Egyébként ennek a 40 LE dolgonak semmi jelentősége. Szériában is remekül megy. CSak ha valaki hantázik egy dologban, akkor lehet mindenben hantázik. Dugattyúcserében, papírokban ....
Egyébként én úgy tudom, Boci is árulja a sajátját, ha még el nem adta. Itt a fórumon többen fel szokták vetni, de az az igazság, hogy kevés motor "életét" követhetjük itt nyomon, mivel a legtöbben csak akkor jönnek, ha bajuk van, avgy eladni akarnak :D Szóval ajánlani nem igazán tudok. (de Bociét szeritnem érdemes megnézni!)
Eredetiség vizsga 15500-
Új fordgalmi 6000-
törzskönyv 6000-
illeték ccm-enként valamennyi, olyan 3000- egy 125-ösre.
+ biztosítást kell kötni
A motor.. Kühüm... Háát a szöveg elég nagy parasztvakítás, pláne a 40 LE. Ettől még persze lehet jó.
Ellenben légy észnél! Ugyanis vélhetően a műszaki lejárt. Ekkor még azt is kell, ami NHK-nál ~4000 Ft, de máshol akár 15 e is lehet. Persze így tükör nélkül egyből kivágnak műszakiról.
Aztán a nagyobb baj, hogy a gyerek egyáltalán átiratta-e a motort! Tehát a tulaj nevén kell legyen, különben dupla átírást fizethetsz büntetésből! Mivel "50-esként" használta, feltételezem, nem költött + 30 e -et az átírásra... Ezeknek mindenképpen kérdezz utána, mert nagyon megjárhatod!
helló
tudnátok segíteni?
és most szeretnék venni egy af1et és nem tom hogy ezt hogy kell átiratni meg stb
mert oda az adásvételi nem jó!(ahogy én tom)
milyen költségekkel kell számolnom(átíratás) ha veszek egy 125ös
köszi a választ előre
a motor:http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_a
f1_125_sport_pro-3311627
csáo
nem láttam még ilyet... de jól hangzik!
nekem van hozzá egy Tuning kipuffogó rendszerem!
Ginerelli sportrezó és egy leovenci sport dob!
jópár paripával erősebb tőle a gép!
ha érdekel akkor írj!
csöcsi
Valaki alakította át már az af1-ét vagy rs-ét Streetfighter-é?
vagy nemtud valaki olyan vidit ahol átvan alakítva?
Mert gondoltam átalakítom az AF1-em streetfighterré csak nemtudom hogy hogy fog kinézni!
Még szerencse, hogy ebbe a műhelybe nem vitted a hengered.
Jó lenne valami tényleg hozzáértőnek megmutatni, mielőtt elbarmoltatod. Vagy add nekem, és vegyél egy újat 50 e-ért :D
Hátul van két szorítócsavar, azokat fellazítod, a felnit úgy fordítod, hogy az a luk a közepén egybeessen az Excenter lukjával, ode betolsz egy a furatot kitöltőrudat, és a kereket fordítva feszíted a láncot. Persze ha nincs összerohadva az excenter a lengővillával :D
Hello! Szeretném eladni a mocimat.Megvettem és azóta kb 1000km-t mentem vele, nem nagyon használom, csak porosodik.Augusztusig van rajta műszaki is.Tavasszal lett újrafestve, télen membránt cseréltem benne azóta megbízhatóan működik, erős.Ha érdekel hívj vagy írj! 80-as enduró csere érdekel, vagy papíros 125ös.Vagy eladnám 150.000ért
köszi a tippet! de már felhívtam az apriliákat az importőr is azt modtna h. lefestve matricázva kapják az idomokat
forgalmiba 01 fehér van műhelybe meg max a régi színt tudom kikevertetni...
Egyébként én úgy tudom, Boci is árulja a sajátját, ha még el nem adta. Itt a fórumon többen fel szokták vetni, de az az igazság, hogy kevés motor "életét" követhetjük itt nyomon, mivel a legtöbben csak akkor jönnek, ha bajuk van, avgy eladni akarnak :D Szóval ajánlani nem igazán tudok. (de Bociét szeritnem érdemes megnézni!)