Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Van egy hengerem megtudnátok mondani hogy milyen motorra jó?Van hozzá egy fém lap is és ezt használva jó AF1 -re is, de eredetileg mihez készült?Vagy mit kell tudni róla?Köszi
Sziasztok!
Nekem egy Aprilia Af1-em van, és néha csinál olyat, hogy leáll alattam, mintha kifogyott volna a benzin! És utánna hiába indítom, csak a kipufogó csattan egyet, de ha várok vele 5-10 percet, akkor hibátlanúl beindúl.
Mi lehet a baja?
Légyszi valaki segítsen!
nincs valakinek véletlenül elfekvőben henger és hengerfej közé egy használható O gyűrűje?
nem akarok sok pénzért garnitúrát venni!
ha valakinek akad kérem írjon! Biztosan meg tudunk egyezni!
sziasztok!kéne nekem menesztö és a gumimembrán ami benne van a mnesztö a hátso lánckereket tartja!futura 125-m van !1127@freemail.hu erre irhatok!köszi
vettem egy Gilera gsm mocit.Derbi blokkos és TOP performance henger van rajta. szépen működik, de kíváncsi lennék megbontás nélkül, hogy hány ccm-es?
én úgy tudom hogy a TOP az 70ccm-től van.
A segítségeteket szeretném kérni!Van egy hengerem megtudnátok mondani hogy milyen motorra jó?Van hozzá egy fém lap is és ezt használva jó AF1 -re is, de eredetileg mihez készült?Vagy mit kell tudni róla?Köszi
50 es af1-re kellene, de nem kell , hogy pont af1-é legyen, lehet már márkájú és típusú motoré, csak rá tudjam tenni!
Tudnál pár darabról képet föltenni?
De gondolom nemtudod a hibaforrást.
Csak érdeklődtem.
baszki bemész egy csapágyboltba olyan O gyűrűt veszel amilyet akarsz kb 100 ft-ért...
Vak vagyok:)
Azt kérdeztem mi kaszabolta össze.
Nekem egy Aprilia Af1-em van, és néha csinál olyat, hogy leáll alattam, mintha kifogyott volna a benzin! És utánna hiába indítom, csak a kipufogó csattan egyet, de ha várok vele 5-10 percet, akkor hibátlanúl beindúl.
Mi lehet a baja?
Légyszi valaki segítsen!
nem akarok sok pénzért garnitúrát venni!
ha valakinek akad kérem írjon! Biztosan meg tudunk egyezni!
2900Ft
06306294424
Akinek van az írjon!
előre is kösz!
vettem egy Gilera gsm mocit.Derbi blokkos és TOP performance henger van rajta. szépen működik, de kíváncsi lennék megbontás nélkül, hogy hány ccm-es?
én úgy tudom hogy a TOP az 70ccm-től van.
előre is köszi
üdv:Zoli
mennyiért tudok?
akinek van írjon! fontos!
köszönöm!
henger, gyújtás nélkül 20ezer ft az ára
van egy 50ccm es hengerem hozzá