Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv mindenkinek .keresek aprília af1,futurámba. rv4 vagy rv6-os üzemképes blokkot egyben ,75ccm/80ccm jöhet számításba. ha valaki tud bontócímet az is kellene.előreis kösz.
ha érdekel én tudok rendsz elérszámos vázat papirokkal,blokk felekkel olcsón! Adatlapomon lévő elérhetőségeken
AF1, Sport Pro , RS .....125 alkatrészek eladók van komplett blokk is meg idomok tuning kipuff sok minden van...
sziasztok
ha valaki tudna segiteni plexiben,és hátsó ülésbe, korekt áron az jó lenne .
email :
pubertorico@citromail.hu. ilyen tipusu af1-re kéne ,plexi,ülés.
vagy keresek olyan tulajdonost akinek megvannak a motor papírjai de viszont már a moci darabokban vagy ilyesmi ... ha valakinek van írjon léci e mailt: levimeno@gmail.com vagy msn : levimeno@hotmail.com
szia! figyumár rendszámos a mocid? mert én megvenném a papírjait.. többit e mail ben vagy msn mert nem hiném h ezt nyilvánoság elöt kéne:D
Szia!Neked mennyit érne meg?Írj egy árat!Köszi
Sziasztok!
A képen látható moci papírjai üres vázzal és blokköntvénnyel eladó!
Egyéb alkatrészei is...sok minden már nincs meg róla, de kérdezz nyugodtan...
motorkovacs@gmail.com - ha lehet e-mailban.
már nincsen meg
gyerekek meg oldódott a probléma:) szar volt a gyertya próbából bele tettem egy rövid menetes gyertyát és rögtön felpörgött:) holnap el megyek gyertyát venni be lövöm a karbit és csóka:) köszönöm a segítséget srácok:) még mindig van eladó hengerem ami javításra szorul ha valakit érdekel 123 mas rotax blokra... ár megeggyezés szerint!
énis igy vagyok ezzel mert csak kocsi jogsim van és szerintem se nagyon hihetös hogy kismoci az af1-es már csak hangjárol se,és elég fiatal rendörök vannak felénk akik szerintem tisztába vannak a dolgokkal és ezért nem merem megvenni a papir nélkülit.Kösz a választ.
ÁRA?
Szia!
Jogsi nélkül egy darabig ellavírozhatsz a géppel,de egy átlagosan hülye hekus is tudja ,hogy nem 50-es.Mocit szerintem csak olyat szabad venni aminek van papírja ,hogy miután leteszed az A1 vagy A korl. jogsit ,akkor tudd legálisan forgalomba helyezni.
Természetesen ez attól is függ ,hogy hol laksz mennyi rendőr fáraszt felétek!
Szevasztok szerintetek beveszi a rendör egy aprilia 125 af1 futurárol hogy 50ccm-es,mert van egy kilátásba nekem csak nem nagyon merek belevágni nem szeretnék büntetést fizetgetni.Vagy nektek mi a meglátásotok segitség kéne a döntésbe,mert papirja nincs és csak 50-esként tudnám használni.
Kösz szépen TRAKEE már menesztöt tudtam szerezni a gumitis igy gondoltam!
Eladó RV6 blokk
Af1 Sintesi (50ccm)idom garnitúra(lámpákkal) 10.000ft
Bence, ha nmegvan még, akkor megvettem, nyonhatod a címemre
(ha még megvan a mailomban neked)
hali
keresek Am6 blokkot komplettat üzemképesen.. adok érte egy felújított üzemképes mz ts 150 deluxot!
nagyon sürgős... valaki legyn szives jelentkezzen...
Eladó egy tökéletes állapotban lévő TOP PERFORMANCE főtengely!
Minarelli AM5-ben volt. ár:15e ft, az új ára 32e ft.
Elvileg van az is keress meg adatlapomon lévő elérhetőségeim valamelyikén!
Vagy személyesen vagy küld el a cimed a patvaros87@gmail.com és akkor holnap küldöm!
tehát ami kellene Aprilia Af1 Sport pro farokidom+utasülés
nah csak kinyögöm vhogy
minden 5000/db kiváve a hűtőrács 3000,a hátsó ülés már foglalt
úúúú most jutott csak eszembe, hogy a hátsó ülés is kellene! az utas alatti:D