eladó rezóm van AF1-re vagy rs-re is jó! 2dabar az egyik arrow a másik gyári! és még más cuccok: rotax123 (váltó, kuplung) powerelektronika, kapcsolók, lámpák, vezetékek! rs-tükör! idomok! kérdezz mi kell lehet hogy van most csak azt irtam le ami eszembe jutott:) MSN:csakany4@hotmail.com
Értem én hogy ugyan ott jövök ki csak hát az nem kevés pénz meg én úgy vagyok vele hogy inkább én csinálok meg egy rossz motort és utána tudom hogy jó! Meg ha megveszel egy rosszat akkor arra úgy költesz és akkor amikor akarsz vagy engedi a pénztárca és így nem 300 csengetsz ki egyben
Azért köszi szép gép
Nekem egy tuningolt van alakrészekkel 300e fixbe vagy 320 de alkudhatsz xd nem hagy cserben soha nagyon erős! papiros, minden rendben! ha nem üzemképeset veszel akkor is ugyan itt vagy csak 300e ből jössz ki gyárira majdnem
Sziasztok!
Miért van az hogy az első kerekemnél folyamatosan nyikorog a fék? Lassú tempónál folyamatos nyikorgást hallani ha behúzom a féket azonnal elhallgat ha elengedem megint nyikorog.Néha olyat is tapasztalok hogy elkezd elkezd ballra húzni. Utánna megint normális. Levettem a féknyerget kitisztítottam a dugattyúk szépen járnak a fékpofák is szinte újak nagyon nagyot harap az első fék ilyen téren nincs vele gond csak idegesítően nyiszorog. Néztem azt is nem-e csapágyas de nem kotyog a kerék kézzel nem tudom megmozgatni.
Sziasztok!
Vennék Aprilia Af1 futurát vagy sport prot 150 max 160000-ig. Nem kell üzemképesnek lennie, csak az jó volna ha papírja lenne. Várom az ajánlatokat
Szia!Én a gépemet már nyár elején eladtam!Azóta autót szeretnék,de a mai napig visszasírom a gépet,nagyon szerettem,soha nem hagyott cserben!Ha összejönne autó mellé lehet veszek egy Sport Pro-t!De csak ha minden összejön!
Ez most lehet hülye kérdés lesz de ha megy a motor egyesbe vagy hatosba forog gyorsabban a lánckerék?
előre is kösz!