Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megint pélynteltem így vannak a sebességek, remélem tudtam ezzel segíteni valamit
Hali
Komplett Rotax 123 as blokk lendkerék nélkül elado
Ára: 23 ezer ft
És ez hogy jön az AF1 topicba?...
egyik autószerelő ismerősömtől guberáltam egy hézagoló alátétet egy autó váltójából elég jó minőségű volt a reszelő nem is vitte:D a belső átmérőjét fúróval a külsőt köszörűvel pontosítottam, de a szaki eleinte azt mondta hogy vágjak konzerves dobozból mer neki nincs ilyen egyébként voltam két csapágy boltban és két csavar boltban is és sehol nem tudtak adni ilyet, az egyikben rendeltek de a 28as külső átm. helyett kb 50eset hoztak, én meg berágtam és inkább neki láttam megam megcsinálni
Valakit nem érdekel iPhone? Nem Aplle iPhone! 45e huf! Vadonat ujj! "sim-es 2gb-de orvérzésig bövithetö! 2aksi! Autós töltö, meg ami kell!
sztem legtöbb embert szintén a kiváncsiság vezérel,az enyémet az előző tulaj szedte szét ezen okokból az egész motort rekeszekben hozta át egy kispóckival és ki kellett sakkoznom hogy mi hova való úgy hogy előtte csak robogóm volt
csumi! akk ha kell a telo e-mailben elküldöd a cimed? köszi
Egyébként mi hajtja azokat, akik szétszedik a sébváltó ezen részét? Gond volt vele? Vagy kíváncsiság? Mert ez utóbbi engem is hajtott, szét is szedtem, de alaposan megfigyeltem, mi hova... Mert ugye ha összeakad... Pláne nagyobb sebességnél, akkor jobban jársz, ha törik minden, mintha beblokkol, és akkorát esel, mint az ólajtó!
Csapágyboltba lehet ilyeneket kapni! Ugye nem sima alátétből csináltál oda másikat? Mert azért ezek elég kemény anyagból vannak, és egy biliacél alátét nem biztos, hogy hosszútávon jó oda!
látom már ahova a felkiálto jelet raktad az valoszinűleg kimaradt és a végére raktam mind a kettőt.amugy az hanyadik sebesség?
az nem jó ha szorul,nekem is harmatgyenge a power nyitás alatt kb "mint egy leharcolt MZ" de aztán megiramodik szal azzal nincs baj ha kis fordulaton nem húz mint állat
ja és a kép
a képen pirossal jelöltem meg a hézagolókat.Én pedig azt nem raktam be amihez egy felkiáltójelet tettem, az a bizonyos 20*28*0,5ös méretű.ezért a külső fogaskerék felcsúszott a tengelyre és összeakadt a többivel
én is kézzel tekertem egy kicsit szorult de megvoltak a sebességek.te hogy találtad ki hogy hova kellenek a hézagolok,és neked is ugy megy a géped hogy alulrol nem húz csak ha kinyit a pover.
én úgy vettem a motort hogy szét volt szedve a váltó, rajz alapján próbáltam össze rakni de hiányzott egy hézagoló,aztán az első körnél amikor 1ből 2be akartam váltani akkor reccs mint ahogy a képen is látszik ,jaa és sehol se kaptam alátétet nekem kellett csinálnom egy más méretűből faragtam egyet:Dés most nagyon jól műxik.persze fogaskereket se volt egyszerű szerzni
azt ajánlom hogy összerakásnál ha nem vagy 100% biztos a dolgodban akkor általában szar lesz:D kézzel kell tekerni a váltót és léptetni ha bevesz minden sebességet és van üres is akkor mninden ok. nem egy olyan bonyolult ez a váltó csak elsőre
köszi.de ebből nem derült ki melyik a hézagoló legallábbis nekem.ezért nemtudtam melyik hova megy.
tessék itt a robbantott ábra, 123as rotaxod van ugye?
igen ez igy igaz amit leirtál.sajnos a hézagolokkal problémám volt mert találtam a végén kettő hézagolot és nemtudtam hogy hova kell igy összeraktam egybe a kettőt a végére,ez valoszinüleg nem jó.
hello
kmóra+spirál mennyi lenne?
hello: komplet müszerfalt 8eft adok.
postán is ha kell.
hello
valahonnan kihagytál egy hézagolót,(vagy rossz helyen van) miután összeraktad még jóvolt és kicsit később csinálta ugye? és ne menyj vele mert ha mégegyszer összeakad, akkor letörheti a fogakat a kerékről, és akkor uj fogaskerék..
köszi.most már csak egy motorszerelő kellene mert én raktam össze de ugy néz ki nem nagyon jön össze a moci.és ráadásul még nem is huzott a motor csak ha kinyitott a poverszelep és utána mintha kilötték volna.
Hali tema!

Ne nagyon menj a mocival, amíg meg nem találjáok, vagy meg nem nézeted a hibát, mert valószínű a váltód szétugrott, vagy a léptető szerkezet tört el. Bármikor leblokkolhat a kereked, ne reszkírozz.
hali.segitsetek. szépen rakosgattam fel a sebességeket motorozás közben majd a negyediknél akkorát kattant, fémes hangon,hogy nagyon megijedtem utána meg semmi. majd ahogy raktam vissza a sebességeket egyszer csak leblokkolt a hátso kerék egyesbe de ugy hogy hijába huztam be a kuplungot nem történt semmi.leállitottam a motort és ugy kitudtam venni a sebességet.majd beinditottam és mentem tovább azota semmi.mi lehet ez?lehetséges hogy menet közben is leblokkolhat a kerék mert akkor nagyot lehet esni, azt meg nem szeretném.