hát úgyvan hogy fel kapja a fordulatot 6000 környékére.. de nagyon kapós xal kicsi gáz és már pörög. de olyan 6000 körül mintha befulladna! sajnos másik gyertya kábellel is ezt cisnálja membrán nem hinném hogy rossz lenne mert nem nem fúj vissza legalább is nem érzem . simeringre nem tippelnék:S max gyertyára gyujtás beállításra de ha szar lene a gyujtás akor 6000 ig viszont szépen ki pörgöne?
Egyébként ha minden jó a motoron, töltés, stb, és van benn akku (most annyira nem fontos, hogy már a halálán van, de legyen benn) akkor mennie kellene! (persze be kell tolni) Még ha sok olajat is kap! Ha ki se forog, lehet akár szimemringes, membránhiba, stb stb...
Elsőnek érdemes pucolni... Gyertya, légszűrő, karbi, kipuffszelep, esetleg kipufogóégetés... Persze ha rossz a gyújtás, áthúza gyújtókábel, ócska a gyertya, az is okozhatja...
valaki segítsen légyszi tippeket várok hogy miért dadog le a mocim 6 000 környékén? power müködik! ( gyujtás állítható sportgyujtás ( nem tudom a gyárit lehet e állítani)) lehet a rengeteg olaj miatt? mert bejáratós és lötem neki oalajt bőven és füstöl mint a barom! vagy lehet h gyenge az aksi és el veszi a feszültséget a gyujtástól valami amikor pörgetni akarom? mert bebikázva nagy aksiról indítgatom:$:D benzin levegő keverék nem szólhat ebbe bele mert sehogysem volt jó! vagy szar a gyertyám? mi lehet a baj?:(:S
müszerfal kábelekel tisztában van valaki melyik szin mi? mert szereztem müszerfalat csak nem erre valo de ugyan azok a mérö skálák! és be szeretném kötni csak nem tom mimi!:( kössz elöre is
amikor vettem az enyémbe helyzetjelzőt, akkor én is kéket szerettem volna, de a srác lebeszélt a rendőrök miatt és ajánlotta a jégfehéret!
Ez is nagyon szép van 1 pici kékes beütése és nem b*szogathatnak érte..
Sziasztok.Olyan embert kérdeznék,aki kicsit tisztában van a jogi dolgokkal,és sokszor motorozik.
Lényegében az érdekelne engem,hogyha a motorral megállok egy fizetős helyen,esetleg járdán,akkor fognak büntetni? (persze jegy nélkül,mert gondolom a műszerfalon nem marad ott,meg ugye nem is szoktam venni)
Jah,rendszámos a motorom. (amíg csak smkp-m volt,nem kellett ilyenekkel törődnöm)
Na?
Betallóztam,de nem küldte el a képeket.
Amúgy kaptam hozzá a boltban FAG csapágyakat,a főtengelyhez meg KOYO csapágyat,B10EG gyertyát,BOX2 motorolaj,fékolaj,teló szimeringek,meg az összes szimering a blokkban,"új" hátsó teló,szereztem komplett idomzatot meg 2 másik ülést.Lehet,hogy kihagytam pár dolgot.
Azért ez is elég egy kis időre.
Nos,csak azért,mert kérted,csináltam pár képet.
De nem sok dolgot cseréltem a mocin.
Új JT lánckerekek,új D.I.D. lánc,meg olaj és egyéb szükséges dolgok.
A gumiról is dobok fel képet,bár szerintem semmi bajuk,nem kopottak.
Elöl egy Heidenau van,hátul meg egy Dunlop Arrow Max.
Sajnos csak a képek miatt mentem le a garázsba,ilyen időben nem akarok megfagyni ott lent.:D
Egyébként ha minden jó a motoron, töltés, stb, és van benn akku (most annyira nem fontos, hogy már a halálán van, de legyen benn) akkor mennie kellene! (persze be kell tolni) Még ha sok olajat is kap! Ha ki se forog, lehet akár szimemringes, membránhiba, stb stb...
Elsőnek érdemes pucolni... Gyertya, légszűrő, karbi, kipuffszelep, esetleg kipufogóégetés... Persze ha rossz a gyújtás, áthúza gyújtókábel, ócska a gyertya, az is okozhatja...
érd:johnq@freemail.hu
Trafód nincs véletlen?
futura:
-hátsó felni 80%gumival=7eft
jobb oldalidom=5eft
első teló=12eft
farokidom=5eft
müszerfal=6eft
fejidomtar
tó=4eft
ülés=2/db
öninditó=4eft
bendix=4eft
blo
kház=8eft
kuplungdekni=2eft
kompletváltó=10eft
kom
plet kuplung=6eft
olajpumpa=4eft
gyujtásdekni=2eft
elsö lánckerék takaró dekni=1eft
hajtokaros komplet fötengely=5eft
sérült hengerek=5eft
hütö=5eft
kormánykapcsoló=3eft
re
plica=2db jó állapotu oldal idom=8eft
müszerfal=6eft
fejidomtartó=4eft
vagy egyben is eladó egész
egyben=50eft
De mivel egyedül a vízhőfokmérő elektronikus, így nem kell hozzá sok tudomány! A többi izzóbekötés!
müszerfal kábelekel tisztában van valaki melyik szin mi? mert szereztem müszerfalat csak nem erre valo de ugyan azok a mérö skálák! és be szeretném kötni csak nem tom mimi!:( kössz elöre is
Ez is nagyon szép van 1 pici kékes beütése és nem b*szogathatnak érte..
Végülis megúsztad,azt lehet mondani.
Lényegében az érdekelne engem,hogyha a motorral megállok egy fizetős helyen,esetleg járdán,akkor fognak büntetni? (persze jegy nélkül,mert gondolom a műszerfalon nem marad ott,meg ugye nem is szoktam venni)
Jah,rendszámos a motorom. (amíg csak smkp-m volt,nem kellett ilyenekkel törődnöm)
Na?
Amúgy kaptam hozzá a boltban FAG csapágyakat,a főtengelyhez meg KOYO csapágyat,B10EG gyertyát,BOX2 motorolaj,fékolaj,teló szimeringek,meg az összes szimering a blokkban,"új" hátsó teló,szereztem komplett idomzatot meg 2 másik ülést.Lehet,hogy kihagytam pár dolgot.
Azért ez is elég egy kis időre.
De nem sok dolgot cseréltem a mocin.
Új JT lánckerekek,új D.I.D. lánc,meg olaj és egyéb szükséges dolgok.
A gumiról is dobok fel képet,bár szerintem semmi bajuk,nem kopottak.
Elöl egy Heidenau van,hátul meg egy Dunlop Arrow Max.
Sajnos csak a képek miatt mentem le a garázsba,ilyen időben nem akarok megfagyni ott lent.:D