Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ahogy olvasom szükségem lesz rá:D A muris hogy 7 éve küzdök motorokkal de ez kifog rajtam:D. Elöre is köszönöm a segitséket remélem sikerül valamit kihoznom belölle:)
NGK BR10EG vagy NGK B10EG a gyári gyertya

zan007: Vigyázz, mert ha nagyon elszegényíted a benzin-levegő keveréket, akkor megragad a motor és akkor kész...
ajjaj akor sajnos nem tudok segíteni:S mert az elég messze van:S elöször is mielöt bármit cisnálnál karbival azt tudom javasolni kérj egy másik gyertyát nézd emg h azzal jobb e vagy rosszabb ... vagy h egyáltalán mit csinál... 8 as hőértékü gyertya kéne bele ha jól emléxem... (bár itt midnenki mást mond és af1 függő is sintesi, futura, sportpro... de akor isa gyári a 8 as ngk nemtomi:D) ha az nem változik csak próbából álíts hézagot... de elöte pucold ki és úgypróbáld.. de ezt is csak kaor ha biztos vagy a dolgodban vagyis tömítések és miden szimering minden oké.... a vizet nem nyomja kifele? ha a gyertyás dolog nemjönbe véleméynem szerint kikéne a powert is próbálni ... ha midnen okénak találsz jöhet a karbi ...
ez egyéni hogy ki mit hogy cisnál léyneg hogy jegyezd emg h mit cisnáltál eddig rajta mert ha öszevissza csinálod ugyanota fox ki jukadni ahonan kezdted:S szóval levegő be.. és kezdésnek szeirntem érdemes lenne levegő csavart be kopig és akor jöhet a subertü állítás... meg kéne gyözödnöd rolla hogy mekkora fuvóka van benne . ha elkezd javulni ahogy elkezded álítani akor már ráfox jönni hogy hogykeltováb ot már csak apróságok vanak na ehez kel nagyon nagy mák h elsőre jólegyen kb XD s majd utána jöhet a levegő csavar is... de VIGYÁZZ! terhelés alatt minden másképp dolgozik mint terhelés nélkül lehet ami terhelés nélkül szarnak tünik az terhelés alatt pont tökéletes... ha nem sikerül semitsem haladnod akkor egy egyszerü megoldás van ... iylen trógermegoldás:D de segíthet.. leszeded a légszürőt... és a csonkhoz teszed a kezed és kb a karbi fewlét el takarod miközben persze jár.. és próbálj játszani a rés méretével látni fogod hogy ha kiseb rést hagysz szabadon és úgy jobb akor kevés a levegő sok a benzin... ha viszont csak rosszab lesz akor megintcsak benzin mennyiségből kéne levenni. sok sok szerencsét:)
olyanba vagyok benn, hogy elküldöm postán te meg kifizeted és akkor már használhatod is
Nyugi én sem verlek át, működik
olyanba bene lenél hogy elküldöd és én meg utalom utána a pénzt!?
nyugi nem vágnálak át!
na bene vagy?
leküldöd és én meg miest megérkezik azonal utalom a pénzt!NYUGODTAN ELKÜLDHETED NEM VÁGTAM MÉG ÁT SENKIT!
Remek:) Ez jól hangzik. Amugy soproni vagyok
minden karbit be lehet löni mdinen motorhoz... csak max sok szenvedés..:S merre lax egyébként?
Az az igazság hogy soha nem ment ugy ez a motor mint kellet volna de legalább ment. Most azt is nehéz rámondani hogy jár:D
húúha
az tuti nem gyári szóval nem tudom...
szerintem ha van lehetőséged cseréld el egy gyárira, sosem szokott jó kisülni az ilyenből...
de ha előtte jól ment megpróbálhatod, mert ehhez is van gyári adat, de nem erre a motorra...
Hát az enyémben egy harmadik fajta van.
Ebbe: Mikuki vm 34 es karbi van
A porlasztónál nincs olyan beállítás hogy körülbelül...
általában kétféle karbival szerelték az af1-eket:
1, Dellorto VHSB 34
2, Dellorto PHBH 28
na nézd meg hogy melyik van rajta (bele van ütve, vagy ha beírod googleba ad ki róla képet)
ha megnézted írj és adok adatokat, de fönt vannak a neten is
Sok sikert
Hello.
A légszürö az tiszta, de a gyertya valoszínü cserére szorul. szimeringek ujjak a tömitésekkel együt, kivéve a szivocsonk tömités ez tömitöpasztébol van, meg a porlaszto tömitések nem ujjak.
Hello.
Köszönöm a tanácsot. igazábol sajtettem hugy pipát kábelt meg gyertyát cserélnem kéne mert kitudja menyi idösek. Viszont a porlaszto gyári beálitásait nem tudom mert hozzám már eléggé elálitva érkezett a motor. Abban esetleg tudnál segíteni hogy mik azok körübelül? Köszi
Légszürőd nem mocskosodott be? mert ha sok benyát kap akkor befuladhat nekem ugyanezvolt amivel szenvedtem 2 hétig még sikerült rájönnöm a gondokra.. egyébként lehet a gyertya is szar.... nézd azt is meg nekem am téleg ugyanezvolt és a gyertya hézaggalé is baj volt vagy bevan dzsuvásodva. tömítésekkel hogy álsz? szimering?
Na a dadogást pont a gyertya, pipa, kábel háromszög szokta okozni...
Hello!
Első körben: Nagyon-nagyon alapos karbi pucolás, minden járatát kifújod sűrített levegővel. Ha valamit elállítottál rajta állítsd vissza úgy ahogy volt, vagy gyári értékre és minden tömítést és O-gyűrűt újra cserélni (ez pár száz forint max).
Én cserélnék még gyertyát, kábelt és pipát. (ha nem látszik rajtuk hogy szarok, attól még lehetnek szarok...)
Ha nem jól raktad bele a szimeringet, vagy szar szimeringeket raktál bele ott is szívhat falsot, illetve a karbi csonkjainál ellenőrizd.
Ha valamit nem értesz írj nyugodtan!
Sok sikert!
zalaszentlászló
heló
hol laksz?
ok rendben ! Posta v leugrasz érte?
Ja és mégvalami. olyan 8000-9000 környékén megáll és mintja tiltana a motor elkezd dadogni.
Helló motoros társak. Volna egy apro problémám illetve nem is olyan apro. Téli szünetben szétkaptam a mocimami egy 125ös af1. fötengely csapágyakat és szimeringeket kellet cserélnem. Összerakás után probánál kiderült hagy valami nem stimmel vele. Egész pontosan jár maga a motor de nagyon erötlen és kb fél gáznál többet nincs értelme huzni neki mert lehörög. mit lehet tenni mert porlaszton már probáltam álitani hátha adagolás, de nem, gyujtás a gyári helyén van ugyhogy csak jó.
jo rendben akor érdekel a trafó a lánvvédóő akor nem!
3000-et adok érte!
jo?
Elnéztem mondom..ez nem sárvédő
Láncvédő !Félreértés ne essék

Ha érdekel a kettő együtt 5eFt
Trafó külön 3500Ft
heló
és menyiért adnád a trafót meg a sárvédőt?
ja és tenél fel képet is a trafórol!