Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen a segítséget!
Többet ígérem nem zargatlak a hülyeségeimmel
Köszi mégegyszer!
De amit meg !NE! próbálj semmi képpen, hogy beteszel a fogaskerekek közé valamit ék gyanánt(pl.csavarhúzó), mert ezzel tönkre teszed a csapágyakat, fogaskereket...
Ezt csak azért irtam hogy legyél elővigyázatos egy picit...
Szia!
Háát ő az a helyzet, hogy a főtengely végén lévő anyát és a kuplungon lévő anyát azt egyszerűbb lett volna még akkor leszedni, mikor a vázban van a blokk. A legegyszerűbb ha szerzel légkulcsot (vagy elviszed egy jobbfej gumishoz) és azzal hipp-hopp le lehet szedni.
Úúú,gyors help kell :D Remélem itt van valaki. A főtengely végén lévő anyát hogy szedjem le?Me az nem akar jönni.A kuplunggal mi a helyzet?És most már van lehúzóm,de a lendkerék is odagyógyult.. :D
Amint írtok valami szépet,tudok visszamenni szerelni.
sziasztok. érdeklődni szeretnék, hogy 120/80as gumi előre felmegy? mert fölöslegesen nem szeretném felrakatni. köszi a segítséget.
Jah,meg a powermágnesnél nem tudom mivan,időbe telt kiakasztani a bowdent.. És a dutó tetejére rászárat valami Azzal mit kezdjek?
Szia.Igen,igen.. Már leszedtem tegnap.Kicsit másképpen.. :D De lejött.Ma meg szétrántom,ha minden igaz.Holnap megveszem a cuccost,és összerakom szerdán.Persze ebbe csak szimering és gyertyacsere lesz.. Mondjuk még nem tudom,mi vár belül.. :D
Hátha jó a villa,és nem kell alkatrész.
Tapasztalatom szerint a papír tökéletesen megfelel! Én kartont szoktam venni papírboltba, és kész.
Értem köszi!
Még arra tudnál nekem valami ötletet hogy ilyen helyekre hogy ilyen helyekre hogy pl.: a power fedele alá miből csináljak tömítést? (klingerit kizárva) Most ilyen 1mm vastag préselt kartonból+paszta-ból csináltam, és úgy néz ki hogy fasza lett.
Előre is köszi a segítséget!
Tulajdonképpen lehet! De! Magában a paszta túl vékony, és ezzel a sűrítést bizony ersen megemeled! Éppen ezért nem érdemes szerintem. Mondjuk én jóideje mindenhova kenek pasztát, a tömítésre is. Akkor nincs olajcsöpögés akkor s,e ha a tömítőfelület nem 100%-os, ráadásul nem mozdul el a tömítés. Persze hengerfejhez nem teszek :D:D:D
trakee!
A hengertalphoz is lehet használni, tömítőpasztát?
Csak magában tömítőpaszta, vagy a tömítéssel együtt a paszta?
Csak kíváncsiságból kérdezem!
Köszi
A hengert 4 csavar fogja a talpánál. Aztán max tömítőpaszta.
Ilyenkor én azt szoktam, hogy az asztalra tett blokk hengerét finoman, gumikalapáccsal felfele minden oldalról kicsit megkocogtatom. A gumikalapács, és a finoman fontos! (lehet fakalapács is) Ha rég nem votl szétszedve, ez nem nagy szó. Ha megindul, akkor már jön kézzel is.
Hello!
Felveszlek MSN-re ha nem gond, mert érdekelne egy két alkatrész.
Köszi!
Szia!A hátsóféket meg a powerbowdent mikor adod fel postára?Jólenne ha lassan már feltudnád!
hali az első-hátsó gumma nem eladó véletlenül? mert engem érdekelne ha jobb állapotban lenne
csáó! hallod nem sikerült postázni a telot még bocsi! csak azért mert szét van szedve és nem tudom hogy jo e v vmi mert nem értek hozzá mert ha öszedugom akor szétcsuszik nem tudom minek kéne öszetartania az olajnak? átbaszni meg nem akarlak! rem tudsz segiteni és megtudjuk beszélni! Köszi üdv!
Oké.Bocsi,dolgom volt.
Hali
Továbbra is elado Rotax 123 alkatrészek a lendkeréken kívül és a dugo hajtókaron kívül minden hibátlan benne eladó alkatrészenként ill egyben is elvihető az egész motor.
Rengetek alkatrész van akit érdekell az dobjon egy emailt.
Dakartothz@freemail.hu-ra
Bocs nem figyeltem. Elküldtem a számom.
Ott az adatlapomon,de akkor.. n.dani@cit
Okés,mert a blokk az aszaton van,és szerdáig kicserélek minden szimeringet,ha lesz lehúzó.Remélhetőleg kicserélek :D
Oda adom szívesen. Mai nap nem tudom mikor leszek itthon mert délutánra tervben van motorozás. De hétköznap otthon szoktam lenni ha nem kell túlórázni, akkor már 3 körül, ha kell akkor 6-tól. Telszámot meg küldök e-mailben ha adsz.
bocsi valaki eltudja mondani hogy mi van a jobb első telóban mert nekem szét van huzva és nemtudom hogy hiánykik e belöle valami vagy ha össze is rakom mi miatt nem lehet széthuzni? köszi!
Dehogy vitték...azt mondta,hogy jön vasárnap(ma) de tegnap kibökte,hogy mégsem tud jönni,meg nyomta a kamu szöveget...
Sziaa.Ha nem lenne nagy gond,és ráérsz,elmennék a lehúzóért,ha lehet.Újra kedvet kaptam a szereléshez. Csak adj egy számot,vagy valami.Meg mikor?
Sziasztok.Háhá,kivettem a blokkot,az asztalon van,leszedtem a csavarokat is,de.. a henger nem akar lejönni... Nem tudom,miért,minden anyát levettem.