Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó!
Showa első teleszkóp kompletten 10.000ft
eladó rv4 blokk és rv6 blokk
eladó alkatrészek:
-Brembo hátsófék 5000ft
-membrán 1000ft
-moto morini blokk darab 2000ft
-ventillátor 2000ft
-Dell'orto 2db 2500ft
l
Bontott alkatrészek eladók 125ccm-es af1-ekhez.
pl.:gyujtás,karbi,membrán, komplett váltó,blokkfelek,müanyag fogaskerekek....stb szinte minden van a blokkhoz illetve a vázhoz is! Érdeklődj!
patvaros87@gmail.com
Rendben!
takacs90@gmail.com
Köszi a fotókat!
Jónak tűnik!
Engem a kosár karmainak beverődése érdekelt, mert ha az nagy akkor zajos és egyenetlen a kuplung!
Írj egy e-mail címet és megbeszéljük....
Szia!Remélem azt fényképeztem amit kértél!Ha nem akkor írj és fényképezek még!
Rendben!Akkor várj pár percet gyors fényképezek!
kb 10 perc és teszek fel képet!
Szia!
Engem érdekelne a kuplung,de fényképezd már le a kosarat oldalról a lamellák nélkül légyszíves!
Köszi!
itt kép.
ha kell küldd email-be a posta cimed ha kell.
ktmktm@freemail.hu
Aprilia af1 125 Váz, egyben vagy külön/ csere is!

Kerekekkel együtt,szinte új gumikkal, elöl háttul tárcsafékkel, hátúl féknyereggel együtt, bölcsővázzal, komplett műszerfallal, metál fekete színnel! Csere érdekel műszaki cikkre(kamera, laptop stb)
Egyben 50.000Ft
Alkatrészenként is eladó!

További alkatrészekért tel vagy email

06209653518
speedfan@citromail.hu
Nem mindenáron akarom! csak már nemsokára meglesz az a1 es jogsi! És már szeretnék is nagyobbat Amúgy nemsokára már lehet össze tenni a mocit!
Ejj most meg cserélni akarod?

Amúgy légy óvatos! Ha nem a forgalmiban szereplő tulajtól veszed, dupla átírásra köteleznek! Egy átírás meg 30-40 e Ft. Jó, dupla esetében nem dupla költség, de sok-sok macera! ÉS sok motor fut úgy, hogy nem iratták át, vagy "kismotorként" folytatta valaha volt rendszámos életét!
hali! Korábbi komenteknél olvastam van gyujtásalaplapod. 125 cm-es futurához keresek amal (sem) tipusu gyujtásalaplapot ha van neked illetve tudsz valahonnan érdekelne.. elöre is köszi a választ ha tudsz az e-mailemre irj légyszi squad@freemail.hu
hello! Gyujtás alaplapod váletlenül nicns 125 cm-es aprilia futurához?
sziasztok!
Af1(50)-hez kellene Gyújtáskapcsoló.. akinek van az jelezze! előre is köszönöm!
és még
Rs visszapillantók 2db (jobbbos -balos)...
Igen Érdekelne!
Ha jo aprilia tuaregbe 1990 évjárat 125ccm-be. Ugy tudom az is rotax-blok.
És persze a beszerelési garanciát is válalsz.
hello: van 3db bendixem is jó állapotu.
ár=5eft db
ha kell teszek fel képet rola.
Hello!
Érdeklödni szeretnék hogy apriliához megvan e a bendix. és ha igen feltudnál e tenni képet rola. kösz
Full felújított Aprilia Af-1 Sintesi-met (polini 70) Cserélném Aprilia AF1 Futura 125 re!

A motornak legyenek papírjai nem baj ha kivan vonva csak lelehessen papírozni! Képek az adatlapomon!
vegyél fel msn-re: kissoliver@msn.com
vagy írj ide fórumba!
Előre is köszi!
Hy! Keresek af1 futurához 125 cm3 amal tipusu gyujtás alaplapot(mint a képen) illetve egy pár tükröt. Akinek van legyen szives jelentkezen az squad@freemail.hu e-mail cimen köszönöm!
csáó
keresek AF1 125 höz indítórelét! ha van valakinek irjon itt vagy e-mail, vagy msn mind1...
Sziasztok!
Eladó Aprilia AF1 125ccm -hez Kuplung!Jó lamellákkal, de a kuplung rúgótartó agyának,a 6-ból az egyik tartója letörött levételkor!Fényképeztem!Egyben eladó 4000Ft-ért!
Üdv! érdeklödnék van-e gyujtás alaplapod(amal tipusu) meg tükröd af1 125 cm3-es e-mailemre irj légyszives (squad@freemail.hu) köszi