Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden ok! Széthúztuk... a csapágyba befolyt a ragasztó! De ez csak 24 óra múlva szilárdul ki teljesen úgy hogy még nem volt szilárd de már dermedt volt ! kimostuk, újra ragasztó de kevesebb, és most már fasza ! Most a kuplunggal gyűlt meg a bajom , de hát egy jó motoron mindig van mit bütykölni! Már csak a dugattyút várom és kész is! Remélem innentől kezdve nem lesz baja, mert eléggé sokba van nekem !
Ez marha kellemetlen. Szerintem a legjobb ha újra szétszeded és megnézed mi a gubanc.
Én egyszer egy hangszóróval jártam így. Teljes felújítás összerakom minden pöpec félrerakom száradi reggel nézem, meg sem moccan. A műgyanta lefolyt a légrésbe és megkötött mint a beton a tekercs meg sem moccant. Iszonyat felhúzott!
Bontódik a moci, pár dolog hiányzik (pl. állórész, trafó, henger, főtengely, kipufogó) kérdezz nyugodtan!
Papíros, rendszámos, törzskönyves váz + blokköntvény!
motorkovacs@gmail.com - ha lehet inkább e-mailen.
Helló!

Na végre összetettük a blokkot! Viszont most fosok, mert a főtengely nagyon nehezen forog át! Van olyan rész ahogy forgatom hogy könnyebb de valahol nehéz..... de kézzel nem is megy hanem a főtengelyre rátett anyával és egy kulcs segítségével tudom csak átforgatni! Nagyon remélem hogy nem folyt bele a csapágyba a ragasztó! Vagy ha mégis akkor a csapágy közül valahogy majd kioldódik menet közbe? Vagy megint szét kell húzni, kimosni a csapágyat és vissza vagy uj csapágyak? DE most nem tudom mitől szorul azért mert még uj vagy azért mert a ragasztó befolyt vagy a főtengely rosszul van kicentírozva és azért....nemtudom de most nagyon fölbaszott agyilag!
Helló!

Megvizsgáltuk alaposan, és most már tudjuk hogy miért fúj ki a hengertalpnál! Ugyanis ha szépen ráhúzzuk a hengert akkor látjuk hogy a hengernek a felömlője kilóg... vagyis nincsen takarásba ... a henger pedig erre a blokkra való! Most nem tudom hogy fogom megcsinálni, mert nem akarok ott gányolni a pasztával... Valaki mondta nekem hogy olyan ragasztót kell vennem amit oda kenek a kilógó felömlőhöz és az megszilárdul ugy mint ha az is a blokk anyaga lenne! Valami fémkitöltő, kettő vagy egykomponensű cuccról van szó, már csak az a kérdés hogy hol tudok olyat beszerezni!
A képen látható kerék,féktárcsával ugyahogy a képen van sürgősen eladó:5000ft 125ccm-es af1-be volt
illetve hátsó lánckerék, lánccal eggyüt ennek(norm. jó állapotú) is ára:5000ft
Ha, nem akkor tárgytalan a dolog!
rendben: markusdani14@hotmail.com
csinálok ha érdekel, adj egy mail cimet és majd arra elküldöm
hello: kapcsolo=4eft
markolat=1eft ha kell akár postán is tudnám.
megkéne beszélnem ősökkel hogy menyit adnak bele, és lehet hogy érdekel a dolog. képeket tudnál feltenni a gumiról?
17e
menyit kérnél a 2 gumiért?
90/58 R17
120/60 R17 michelin pilot slick párban nem érdekel? rs 125ön volt pályán használva, közepén még zsír, de oldalán is van még kopásjelzö bőven.
110/80 17? fényképezd le nekem légyszives hogy menyi van még rajta és monygy rá egy árat
Szia! af 1 125 első féktárcsát,és jobb oldali kormánykapcsolót gázmarkolat nélkül mennyi píz? zolisdr250@freemail.hu
Úgytudom Pirelli gumik, hnap készítek róluk közelebbi képeket.
A kipu dob ...hát elég gányoltnak tűnik a dolog, igen, nekem csak a dob kellet volna, de ahogy elnézem nem gyári Milyen hangja van tőle a mocinak? Mennyi gyapot van benne? És ha föl akarom tölteni akkor hol tudnám szétszedni? A Plexi milyen állapotú? Karcos-e vagy törött-e? Eredeti-e? Mit szólnán a kettő dologért 4.000 postával? Hol laksz?

Nem, köszönöm! Inkább még próbálkozom. A dobról nem tudok semmit, én úgy tudtam gyári, de majd utánanézek hnap, annyira nem néztem meg. A plexi enyhén karcos, nem új, de nem veszélyes. Igen a plexi biztos hogy gyári. Móron lakom.
üdv
50es AF1en mekkora karbi van?
álltalában mennyit lehet kihozni ezekböl végre 50es hengerrel?
hali hátsó gumid mien lenne?
A kipu dob ...hát elég gányoltnak tűnik a dolog, igen, nekem csak a dob kellet volna, de ahogy elnézem nem gyári Milyen hangja van tőle a mocinak? Mennyi gyapot van benne? És ha föl akarom tölteni akkor hol tudnám szétszedni? A Plexi milyen állapotú? Karcos-e vagy törött-e? Eredeti-e? Mit szólnán a kettő dologért 4.000 postával? Hol laksz?
Üdv

Az internetes árakat ahogy néztem külön-külön:
km/h spirál 3500
fordulatszámmérő spirál 3500
műszerfal 8000 (de ezen az oldalon 12ért láttam)

Egyben odaadom: 12 000 Ft-ért
Üdv! Engem a műszerfal érdekelne a spirálokkal együtt. Mennyi lenne? képet tudsz küldeni? Köszi előre is!
A plexire 2000-re gondoltam.