Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó! Képet küldjek a lendkerékröl?
Hi,
Érdekelne lendkerék (fogaskoszorúval) rotax 122/123 és még bendix "pajzs, ház" ahogy tetszik.
hali Baluka17! Én mintha ismernélek úgy nagy távlatból. Egyszer ha nagyon unod magad elgurulhatsz Ebes fele szivesen meglesném a géped!
Nekem Ilyen váz kéne!középen ilyen merevétés van!Valaki szánjon mág meg egy papírossal!
Nem életemben nem láttam még semmilyen motort szétszedve. Sőőőt összerakva sem. Most minek ez a hangnem ember lassítsál már légyszives?! Tipikus Sportmotoros stílusban adod elő. Köszönjük kedves rgvzoli. Kérlek világosíts fel, hogy miért nem volt a 4db AF-1 futurám közül egyikben sem ilyen váz. Csak hogy amibe botlottam az udvaron az láss csodát egy futura váz méghozzá 92-ből, és nekem az összes futurámban ilyen volt, amit lefényképeztél, olyan a replicámban volt 89-ből adhatsz hozzá 4db csavart, de talán kibírnám gazdálkodni azt a 62forintot önerőből is, csak egy az egybe nem fog klappolni a futura segédvázához illetve azt hiszem a bölcsője is más.
Sziasztok!

Szétszedtem a fékemet, mert megszorult. Kitisztítottam az egészet. Ugyanúgy összetettem.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell légteleníteni a féket? Aki tudja az írja le nekem lépésekbe!

Előre is köszönöm!
Milyen futurád van neked akkor ami 92.-es,és nemilyen?! Láttál már motort szétszedve idom allatt csavarra szedve, vagy csak tankolsz és mész vele! A hengerfejnél a merevítő az ki van szedve ami kivűlröl szerlhető ,a váznyúlványt meg négy csavar fogja azt is adjak hozzá?!
szeva! Ha értedek blokkfelet tudok postázni adni vagy valami ha érdekel!
http://admin.hasznaltauto.hu/index.auto?command=osszeshi
rdetes&sID=fcd05766226ea706aa68e8769b59f0e3

vigyétek
és egyétek
http://www.hasznaltauto.hu/3217944_aprilia_af_1994

eg
yétek, vigyétek
ha bárkinek van valami az alábbiakból, az kérem szóljon.

-a 2 váltótengely kompletten(fogaskerekekkel együtt, csak párban)
-kiegyenlítőről a 2 műanyagfogaskerék
-fordulatszámmérő fogaskerék

!Rotax 122!
Én is ezt mondom.Pl van merevítése középen + a farváz felfogatás is más!Valakinek nincs papíros váza!?
Némileg azért más a futura váza.
kőszi már megoldodott,igy marad aztmondta a szerelő hogy nem gond mivel ott is olaj megy.azért kössz mégegyszer.
Rotax123-hoz kellene a trafó?te abba van az elektronika is.
Szia! Van váz 1992-s, számoskartel, rendszám, új forgalmi, törzskönyv. Ár:30.000
Szia! GYújtáskapcsolóm van tankbeöntővel 1 db gyári kulcsal
Érdekel!Msn-en felvetelek!
Ha érdekel nekem van rendszámos vázam,törzskönyvel,blokk felekkel, müszaki nem régen járt le! 30eft-ért. Ha érdekel keress meg elérhetőségeim adatlapomon
Áh!Köszönöm szépen, de nekem rendszámos kéne!
50-es vámpapírosom van. De gondolom az neked nem frankó. 9db ezres az ára.
Vennék valakitől, 1992 Af1 125-ös papíros vázat!Aki tud Írjon
Tudok neked ilyen blokkfelet. De szerintem ebben van a szám. Ha érdekel akkor keress meg telefonon. 0630/6963423 hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető.
Hali!Valaki nem tud,AF1 sport pro-hoz trafót?Vagy ahhonan be tudnám szerezni?Köszi!
Én is próbálta ilyen cucokat hegesztetni, de a mester mondta hogy nem tudja megcsinálni az öntött anyaga miat!Vagyis biztos meglehet valahol, de a gatyád is rá megy!Szóval szerintem kuka a blokk!