Sziasztok!
Tudom lerágott csont amit kérdezek, de mégis..... a téma motorolaj, de milyen (tudom full szintetikus), mégis tanácstalan vagyok mert marha nagy a választék és óriási az árkülönbség egyes olajok között és nem vagyok biztos abban, hogy a drágább a jobb. Tehát kinéztem magamnak 2 félét:
1. Repsol moto competion
2. Agip speed
csak nem tudom melyik legyen, a kettő között is van 600,- különbség/l és ha ezt ez szenonra nézem......
Ja és nem tudom fontos-e, de magam keverem a benzinhez úgy használom.
Tanács ? már ha lehet ebben tanácsot adni
egyébként az af 1 nél nem a hütőre csatélakozik a víz hanem ami be megy cső a hütőből a vízpumpáta ot van egy T elosztó és oda megy rá a kiegyenlítő tartáj csöve.
én budapesti vagyok és ha tudok segíteni az af1 ügyében szólj:) a gyujtást még vágom is és csapágyat is segíthetek cserélni ... ha gondolod vegyél fel msn re : levimeno@hotmail.com
Hello!
Ne aggódj,az enyém még jól ketyeg.
Tegnap nagyon szép idő volt felénk és megragadtam az alkalmat,hogy "megijesszem" a gépet . Fél óra tekertetés és tologatás után rájöttem,hogy tök százaz a tankom a fűtött garázsban elpárolgott a benya az utolsó cseppig.Egy kis lötty és már is pöccent!
Felmértem a téli álom hatását: a benzincsapom egy picit könnyezik,valószinűleg ott szökött el a benya!
Sziasztok!
Van Budapesten, vagy környékén valaki Af1 szaki? Egy sport pro gyújtására kéne ránézni, plusz főtengely csapágyat cserélni. Egyéb alkatrészek is érdekelnének...
Előre is köszönöm a segítséget!
Remek, a jeladót megvenném biztosan, a kuplung még nem biztos, mert még szétszedem az enyémet, h pontosan mi kell! De a jeladót akkor elvinném! Részleteket mailen beszéljük meg vagy itt?
agip speedet használj, ha benzinbe kevered akkor 1:33-ba
cső