a teleszkópnál mikor szétszedted és még mindig nem jön ki a krómozott végénél lesz egy nagy bemélyedés és abban lesz 2 db ék hogy hogy tudod szét szedni azt nem tudom szakszerüen én szét rántotam de hogy utána ösze lehet e még rakni azt nem tudom szóval nem ajánnlom h te is szét rántsd mert nekem csak pót teleszkóp volt mert kellet belőle cucc! enyiben tudok segíteni az az ék vagy micsoda ami a méyledésben van az ugye bene van a teleszkóp házában szóval nem tudom hogy hogy tudnád szakszerüen szét szedni:S
Sziasztok!Felújításra szorul a telóm, nekiálltunk hát szétszedni, de az istenért sem jön szét .Visszaolvastam és mindent úgy csináltunk ahogy trakee a [15577]-es hozzászólásában írta.A baj az, hogy mégsem tudtuk széthúzni, olyan mintha valami még "fogná" vagy létezik, hogy ennyire össze van gyógyulva? Ötlet... hogyan tovább?
Ja még 1, a teló alján van egy nagy imbusz csavar lehet ezt is ki kell tekerni (mert ehez nem nyúltunk)?
hy uj vagyok de baromira .most vettem motorhibás af 1 rv 6 ot .gyujtás holtpont megvan .de az alaplapon hol keressek valami zeró pontot alaplapon semmi jelet nem látni a csavarhuzo nyomokon kivül
Sziasztok! Aprillia rotax 123 milyen szimeringet érdemes venni? A motor füstöl,mint a gyárkémény.Aprillia Red -Rosa van szó,de motorja rotax123-as.Köszi
Hello emberek! problémám akadt.... besült a kicsike ez egy 123-as rotax 160 pollinivel sikerült hónoltatnom szerencsére megusztam ennyivel, a dugattyúból is sikerült kibányászni a gyűrűket. így viissza szereltem mindent, negynehezen el is indult
pörög is szépen emg megy is mint régen, de alapjáraton mintha szorulna pöfög pöfög de elég erőlködően majd megáll...
nagyfordulaton nisn semmi gáz
gondoltam fogom és szétborítom... de közben észrevettem, hogy a főtengely csapágy egyáltalán nem szoros... tehát mi okozhatja a szorulást? a hengerrel együtt sem érzem szorulósnak...
mi lehet a baj? nem szeretnék súlyos ezreket költeni csapágyra szimeringre..... segítségetek előre is köszönöm!
Velem előfordult olyan 34-es dellortoval, hogy járt a motor 1200as alapjáraton kb. és egyszer csak piff leállt. Ha menetem vele ment de ha alapjáraton volt 1 perc után leállt. Nekem az alapjárati fúvóka eltömődése okozta ezt. Kifújtam és kész jó lett.
Másik dolog: a mostani af1emre 37es dellortot szereztem. A főfúvóka 150es azt hiszem, de nem zabál vele egyátalán... kb. 4-6liter...a 28as után sokkal nyomatékosabb meg fennt erösebb lett...amugy adj neki levegőt, próbáld meg a sportszürö nélkül lehet az van elkoszolódva a picsába...remélem segítettem. soxerencsét;)
ahha igen és a váltókar a rudazattal és ami rámegy a váltóracsnira..
így egybe! és még a fékpedál rugója is kellene!
ennyi kellene!
árba mit mondasz rá?
és postán megtudjuk oldani?
megvan még az rv6 ha még érdekel