Alapvetően, magyarországon szerintem nem lesz a rendőrrel gond. Ausztriába ha valaki kicselleng, ott lehet.
Nem is ezzel van a baj. Hanem inkább azzal, hogy az ember nem csak 20 fokba, szép tisztí utakra megy a motorral. Ráadásul utcai motoros ritkán tudja ezeket rendesen üzemi hőmérsékleten tartani. Így pedig csúnya meglepetés lehet, ha visszahül...
Ahogy Mitogeri jellemezte anno: (600RR-el motoroztak Dadissal) "ráülök, rácsavarom a gázt, keresztbecsúszik pörgő kerékkel, majd ahogy felmelegszik a gumi, betapad, és emelt elsővel kilő..."
A lényeg nem igazán utcára való.
1szer a rendőr belekötött h. biztos vágott slickem van elől.
kérdem tud angolul mondja nagyjából:
mondom ok
NOT- nem
For- helyhat
use használni
in v.hol
high-nagy
way út =versenypálya
sz.val ne használd pályán azt mondja jaa igaz...
Sziatok!Valaki tudna segiteni abba,hogy 160-as és 125-ös hengernek ugyanaz a hajtókar megfelel!Ha valakinek van eladó engem érdekelne egy 160-as pollinihez kellene!
km spirál ügyben kicsit olvass vissza... Mostanában volt róla szó. Rugó pedig. Lehet márkaképviselet, bontó, vagy egyszerű szerszámbolt, ahol minta alapján keresel. persze ez utóbbi a legolcsóbb, legkönnyebb, leggyorsabb, és ha jót találsz, legalább oylan jó!
Sziasztok!
Nekem egy Af1 Sintezim van!
Tudnátok nekem seíteni pár dologban?
Honnan tudnék szerezni km/h spirált, kipufogó leömlőhöz egy pár rögzítő rugót, meg általános kopó alkatrészeket?
Köszi a segítséget előre is
Nem is ezzel van a baj. Hanem inkább azzal, hogy az ember nem csak 20 fokba, szép tisztí utakra megy a motorral. Ráadásul utcai motoros ritkán tudja ezeket rendesen üzemi hőmérsékleten tartani. Így pedig csúnya meglepetés lehet, ha visszahül...
Ahogy Mitogeri jellemezte anno: (600RR-el motoroztak Dadissal) "ráülök, rácsavarom a gázt, keresztbecsúszik pörgő kerékkel, majd ahogy felmelegszik a gumi, betapad, és emelt elsővel kilő..."
A lényeg nem igazán utcára való.
kérdem tud angolul mondja nagyjából:
mondom ok
NOT- nem
For- helyhat
use használni
in v.hol
high-nagy
way út =versenypálya
sz.val ne használd pályán azt mondja jaa igaz...
Vágott slicet ellenben többen használnak utcára. Igaz, rá van írva, hogy "NOT FOR HIGHWAY USE" illetve vélhetően esőbe szar... Meg hidegbe...
gyujtásod van?
meg gyujtás felöli müanyag burkolat? meg önindító?
üdv Tommy
dobj egy sms-t mert nem nagyon vok fent.. 06203386215
érdeklőnék hogy van-e valakinek Am6ra 70es vagy 80as hengerje?
lehetőleg 5 és 10 között----
nem sürgős..
üdv
Előre is kösz!
06304351769
vegyél msn-re (adatlapomon)! én tudnák neked segíteni!
Nekem egy Af1 Sintezim van!
Tudnátok nekem seíteni pár dologban?
Honnan tudnék szerezni km/h spirált, kipufogó leömlőhöz egy pár rögzítő rugót, meg általános kopó alkatrészeket?
Köszi a segítséget előre is
emailbenm küldöm a cimet!