Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valakit érdekel írjon emailemre e-mail adatlapomon;):)
egyébként nekem saját kezü fényezésen esett át a mocim:) nekem kemény 3000 ft omba került alapozóval festékel és védőréteggel együt:P lehet hogy sokat segített az hogy faterék fényező mühelyében csinálhattam?:P
nekem van af1 re első sárvédő ha valakit érdekel:) fillérekért oda adom:)
Valaki festette a motort mostanában? Manapság mennyit kérnek el egy ilyen műveletért? Értem azt tank-,oldal-,fej-,farokidom lefújása.
Sárvédőm még nem nagyon van,csak az a régi töredezett karbon.
Miről? Ez nem valami nagy felújítás,csak kicsit csörgött.. meg ugye olaj a telóba (megvolt) hátsót cserélni (megvolt).
A kuplungnál lelazult az a nagy csavar,még szerencse,hogy megnéztem.
A motoromnak semmi szépsége,egyenlőre :P Tiszta kosz,meg miegymás.
Ezek lemaradtak.
Az utolsó képet már bejáratásnál csináltam ebben az állapotban ketyegett 2 órát.
Milyen jó egyeseknek. :D Gratu.
Cöcöcö.. Megbízható,erős.. :D De azért köszi.Remélem összerakom még idén. Elég sok a macera vele,és olyan régen szedtem szét,hogy nem tudom,mi hol volt.Még a dugón gondolkozok,hogy cserélni kéne,vagy sem?! Ezt nem tudom eldönteni..
De ha nagyon kell a leszedő,szólj! :D
Itt egy pár kép az én felújításomról.
Egy két képet dobhatnál fel róla.
Nem gond. Egy időre azt hiszem mellőzni tudom :)
Olvasom hogy folyamatosan munkálkodsz a gépen, reméljük megbízható és erős motor válik belőle tavaszra.
Szia.Ááá...
Ne haragudj,még mindig nem csináltam meg a blokkot,de még idén visszaadom a leszedőt! Nem felejtem el,és bocsi!
Most kezdtem el összerakni a motort.
Hello. Engem lehet,hogy érdekel,nem tudom még.. Hátsó s.védő is van,vagy csak első?
Na megvan a dob? Postázod is? Képet tudsz föl rakni róla?

Előre is kösz!
Hát barátom ez egy RV-blokk! Nem am... Sztem ez 4sebis lehet.
Üdv midenkinek mellékelek fotókata hogy, milyen tipusú blokkot keresk 80 ccm is tipusba, nem tudom hogy hány sebességi fokozattal gyártották . De úgy tudom hogy, Minarellni Am 5-6 motorblokk is van és a 80ccm is tipustkeresem
Sziasztok: keresek Aprília Af1 Futura Rv 6 sebességes 80ccm is önindítós blokkot csak kompletten érdekel
elérhetőségem az adatlapomon
Sziasztok!
Megmaradt egy Sport Pro első sárvédőm,meg lehet még más is ha valakit érdekel írjon rám olcsón odaadom!
srácok henger és dugó eladó ! http://www.kepesmotor.hu/motor...
keresek Am6 komplett üzemképes blokkot!
van rá egy komplett 125ös Mz ts blokkom. meg akár még egy Sagem My700x teló... kártyafüggetlen.. kibaszott nagy basszust ad:) bele rezeg a teló lehetőleg minél elöbb..
üdv
első űlése van v.kinek eladó?
esetleg fordulatspirál? SP-hez kéne
na most a gyujtásomat tökéletes be löttem amiota meg van a 2ik gyujtásomat fogyasztja motor, megvetem be tetem pöc röf, de az a baj hogy a tekercs mozog meg a fém lap a tetején a mag az nem!
Lötyögni nem szabad! Ha máshogy nem lehet, hát valami kétkomponensű ragasztóval fixálni kell!

Durran? Háát nem lehet, hogy rosszul van beállítva a gyújtás? Mert ezekszerint szikra van, csak nem indul el...
Nekem az új dugattyút is füles seegerrel küldték, meg olyannal vettem is.
ha az a tekercs mozog az 100 % h nem nomrális!