Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a fajtát szerintem egyszerűbb szerelni! Iszen szimmeringcseréhez még szét se kell szedni!

De írj csak bátran, azért vana fórum! Szerintem tök jó, hogy amúgy az ember nem talál márkatársakat egykönnyen, itt igen.
Igen arról a van szó.Megmondom őszintén a hozzászólásodban nem figyeltem milyen telóra vonatkozik (ez az én figyelmetlenségem volt) , de sebaj a lényeg, hogy megoldódott, szétjött. Már csak az összerakás van hátra, remélem menni fog. Ahogy a párom mondja "lehetetlen nincs csak tehetetlen".
Ettől függetlenül sok hasznos dolgot olvastam már a hozzászólásaid között , amiknek már többször hasznát vettem. Én azon fórumozók közé tartozom akik csak akkor írnak ha valami bajuk van, de mentségemre olvasni rendszeresen szoktam!
Arról a 108-as projekt AF1 ről van szó, amely az adatlapodon van? Mert akkor ne csodálkozz, ha nem jött szét úgy, ahogy én írtam! Pláne, hogy ott szerepel, hogy a 38mm-es belsőcsövű, fordított paioli teleszkópra érvényes!

A tied nem fordított, nem 38-as, ős Af1 teló. Meg van a Sport proé, ami 40-es fordított.
remek köszi a gyors választ!
akkor megvenném, hogyan bonyolítsuk le a bizniszt?
ha érdekel én tudok eggyet 3000ft-ért.
Pro Sport faridomot vásárolnék!
ha tud valaki akkor írjon feltétlenül
kössziii
AF1 Sintesi bontott cuccaim vannak! akit érdekel v.mi,hívjon! TEL:0630 550 2378
Helló! Segítsetek! Keresek 125 ös af 1 fez használt, de jó állapotú hengerszettet! Dugattyú, gyűrűk, henger, csapszeg, tűgörgő! Akinek van az legyen szíves írjon! Sok értékes alkatrészem van cserébe, ami elég drága!
Köszi a segítséget, sikerült szétszedni . A teló aljában lévő csavar volt a megoldás "kulcsa". Ezt kellett kitekerni és ezzel párhuzamossan a króm szárat húzni (ha a csavart magában tekertük nem történt semmi, csak "üresen" forgott). Már csak össze kell rakni, remélem ez könnyebben fog menni.
Vagy inkább nem elég szorosra csináltad! Mert ha mozogni tud könnyen, akkor kiverődik! Nekem ezzel sokat elfutott.
Egyébként szerintem simsonhoz már szinte csak utángyártott alkatrészeket lehet kapni, de legalább az áruk olcsó, és azért jellemzően használhatóak.
Én ezt kipróbáltam, sikerült szépen belefaragni, meg is egyezett, de nekem a simson menesztőgumin az aluminiumig tágította a lyukat elég rövid időn belül.Vettem egy bele való menesztőgumit és semmi gond nem volt vele, bár lehet hogy gyenge volt a simsoné mert abból is van már rengeteg utángyártott sz*r.
hali
keresek Am6 blokkot komplettat üzemképesen.. adok érte egy felújított üzemképes mz ts 150 deluxot!
nagyon sürgős... valaki legyn szives jelentkezzen...
Olyan cuccot én egyszer találtam, vagy 5 e Ft, + posta.

De ha veszel egy simson menesztőgumit (mert az a neve annak a guminak, ami a lánckerékbe van) kb 500 Ft, ki lehet vagdosni belőle akkora pogácsákat, amik az Apriliába kellenek. Igaz, az összetartójuk nem lesz meg, de lényegtelen.
Ha 38-as belsőszárú Paoli telo, akkor ha fenn kiszedted a két félgyűrűt, lenn meg a szimmering biztosító acéldrótot, akkor rántva szét kell jönnie! Nem könnyen, ez igaz!
Ja és ezeket a cuccokat cserélném is használt de jó állapotú hengerre és dugattyúra.
Eladó Aprilia af1 125-ös blokk alkatrészei! Váltó, deknik, bal oldali blokkfél, főtengely(tökéletes), olajszivattyú,olajtartály és még egy két apróság. Ha valami érdekel akkor írj vagy hívj és megegyezünk! Tel:0670 2302349
Csumi

Használt 70-es 80-as hengerszettet vennék.....ha valakinek van eladó kérem jelezzen már,köszi:)
ment a mail
Helló!Bocs,de úgy emlékeztem,hogy megadtam(javítva),nem msn-ezek.E-mail:caferacer@citromail.hu,Tel:20/328-1214
Szia!

Ha van msn-ed vegyél fel és többet tudunk beszélni!
msn: kissoliver@msn.com

Ja és lehet én vagyok a béna de az adatlapodon nem találom az e-mail címedet!
Sziasztok!
Eladó Aprilia AF1 Kuplung!Jó lamellákkal, de az egyik lamellatartó le van törve ( fényképeztem)!Egyben eladó!Ha érdekel írj!
Ez 50-es Aprilia,gyári rendszer(sérülésmentes),ebből van kettő is.Ha megfelel keress meg az adatlapomon megadott e-mail címen,és a többit megbeszéljük!
Helló!

köszi várom őket!

üdv
ez gokart henger eredetileg, alacsonyabb mint a gyári rs vagy af1é.
Helló!Ahhoz van kettő rendszerem is,holnap munka után töltök fel róluk képeket.