Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
agip speedet használj, ha benzinbe kevered akkor 1:33-ba
cső
Sziasztok!
Tudom lerágott csont amit kérdezek, de mégis..... a téma motorolaj, de milyen (tudom full szintetikus), mégis tanácstalan vagyok mert marha nagy a választék és óriási az árkülönbség egyes olajok között és nem vagyok biztos abban, hogy a drágább a jobb. Tehát kinéztem magamnak 2 félét:
1. Repsol moto competion
2. Agip speed
csak nem tudom melyik legyen, a kettő között is van 600,- különbség/l és ha ezt ez szenonra nézem......
Ja és nem tudom fontos-e, de magam keverem a benzinhez úgy használom.
Tanács ? már ha lehet ebben tanácsot adni
Ez a motor gyönyörű még mindíg! Pedig az olaszok majdnem 20 éve tervezték! És a tied egy kivételesen szép darab!
Nagyon zsír a vasad RAPO!
egyébként az af 1 nél nem a hütőre csatélakozik a víz hanem ami be megy cső a hütőből a vízpumpáta ot van egy T elosztó és oda megy rá a kiegyenlítő tartáj csöve.
én budapesti vagyok és ha tudok segíteni az af1 ügyében szólj:) a gyujtást még vágom is és csapágyat is segíthetek cserélni ... ha gondolod vegyél fel msn re : levimeno@hotmail.com
rendben ha alkalmas és meglesz még akor jelentkezem köszi :)
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy az AF1 hütőviz kiegyenlitö tartály csövét hova kell csatlakoztatni a hütökörbe?
Üdv.
Hello!
Ne aggódj,az enyém még jól ketyeg.
Tegnap nagyon szép idő volt felénk és megragadtam az alkalmat,hogy "megijesszem" a gépet . Fél óra tekertetés és tologatás után rájöttem,hogy tök százaz a tankom a fűtött garázsban elpárolgott a benya az utolsó cseppig.Egy kis lötty és már is pöccent!
Felmértem a téli álom hatását: a benzincsapom egy picit könnyezik,valószinűleg ott szökött el a benya!
Köszi!
Holnap átveszem!
csö: hello vedd át a csomagot már ott van nálad a helyi postán.
most néztem,hogy még nem veted át.
de van, nekem
és elég jó állapotb
Sziasztok!
Van Budapesten, vagy környékén valaki Af1 szaki? Egy sport pro gyújtására kéne ránézni, plusz főtengely csapágyat cserélni. Egyéb alkatrészek is érdekelnének...
Előre is köszönöm a segítséget!
Lassan börzére kell átnevezni a topicot..
Nincs itt már senki, akinek komlett, működőképes AF 1-ese van?
Aprilia af1 125

További alkatrészekért tel v email!

speedfan@citromail.hu
06209627320
Hali

7eFt--alíg használt!
speedfan az a dob mennyibe fájna?
ja már látom zolko ajánlott, akkor nem szóltam.üdv:D
Van hőfokjelző gombám, 1500 ft. Üdv
Emailon jobb lenne akkor a többit intézni!
Remek, a jeladót megvenném biztosan, a kuplung még nem biztos, mert még szétszedem az enyémet, h pontosan mi kell! De a jeladót akkor elvinném! Részleteket mailen beszéljük meg vagy itt?
Aprilia F1

Tobábbi alkatrészekért tel vagy email!

speedfan@citromail.hu
06209653518
Nekem van jeladóm 3000ft-ért illetve komplett kuplungom 9000ft-ért ha érdekel
Sziasztok!

Keresek Af1 125 sport pro-hoz vízhőfokjeladót, esetleg komplett kuplungot!Ha valakinek lenne dobjon rám egy email-t! Köszi!
mekkora pörgés van itt!