinálja meg, lecseréli a gumit, vagy mit csinál vele? a szelepet is ellenőzriztem nyálazással, és nem eresztett. köszi a segítséget, ádám
Egyben olcsóbb!
nemtudom hogy milyen fajta mivel nincsen semmi jelzés és felirat rajta aluminium az biztos
van egy hengerem power nélküli
Rotax 123 hengerszettet keresek, akár bontottat is, de fontos, hogy jó állapotú legyen, amivel még sokat tudok menni.
A henger és a hengerfej csatlakozásánál kitört egy darab.
hdavid@vnet.hu
Vagy ha igen, akkor javítsatok ki, és várok egy megoldást, hogy kivitelezzem azt a szintmérőt!