Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képen a két madzagos (narancs-kék) a benzinszint jelzőé. A másik meg talán a Power elektronikáé.
Igazából nem ezt a 2 képet akartam feltölteni,de a többit nem sikerült.. :D Szokásos.. Amúgy arról a kábelkötegről lenne szó,ami a blokkból jön. (gyújtás)
Meg valahová elgórtam az egyik csavart,és nem tudom,milyen kell oda.. Aaa blokkot tartja elöl.
Ment egy mél' !
Na... Csak 2 ment el..
Leszaladtam csinálni képeket.Ha valami nem látszik annyira,akkor írjatok,csinálok új képet.
Azért remélem valahogy összejön.
Eladó Aprilia Af1 egyben alkatrésznek.

Komplett első teleszkóp, váz segédvázzal, hátsó lengővilla féktárcsával, féknyereggel, komplett aggyal, komplett műszerfal, idomok.

Egyben 45.000Ft Papírokkal is 11kw

A két kerék új gumikkal 15eFt. Az elsőn rajta a féktárcsa.

06209653518
speedfan@citromail.hu Több képet mailben.
Sziasztok!
Mindenkinek jó motorozást!
Remélem van itt valaki,aki vágja az elektronikát.Ugye van? :D
Nem emlékszem,hogy melyik vezeték hová is megy.Mindjárt leszaladok és csinálok egy képet. (megjelöltem őket,de a legtöbbről lekophatott,vagy csak nem találom)
Nekem is 8e volt az akksi..
3000eFt ha vlakinek kellene!
Aprilia af1 alkatrészek egyben v külön

http://www.expressz.hu/auto/ja...
hali
rotax 123-ba van valakinek bontott főtengelye?
Javaslás:
link
Egy ilyen nekem is jól jönne, vagy legalább egy kapcsolási rajz + alkatrész lista...
Éééértem.. Akkor várom a javaslatokat/fejleményeket, mert (jelenleg) sokallom ezt a 8 rugót egy akksiért...
Akkor mind1... Nekem is a fényváltó pöcke hiányzik, azért kellett volna egy jó...
Helló menyibe csinálnál nekem egyet mert sztem fesszab hibám van de nem tom eldönteni mert egyszer van töltés egyszer meg nincs lehet hogy csak érintkezési hiba?
Hja mert elvileg fordított polarítású, de kibontod a vezetékfelfogatókat, és belemegy a normál is.
1000ft.de a fényváltó kapcsoló pöcke nincs meg.
itt találsz még képeket, árakat:
alkatrészeim
Nekem a Csavar-Akku-nál Székesfehérváron a következőt mondták:

,,A motorba a következő akkumulátor kell
CB9-B savas
Bruttó ár: 7990 Ft"

Az enyém is 125cm3-is Futura.
CSerélj láncszettet! Ha ledobta, akkor ott már nagyon kuka a lánc! Lánc+fogaskerekek! Én pl a CZ O gyűrűs láncát javaslom Nagyvasról. 520-as kell a 125-ösre.
Akkut meg tökmindegy milyet veszel, 9 Ah-s legyen, és beférjen. Olyan nagy igényei nincsenek az Apriliának e téren. Persze ha Yuashát stb prémium akkut veszel, pláne gondozásmenteset, az lehet tovább fog élni, de 2× annyiba kerül minimum.
Arra arra! Bal oldali kormánykapcsoló! Mibe fáj?

Kár hogy nem előbb jutott eszembe hogy az is kell, így egybe el tudtad volna postázni...
Ok! Várják otthon!
hali!

nekem is van bal oldali kormánykapcsolóm(fényváltó, kürt indexek) ha erre gondoltál, de van konzolom amin maga a kürt van.
úton a csomag.
Mi pìzèrt adod õket? ès kèpet tudnàl dobni ròluk?

Remélem a jövõ heti szünetig sikerül beszereznem mindent, ès össze tudom majd rakni a mocit. Mostmàr hajtani kène,mert ahogy elnézem igencsak szomjas a kicsike...