heló!
érdeklődnék AF1 125-be váltóólaj kinek milyen vált be, melyik jobb! aki ért is hozzá, az egy aránylag jó minőségű olaj pontos nevét leirhatná nekem, ja és hogy kb mennyi kell /liter/!
köszi
Hy! Te mennyièrt adod? ilyen sem volt mèg, hogy azèrt licitàltok ès lefelè hogy megvegyem valamelyikõtöktõl (ezt mire leìrtam... ) ... (@Kisbèr, Eldorado Disco )
van af1 50 hez gyújtás alaplapod? Akár hogy csinálom nem adja a szikrát, közbe meg megfogom az alaplapból kijövő gerjesztő tekercs kábelét és úgy megb.sz mint az állat:D ja amúgy meg lehet hogy a te trafóddal adott volna csak ahova testelem mindig az a rész újra lett festve és az meg nem adja a testet tehát úgy próbáltam mintha nem lett volna testelve.....:S:D
hali
nem indul a motorom,(akksi fullra feltöltve)olyat csinál hogy elkezdem tekertetni utánna max3-4 önindítózás és lemerül az akksi(mert gondolom nehéz neki tekernie,mintha szorulna valami),meg olyat is szokott csinálva mikor fel van tölt ve hogy nyomom az önindítót és csak:tükk-tükk,jóhogyha megmozdul 1 mm-t a dugó,de olyankor ha berakom sebbességbe és tolok rajta,majd ujra önindító és viszi a dugót,de nem indul be,ha kiveszem a gyergyát persze akkor jár egész könnyen
akkor ez most mi lehet,dugó csere?vagy megszorult valami vagy mi?
TUDNA valaki segíteni?
előre is köszönöm
Eladó! Pirelli MT75 100/80/17 5000FT
Bridgestone Battlax BT-012 Front 120/70/17 5000FT
Continetal Conti twist 130/70/17 8000FT
Keveset futotak. Ha kell igény szerint képet is küldök róla!
Ok! Akkor amint elértem a 8 centis hosszúságot, szólok! És leszögezném a friss fórumolvasóknak,vagy csak azoknak akik nem tudják az előzményeket, hogy az UJJAM-ról van szó!
Esetleg van-e elfekvőben egy jó állapotú olajtartályod? Igényt tartanék rá! Ez zz4-nek is szól!
Nem mintha nagy tudás kellene egy láncszem kivételhez, de ha nem megy nem gond..csak ne nyektesd mert sztem már így is annyira megvan nyúlva mint állat azért mihamarabb csináld meg mert járhatsz rosszabúl is
gondoltam egy kicsit megtisztítja :D annakidején még a kecajnak jóttett, de sajnos annyira még nem értek hozzá , így használhatom még szerinted? köszi a választ!
Ádám
A képgalériáim közt van kép a motorom ról AF-1 125 ös.
A minap mentem vele, olyan 90 körül, és egyszercsak óriási csattanás, leáll a motor, félreállok megnézem, és leesett a lánc a hátsó fogaskerékről :(
kézzel visszarakosgattam, és haza (kb 8-9km) vittem lábon, más gyanusat nem művelt hazafele. Szerintetek miticsináljak? feszítsem meg jobban? vagy elég csak egykis WD-40 rá? Előre is köszi!
Ádám
adatlapomon elérhetőségem, többit priviben.