sziasztok!
érdekelne hogy rs 125 farokidomot rá lehet e rakni af1 sport prora?vagy nem volt még olyan hülye aki megpróbálkozott ezzel?:D köszi válaszotokat! üdv! Kellemes ünnepeket!
ha csúszik a kuplung az csak 2 dologra utalhat max 3 de 3 madiknak elég kicsi az esélye! 1: lamella cserés elvan kova... 2. szar olaj van benne (túl sűrű elégett vagy nem 10W 40( én minden olajos kuplungos 2 ütemű motorhoz azt teszek ) ) 3 vagy pedig a kuplung el van álítva a kinyomó csavar aminek elég kicsi az esélye
Most szeretnék szert tenni egy 125-ös af1 futura-ra. Érdeklődnék mit nézzek meg rajta, mik a tipusra jellemző hibák? Az biztos, hogy csúszik a kuplungja, mit lehet róla szétszedés nélkül kideríteni?
Sziasztok egy kis segítség kéne! Aprilia Af1 hez kellene tirisztor, ha esetleg valakinek van vagy tud szerezni vagy csak tudja az árát légyszi szóljon!
Hello meg oldotam végül mert találtam! visszont nem vok biztos a berugó kar össze szerelésében!
van a tengely azon van egy fogaskerék, meg egy másik ami le fogja hoogy be ruglyam, meg egy rugo csak nem tom az hova megy
a kettö közé vagy esetleg valkamelyik elé mögé?!
érdekelne hogy rs 125 farokidomot rá lehet e rakni af1 sport prora?vagy nem volt még olyan hülye aki megpróbálkozott ezzel?:D köszi válaszotokat! üdv! Kellemes ünnepeket!
Most szeretnék szert tenni egy 125-ös af1 futura-ra. Érdeklődnék mit nézzek meg rajta, mik a tipusra jellemző hibák? Az biztos, hogy csúszik a kuplungja, mit lehet róla szétszedés nélkül kideríteni?
Minden infót köszönök előre is!
Am 345- AM6 ugyanaz csak a váltójuk más. De az AM blokk nem passzol AF1 vázba.
Lenne egy kérdésem.
Am3-és Am6 blokk felfogatások megeggyeznek? mármint arra gondolok, hogy azonos-e a szélességük?
RV4- és RV6 biztos stimmel mivel mind a kettő 50mm széles.
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv:Zoli
Van neked üres visszajelződ rv4-be? amit a blokkba kell bele csavarni, nekem sajna szarráment!
Előre is kösz!
KERESEK!
Rv6 blokkot , váltót , ha tud valaki kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm!
üdv:Zoli
van a tengely azon van egy fogaskerék, meg egy másik ami le fogja hoogy be ruglyam, meg egy rugo csak nem tom az hova megy
a kettö közé vagy esetleg valkamelyik elé mögé?!