Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

először nem lyeleztem irányt és mikor jöttme visza civil autóból kipatnatak és leállitottak, elkezték nézni a mocit az egyik csávó háát ez a gumi kopott nemjó a másik nézi mondja hogy áhh bordás meg minden jólesz ( ez a csávó megálotott 2hete bukó nélkül rövidnaciba csizmába hátsó világitás nélkül szétszedett kipszivel este simsonnal persze) aztán rálett beszélve hog ynemjó a gumi.... aztán hogy meg van törve a rendszám ( igy vettem ha viszahajlitanám eltörne :S ) aztán jött a féklámpa, kék hejzetjelző viszapilantó ki lett törve. el akarták venni a forgalmit meg 100db ezrest de igy lett megoldva..:S csak óvatosan itt a helyzetjelzővel meg a rendszámmal harapnak már:S
ez nem úgy működik hogy menyit kel csavarni a csavarokon:D lehet menne úgy a mocid hogy ha mondanak egy beállítást és úgy megcsinálod de minden mocinak egyéni beállítás kell!
miért büntettek meg?
sziasztok!rossz karbi beállitástol lehet hogy abszolút nem indul a motor?Egy 34 dellorto ld karbinak mi lenne a gyári beállitása?Mennyit kell kifele csavarni a csavarokon?
Juppi srácok voltam motorozni:D:D
Jólesett, jó csipős idő volt:D
A végén meg megbasztak 20e és majdnem agyonlőttek..:S
Szia!Az már nincs meg!
Szia. Megvan még a jobb oldali,heggesztett lábtartód?
Sziasztok. Ha valaki tud nekem ilyen indexet olcsón szerezni,akkor szóljon.Vagy esetleg ha van valakinek,és nem kell neki. :D
Hasonló is megteszi,nem fontos a karbon.A lényeg,hogy kicsi legyen,meg ledes,ha lehet.
Keresek AF-1 50 re sport dobot olcsón! Az se baj ha foglalkozni kell vele!
Ennek a motornak a teljes idomzata eladó sürgősen 10000ft-ért.
Csak tudod egy Pannónia csíkok nélkül igenranda! A ronda csíkozásommal sokkal-sokkal szebb, mint az egész jól lefestett feketével volt a csíkozás előtt. Persze én voltama hülye, ki kellett volna maszkolni, vagy legalább csíkozó ecsetet veni (ugyanis ezt ecsettel festik!) Mert a simával reszketeg, és olyan barázdás lett. Ráadásul szerintem túl sűrű festékkel játszottam, és 5 cm-enként kifogyott az ecsetből. De ennyi baj legyen, legközelebb jobb lesz :D
én a vázat nem festem csak fel polírozom! egyébként a nitró higitó literjét láttam ha jól emléxem 1700 ft ért:D de én minden motorom saját kezűleg festem:) mondjuk én nem csinálok bele mintázatokat vagy ilyesmiket:D ha annyira szeretnék valami mintázatot arra ott a matrica szett vagy csináltatok matricát:$:D(A)
Hehe... Az a maradék kategória...

Én ilyesmivel nemigen foglalkoztam. Azt tudom, hogy a suzuki metálkékjéből 1 dl volt 1500 körül + lakk 1000 körül. 1 dl.
Asszem sima akril 2K lett volna 1200 körül/dl.
Nomeg kimosogatnia pisztolyt 2 l nitrohigító biztos kell, az meg legalább egy ezres. CSak ezért mondtam. De örülj, hogy szerencséd van vele! És én támogatom a saját kézzel végzett munkákat. Én is magam festettem a Pannóniát :D Randa is lett a csík rajta, ezért újra fogom kezdeni :D És tulajdonképpen nem is olyan rossz a neolux rá, de legközelebb már komoylabb festékkel szeretnék dolgozni. CSak a vázat szar festeni, mert egy csomó festék megy pocsékba :D
egybként igazad van higitó az sok kel már csak ha azt nézed 2 liter kelet csak ahoz hogy át mosam az idomokat csiszolás után!
igazából nem maradékból csináltam:D csak sok volt az ár engedmény:D mert pl fél kiló flip flop festéket nem tudom hogy hol kapsz 700 ft ért:D
Ehh... De ott elég sok maradék anyagot találhattál.. MErt különben higítóra többet költesz majdnem :P
Csak első van,fekete színű!
Jóó,felveszlek téged is. :D Aztán majd beszélünk.
De pár dolgot sejtek,a festéssel kapcsolatban,viszont nem 1 színre szeretném az egészet,meg egy idomot se 1 színben képzelnék el.Szóval nem tudom..
Tudod,idővel megyek :D
figyelj vegyél fel msn re és adok tanácsokat a féynezéshez is ésmegbesz mindent:D levimeno@hotmail.com
Ha erre jársz és kell, odaadom. De én nem adom postára
Találtam itthon én is egy zégert. Nincs füle.
Elmész te a .. :D
Van itthon kompresszor,de nem nagyon tudok festeni. Amúgy mit mondtam a zégerre? Küldöd már?:D
Mondjuk,hogyan tudod küldeni?Utánvét?
bocsi levimeno@gmail.com