Mellesleg engem lehet èrdekelne az a gumi.baràzda mèlysèg?(màs szò nem jutott az eszembe... ) àllapota? elsöd nincs? Pontos adatokat egy hèt mùlva tudok adni.
hali.köszi a választ,igen amúgy valszinű GILARDONE.ezeken a motorokon is van tartalék üzemanyag mivel a szintet nem jelzi semmi?és a váz nyakán az a baromi hosszú szám az mind az alvázszám,vagy mást is jelöl?most egy darabik ilyeneket fogok kérdezni.kössz.
sziasztok.lehet hogy nagyon alapvetőt kérdezek,de ezelőtt simsonom volt.az aprilia af1 esem RV3 blokkos és GILAROONE 2-es henger van rajta.ez konkrétan mit jelent,ja és a NATURAL mit jelez a műszerfalon.bocs ha hülyeséget kérdeztem.előre is köszönöm a felvilágositást.
Nem felcserélhető az akkumulátor az 50-esével. Nagyobb indítóárama van a nagyobb akksinak. A 9Ah-t vedd meg. A háztartási boltban lehet kapni savat az akksihoz nem túl nagy összegért max500Ft.
http://www.pasztoy.hu/motor/ad... ez az akksi elvileg 50ccm esbe való, de jó a 125ösbe is? és savval vegyem vagy anélkül? érdemesebb e esetleg drágábbat venni vagy ez is kibírja egykét évig? előre is köszi a választ: ádám
Hello aprilia af1 hez van egy csomo alkatrészem nagyon olcson csak vigyétek már el elérhetőség ger14@freemail.hu de inkáb telefonály ha érdekel valami tel.06308271822
Hello lehet hogy szar az aksid nekem is volt ien az önindítón nemhallod hogy mikor forog rendesen és mikor nem, ha olyan tük tük hangot ad ki:d akkor biztos hogy szar az aksid:D
Mellesleg engem lehet èrdekelne az a gumi.baràzda mèlysèg?(màs szò nem jutott az eszembe... ) àllapota? elsöd nincs? Pontos adatokat egy hèt mùlva tudok adni.