Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyújts még a kezeden egy csöppet

Najó, ha nem hát nem Ha vlakinek kell szólj azért neki
hali! tud valaki gilera 503-asba (50cc) (3 sebességes) 5 vagy 6-os váltót? ha jól tudom aprilia blokkos. köszi:gege
Értem.akkor sajnos nem jò a kezemre.. sztem nagy lenne,kb m-es mèret lenne a jò.. hàt kàr érte...
Aprilia af1 alkatrészek alcsón

http://www.expressz.hu/auto/ja...
Zoli, bocs, hétfőn utálok-izé utalok:)
Hali

Kisujj az kb 8cm a mutató az 10. De nagyobb kezek is bőven beleférnek
Látom téged is megtaláld a pénzben szűkölködő kolega
Énis azért nem biztam benne mert semmi adat róla azért nked sok szerencsét
Sziasztok!

Aprilia af1 50 (RV blokk) -hoz vennék jó állapotban lévő gyújtás alaplapot korrekt áron! Ha valakinek van , várom jelentkezését!
Az am blokké nem tudom hogy rámegy-e...aki tudja kérem irja meg!

előre is köszönöm!
szerintem ajándék 3000ft-ért ha csak a varia megy akkor inkább megmarad.
adatlapodon sincs semmi kitöltve, így elég megbízhatatlannak tünsz ám, főleg ezek a nembaszlak át szövegek.
hááát
pfff.
adok egy számlaszámot átutalod a lét és feladom a csomit.
oké-oké: DD
4138 komádi mátirok ut 65.
czeglédi zsolt
és ugy nem adod hogy csak a sárvédő kelene 2000-be?
Ahha, hogyha jó a kezemre, akkor kell mindenképp! ;) Akkor pls mérd meg valamelyik ujját,lehetőleg ne a hüvelyket! :D
Hali

L-es megmérem ha kell, h pontosat mondjak
A kesztyűd megvan még? Ha igen, mekkora a mérete?
aha én is ilyenekre gondoltam! nem rég vettem bele új aksit jó volt eddig meg minden ma meg mentem egy kört leálltam kicsit, el akarom indítani meg alig ketyergett . betoltam mondom megyek azt majd tölti ugy is, megint leálltam és még rosszabb...!
azért köszi. majd holnap megnézem h mi a helyzet
Sokfajta lehet a probléma mint pl oxidáció, rosz érintkezések..nálam pl egy kukás feszabályzó nézd át a kábeleket előszőr
Nekem sajna nem ilyen, rövidebb és nincs rajta semilyen cső
csáó! egy olyan kérdeésem lenne hogy ha nincs töltés akkor hol lehet a problem?! /AF1 125/ ha valaki tudna segíteni megköszönném...
Hy! nézdd meg zz4-nek a hozzászólását, abban van egy kép, és a tank mellett bal oldalon van egy légbeömlő! Nah nekem pont olyan kell, csak az bal oldali, nekem pedig egy jobbos kellene! Ha sikerül találnod egyet, azt nagyon szépen megköszönném és honorálnám: ...
Hali

Nemtom arra gondolsz-e pontosan de nekem van vlami légbeömlőm elfekvőben.Tőltök fel majd képet.
név is kellene a címhez
Igen, igazad van. Adee hozzászólása után rájöttem én is. A képen egyértelműen látszik hogy bal oldali a légbeömlő.

Ezért még mindig keresek jobb oldali beömlőt! Vagy ha tudtok valami jó bontót (Székesfehérvár, Debrecen, Pest közelében) akkor pls írjátok meg!
Mért, te eddig miről írtál?

Persze hogy az!
Iminek!
most mi is ez?
a trafó?