Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz szépen!
hello! érdekelne aprilia am 6os blokk, henger, henger fej nem lényeg se a gyujtás, aki tud az kérem jeleze, vagy msnen vegyen fel! kösszönöm
Légy óvatos, a papíroknak az eladó nevén kell lenni! Különben dupla átírás, és plussz költségek! Ugyan ez a veszély fenyeget akkor is, ha jó régen elbontott motor vázát kínálják eladásra.

Amúgy a blokkot nem is kell feltétlenül átépíteni, típusazonos blokkcsere megoldható, ha műszakiztatni, átiratni kell, akkor nem is olyan hatalmas összegért. A forgalmi, törzskönyv úgyis cserés.
Nekem olyan 35 ezer volt biztosítással,de ez biztosításfüggő!Eredetvizsga:15500,törzskönyv+forg
almi 12ezer,meg ugye a köbcentinkénti 18 Ft!Plusz ugye a biztosítás!
Csörgess meg 06308202303
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy egy 125 ös motor átírása mennyibe kerül? köszi szépen előre is!
Ha valaki bontásra szánná rendszámos 1992-es,125-ös af1-jét én megvenném a vázzát+rendszámot+blokkfélt egyben!És még ki sem kéne vonatnija a forgalomból mert én a nevemre íratnám!Akit érdekel írjon!
helo:bácskiskun megye kalocsa mellett.
érd:705377495
az érdekelne hogy helyileg hol vagy?
nekem így elsőre a fele cucc kellene kb. meg tudjuk e beszélni?
ha tudnál küldeni képet és árat azt megköszönném.

orozoli2002@yahoo.com
Halló! Kellene nekem olcsón af első tárcsa!
hello megvannak még az alkatrészek mi érdeklene?
Helló mindenkinek! rotax 123 nicasilos hengert keresek dugóval. ha valaki tud segiteni irjon. lényeg,hogy a nicasil ne legyen megpattanva. köszönöm.
sziasztok!
érdeklődni szeretnék hogy dellorto phbg19 karbit hol és menyiért lehet kapni?
előre is kösz!
Sziasztok!

Eladóvá vált Aprilia AF1 125 ccm típusú motorom! (1992.10.-es évjárat)
Rendszámos!A motor forgalmiba beírt adat alapján 21 kw!

IRÁNYÁR: 250.000.Ft

Minden érdeklődésre, kérdésre, szívesen válaszolok!Bármi kérdésed merül fel írj nyugodtan!Email:takacs90@gmail.com
van több mindenem is nem csak egy motor....
keress meg adatlapomon az elérhetőségeim a többit megbeszéljük!
Hali továbbra is eladok Aprilia Tuareg Rally 125- alkatrészek Rotax 123 blokkal rendelkezik rendszámos motor volt most végleg ki van vonva a forgalombol a dugon hajtokaron kivül minden jo rajta ja már a fesszabályzo meg a lendkereket elvittél a többi alkatrész hibátlan a motor akár egybe akár alkatrészenként is elvihetö
Akit irdekell dobjon egy emailt a : Dakartothz@freemail.hu-ra
szia!
Plexi:3500ft
hátsó lábtartó csak párban tudom adni:5eft/pár
dugó sajna már nincs meg
komplett hátsó fékrendszer 10eft vagy csak fékmunkahenger 5eft
Ááááá,látom a hátsó fék kell Bocinak,nekem meg az első fékkar az a dugattyú vagy mivan ott :D Kompletten a kar.. Érted,minden,ami a karon van.Gázbowden?Ha jó állapotban van,akkor az is.
helló
én tudok egy 50es rs-t hiányos is meg üzemképtelen is :) pont az kell neked :)
Helló hellóó! :D
Engem érdekelne plexi,visszapillantó és dugó! Ja,meg egy jobb hátsó lábtatókonzol.Más azt hiszem nem kell...
helloka
nincsen valakinek eladó af1 e darabokban esetleg hibás de aránylag egyben legyen és olcsón sürgős lenne
helló!

keresek üzemképtelen hiányos af1, rs 50-es apriliát alkatrésznek!
ha valakinek van ilyen gépe az keressen meg
küldj képet is róla
előre is köszönöm!
üdv: Zoli

0630-4351769
orozoli2002@yahoo.com
Szia!Hátsó fék kellene nekem,mi az ára,esetleg külön csak a főfékhenger eladó?