Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

le huztam a gyujtás kapcsoló kebelét de,
az sem segit de akkorát duran meg lángol hogy az nem semmi!
de eröl a tekercsröl beszéltem ami a gyujtásé! és sajna lötyög és szerintem igen ez lesz a baja!
Hidd el, nagy jelentősége van! Direkt ilyen, mert ellenben gyakori a fül letörés (az se igazi fül, csak a C vége befele van fordítva, mint a simsonokon)

Kiszedni? hehe először igen, macerás. Aztán az ember keres valami kemény, hegyes olyan 2-3 mm vastag árt, vagy hasonlót, és rájön, hogy a dugattyú kis hornyán keresztül egész könynen kiszedhető, és visszatehető. CSak könnyen elugrik!

Egyébként már itt volt, aki ajánlott neked! Csak nem kér érte vagyonokat... Egy posta meg 1-200 Ft. Mondjuk több, mint a csapágyboltos, de megéri...
Nos,ezért kerestem zégert. Mert poén,hogy sehol sem kaptam.Olyat kaptam,aminek füle van.Na,ez lehet mondjuk.. MZ vagy akármi más is,de azok se pörögnek ennyire.Szerintem olyan nagyon nay jelentősége nem lehet a dolognak,de a C annyira tetszik,főleg,hogy alig bírtam kivenni. :D
Van egy ilyen fekete kis doboz, amiből a gyújtókábel kimegy, ugye? Abba belemegy talán 4 vezeték? 3 a tekercsből, egy meg a stophoz, ugye? No a stopot húzd le, akkor indulnia kell, ha rendben eza doboz, meg a lendkerék- állórész!
szoval enyi kapcsoló van csak rajta!
a másik meg lehet hogy az a baja hogy ami fekete tekercs van a aképen az kötyög én arra gyanakszom!
csak a gyújtás kapcsoló van rajt!
A dugattyúba bele ne tégy "normál" zeeger gyűrűt! (tehűt pl füleset) pláne ne csapágyboltba kaphatót! Elég gyenge az anyaguk, nem elég rugalmasak, + az nem oda való! Oda egy C gyűrű való! Sima kör keresztmetszetű, nincs füle, semmilye, olyan, mintha egy drótdarab lenne! De csak azt! Létezik ilyenből "füles" is, az se az igazi, ekkora fordulaton a fül hajlamos a magas frekvencia miatt letörni...
Visszatehetsz bontottat, ami jó, de csak odavalót!
az létezhet hogy azért nem indul mert nincs rajta egy deka kapcsoló sem?
a fele nekem is füles:D a másik meg sima az is ugyanőgy jó nincs vele baj csak azt köyneb kiszedni a hozá való fogóval:D küldjem?
Gyári.. Még nem mértem meg
De 54.02-es a dugó.. :D
Nekem a jobb fele elég hasznos lenne,mert így nem nagyon fog a fék,amikor rátaposok. :D
Szerintem,ha olyan a zéger,küldheted.. :D Mondjuk a füles,amit bele tettem,nem tudom,mit bír.
Elvileg jónak kéne lennie,nem?
a zéger gyári méretü dugatyúhoz van tuti jó ha csak nem valami fultuning motrod van:D akor keresünk első lábtarókat:D jobb és baloldalit:D enyire ramaty anyagból van h el törnek iylen köynen mert elözöleg is elég sokan írták h zsükségük lenne rá?!:S
Felvettelek.Most néztem meg az adatlapod,szép a mocid.
És az eladó cuccok között láppam,ami nekem kéne. De nem biztos,hogy úgy külön eladod.
Hát ez jó,nem akarja betenni a képet. :D
Jóó,oké. Itt gyorsabb lesz a dolog.Nézd csak!
nem nem kaptam e-mail most néztem! msn-ed nincs ott egyszerűbb!:) nekem adtalapomon! vegyél fel
Igazából volt valami hasonló bajom a motorral,annyi különbséggel,hogy nekem beindult,és csak ritkán szórakozott...
A szórakozás alatt az történt,hogy beindult a motor,egyből felpörgött,szaladt mint a disznó,és csak 2 féle képpen állt le a motor.Ha lemerült az akksi,vagy ha leszedtem róla a kábelt.
Igazából az önindítónál az egyik vezetéken hiányos volt a szigetelés,valahol összeért és emiatt nem lehetett kulccsal se leállítani.Azóta már szigeteltem.
Nekem ez az "apró" elektronikai bajom volt.
Nem vagyok benne biztos,hogy elküldte a képet a rendszer,vagy sem.
Megkaptad?
Keressél csak,ha találsz írj rám,mert nekem meg a jobb oldalra kéne.:D
Amúgy hogyévan a zéger?Ja,meg mekkora?
hello:50eft rengeteg mindent adok biztos megéri.
érd:hivj fel elmondom hogy mik is vannak.
telo:06705377495
srácok valakinek nincsen bagóért bal oldali első lábtartó? nem kel sem váltókar sem semi rá csak maga a komzol kéne de ha rajta van a többi az sem baj ! ha valaki tud kérem írjon : levimeno@gmail.com köszönöm előre is
mennyi lenne az egész egyben?

köszi!

üdv:Zoli
értem
hello: egyben akor eladni az alkatrészeket.....
igazábbol én most raktam össze és minden fell lett ujitva! de szerintem a gyujtás szar, mert se hidegen se melegen nem indul:( és nem tudok rá jöni mi lehet mert mindent darabonként végig néztem!
Akkor mégse lehet minden jó.. Melegen nem indul?Nem akadt ki a gáz,vagy valami? :D
Még nem raktam össze a mocim,de szerintem nekem is lesz a gyújtással gondom..