Minőő menő! :D
Igazából kénytelen voltam szerezni,kaptam egy mocis boltban olyat,aminek van "füle" (az enyémnek nincs) ,de nem tudom,hogy miféle lehet..
És hány zégered van? Vagy hogy?
Sziasztok.BUÉK mindenkinek.Idén is egy csemegével jövök hozzátok..
Kellene nekem a kuplunglamellák alatti rész,ha van valakinek.Az,amibe a 6 csavar megy.(23-as rotax) Gyári érdekelne.
Ja,és elkallódott az egyik zégerem,a csapszeg egyik oldaláról.Valakinek van ötlete? :D (mocis boltban nem kaptam)
Ha valakinek esetleg útban van 1 zégergyűrű,ami jó a dugómhoz,akkor írhatna nekem. (54.02-es dugó,talán 16? a csapszeg)
Plusz,ami nem olyan sürgős:
-plexi (ha lehet,akkor ne átlátszó legyen)
Igy van!Ha nem próbálja hirdetni,ajánlgatni nemis fogja tudni eladni!Ez teljesen helyénvaló és egyértelmü!Ez a drágább vétel nálam is csak egy próbálkozás,okúlva a valamivel több mint egy éves ezelötti vételből!Most hátha!Igen a Rotax egy nagyon jó blokk,dehát semmise lehet tökéletes!
Az a helyzet, hogy aki bontott alkatrészeket árul, felajánlja. Nincs ezzel semmi gond, ha valaki próbálkozik...
Ellenben ezzel az ár dologgal csupán az a bajom, hogy attól, hogy drágább, sajnos még nincs rá garancia, hogy jobb is. De reméljük. Véleményem szerint az AF1 főtengelyének alsó csapágyazása nincs éppen túlméretezve, ezért oylan ygakori probléma. Egy NSR, Mito esetében ritkább...
Szia!Gondolom az ár márka függö!Adtak volna nekem is 20-ért valami /jó lesz egy szezont aztán dobd el/márkájut de inkább fizetek érte pár ezerrel többet mint a szerelőnek milliókat 2x plussz még egy hajtókar 1 éven belül!Sajna az előző is pont egy ilyen eset volt!És most ott vagyok hogy sehol se!
Köszönöm a segitségedet elvileg hétföre itt is lesz a Pinkmtorstól!De én vagyok ennyire nem hozzáértő vagy ti nem figyeltek a kérdésemre,mert mint irtam hajtókar kell nem főtengely vagy ezt egybe szokták cserélni? Mert a hajtókar szettem is egy valag pénz lesz 29500+posta!
Gyújtást hogy álítjátok be?
mert nekem be indul pörög mint a paraszt aztán le álitom és nem indul be csak durog meg ömliok be a benzin!
karbi jóóó, membránok jok, gyergya új henger frisen fel ujitótt, dugó is! lendkerék ék jó!
tippek?
előre is kösz!
Igazából kénytelen voltam szerezni,kaptam egy mocis boltban olyat,aminek van "füle" (az enyémnek nincs) ,de nem tudom,hogy miféle lehet..
És hány zégered van? Vagy hogy?
Az a kipuff dobot odaadod 2500 + posta?
Előre is kösz!
Kellene nekem a kuplunglamellák alatti rész,ha van valakinek.Az,amibe a 6 csavar megy.(23-as rotax) Gyári érdekelne.
Ja,és elkallódott az egyik zégerem,a csapszeg egyik oldaláról.Valakinek van ötlete? :D (mocis boltban nem kaptam)
Ha valakinek esetleg útban van 1 zégergyűrű,ami jó a dugómhoz,akkor írhatna nekem. (54.02-es dugó,talán 16? a csapszeg)
Plusz,ami nem olyan sürgős:
-plexi (ha lehet,akkor ne átlátszó legyen)
idomk,felni,fékek,müszerfal,üninditó,vált
Ellenben ezzel az ár dologgal csupán az a bajom, hogy attól, hogy drágább, sajnos még nincs rá garancia, hogy jobb is. De reméljük. Véleményem szerint az AF1 főtengelyének alsó csapágyazása nincs éppen túlméretezve, ezért oylan ygakori probléma. Egy NSR, Mito esetében ritkább...
Egyébként bocs az üzletrontásért mindenkitől, de bontott főtengely lutri. Pláne ennél a motornál, ami gyakran szereti elkoptatnia főtengelyét...
mintás slick és melegen tartani meg lehet nem lenne gond:D