Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA!Nekem hajtókar kell nem főtengely!Az lenne?
sziasztok valakinek van af 50 es matrica szett?:$:) vagy elég nekem látható 50 es felirat is:)
Alapvetően, magyarországon szerintem nem lesz a rendőrrel gond. Ausztriába ha valaki kicselleng, ott lehet.

Nem is ezzel van a baj. Hanem inkább azzal, hogy az ember nem csak 20 fokba, szép tisztí utakra megy a motorral. Ráadásul utcai motoros ritkán tudja ezeket rendesen üzemi hőmérsékleten tartani. Így pedig csúnya meglepetés lehet, ha visszahül...

Ahogy Mitogeri jellemezte anno: (600RR-el motoroztak Dadissal) "ráülök, rácsavarom a gázt, keresztbecsúszik pörgő kerékkel, majd ahogy felmelegszik a gumi, betapad, és emelt elsővel kilő..."
A lényeg nem igazán utcára való.
1szer a rendőr belekötött h. biztos vágott slickem van elől.
kérdem tud angolul mondja nagyjából:
mondom ok
NOT- nem
For- helyhat
use használni
in v.hol
high-nagy
way út =versenypálya
sz.val ne használd pályán azt mondja jaa igaz...
Lehetni lehet, csak nem szabad...

Vágott slicet ellenben többen használnak utcára. Igaz, rá van írva, hogy "NOT FOR HIGHWAY USE" illetve vélhetően esőbe szar... Meg hidegbe...
HELLO! egy kérdés slick gumival lehet közlekedni? és milyen gyorsan kopik?
Keress meg nekem van! 70 389 6486
csá
gyujtásod van?
meg gyujtás felöli müanyag burkolat? meg önindító?
üdv Tommy
dobj egy sms-t mert nem nagyon vok fent.. 06203386215
hali
érdeklőnék hogy van-e valakinek Am6ra 70es vagy 80as hengerje?
lehetőleg 5 és 10 között----
nem sürgős..
üdv
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz, és ott majd küdök képet,annyi hogy még blok ban van a főtengely, tehát ki kell szednem
Szia!képet tudnál róla küldenii?
Eladó AM3 8ezer ft vagy darabokban is
Ugyan az jó hozzá, ha érdekel nekem van egy jó állapotú főtengelyem 15eft-ért.
Sziatok!Valaki tudna segiteni abba,hogy 160-as és 125-ös hengernek ugyanaz a hajtókar megfelel!Ha valakinek van eladó engem érdekelne egy 160-as pollinihez kellene!
köszi, akkor egy tel. számot adhatsz és egy nevet! Postázni tudják?
km spirál ügyben kicsit olvass vissza... Mostanában volt róla szó. Rugó pedig. Lehet márkaképviselet, bontó, vagy egyszerű szerszámbolt, ahol minta alapján keresel. persze ez utóbbi a legolcsóbb, legkönnyebb, leggyorsabb, és ha jót találsz, legalább oylan jó!
web oldala nincsen de egy telefon számot tudok mondani!
gyere fel msn re és dumáljunk, mert kellene pár dolog a mocihoz!

Előre is kösz!
Keresek Generic (AM6) blokkhoz váltókart és a karbihoz autómata szívatót
Eladó önindító 10ezer ft
06304351769
és tudnál nekem esetleg valami web oldalt ahonnan meg tudom rendelni? előre is kösz!
csáó
vegyél msn-re (adatlapomon)! én tudnák neked segíteni!
Sziasztok!
Nekem egy Af1 Sintezim van!
Tudnátok nekem seíteni pár dologban?
Honnan tudnék szerezni km/h spirált, kipufogó leömlőhöz egy pár rögzítő rugót, meg általános kopó alkatrészeket?
Köszi a segítséget előre is
na akkor kell!
emailbenm küldöm a cimet!
lendkerék anya az nincs a dekli ahogy a képen van 5ezer ft