Heló mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy mire képes egy 50 es AF1 es moci? Esetleg palástrajz,hengerképek elérhetők? Tudna nekem valaki bővebben mesélni erről a hengerről/motorról?
125 ösöm van 123 mas rotax blokkkal. és jelenlegi pilanatban nem tudom h jó lett e miután fel kentem a hengerfej tömítést (vékony lemez szerüség) mert késő este csináltam és nem akrtam úgy járatni nem soká kiderül ! a vékony lemez tömítésnek tömítenie kell uyge a henger talpnál?!
CSak arra nem emlékszem, hogy 125-ösöd, vagy 50-esed van!
%0-esbe kell tömítés, 125-ösbe csak egy O gyűrű. Ha nyomja, akkor le kell síkoltatni a hengert, és a hengerfejet. De utána meg kell nézni, hogy elég vastag tömítést tettél-e a hengertalp alá, a dugyattú széle nem érhet a henger széle fölé!
srácos segítsetek..:S értelmes választ kérek:S egyszerü a problémám..:S nyomja ki a vizet..:S de mint atom:S csiináltattam hengerfejbe fém tömítést.... henger talphoz pedig mi is cisnáltunk egy fokkal job de még midnig nem az igazi:S most szedtem le a henger fejet és úgytünt mintha átfújna felkentem ... és visza tettem a tömítést.. meglátjuk milesz valakinek tipp esetleg? h mitől lehet?!:S
Trafó van
és mien széles és menyibe adnád?
ja és van neken aprilia af1 trafód?
ez nem sárvédő! szerintem!
vagy az lene?
Ma csinálok képet róla!
azt szeretném megkérdezni hogy az 1 lengőkaros hátsóvilához van e eladó sárvédő?
nah ezt pont jókor néztem meg :D
Írj egy reális árat és viheted :)
Váz igény szerint törzskönyvel, kerekek, legővilla, hűtő, idomok, gumik, stb stb
További alkatrészekért tel v email
speedfan@citromail.hu
06209627320
Köszönöm előre is!
%0-esbe kell tömítés, 125-ösbe csak egy O gyűrű. Ha nyomja, akkor le kell síkoltatni a hengert, és a hengerfejet. De utána meg kell nézni, hogy elég vastag tömítést tettél-e a hengertalp alá, a dugyattú széle nem érhet a henger széle fölé!