Nem életemben nem láttam még semmilyen motort szétszedve. Sőőőt összerakva sem. Most minek ez a hangnem ember lassítsál már légyszives?! Tipikus Sportmotoros stílusban adod elő. Köszönjük kedves rgvzoli. Kérlek világosíts fel, hogy miért nem volt a 4db AF-1 futurám közül egyikben sem ilyen váz. Csak hogy amibe botlottam az udvaron az láss csodát egy futura váz méghozzá 92-ből, és nekem az összes futurámban ilyen volt, amit lefényképeztél, olyan a replicámban volt 89-ből adhatsz hozzá 4db csavart, de talán kibírnám gazdálkodni azt a 62forintot önerőből is, csak egy az egybe nem fog klappolni a futura segédvázához illetve azt hiszem a bölcsője is más.
Milyen futurád van neked akkor ami 92.-es,és nemilyen?! Láttál már motort szétszedve idom allatt csavarra szedve, vagy csak tankolsz és mész vele! A hengerfejnél a merevítő az ki van szedve ami kivűlröl szerlhető ,a váznyúlványt meg négy csavar fogja azt is adjak hozzá?!
Ha érdekel nekem van rendszámos vázam,törzskönyvel,blokk felekkel, müszaki nem régen járt le! 30eft-ért. Ha érdekel keress meg elérhetőségeim adatlapomon
Tudok neked ilyen blokkfelet. De szerintem ebben van a szám. Ha érdekel akkor keress meg telefonon. 0630/6963423 hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető.
Én is próbálta ilyen cucokat hegesztetni, de a mester mondta hogy nem tudja megcsinálni az öntött anyaga miat!Vagyis biztos meglehet valahol, de a gatyád is rá megy!Szóval szerintem kuka a blokk!
Érdekelne lendkerék (fogaskoszorúval) rotax 122/123 és még bendix "pajzs, ház" ahogy tetszik.
Szétszedtem a fékemet, mert megszorult. Kitisztítottam az egészet. Ugyanúgy összetettem.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell légteleníteni a féket? Aki tudja az írja le nekem lépésekbe!
Előre is köszönöm!
rdetes&sID=fcd05766226ea706aa68e8769b59f0e3
vigyétek
és egyétek
eg
yétek, vigyétek
-a 2 váltótengely kompletten(fogaskerekekkel együtt, csak párban)
-kiegyenlítőről a 2 műanyagfogaskerék
-fordulatszámmérő fogaskerék
!Rotax 122!