Szia.Oké,értem.Szóval azért nem jön a power,mert mágneses. :D
A csavarokat már leszedtem róla.Nos,nem tudom,ez a moci hogy van,de csak 1 sárga trafó van benne,és lehet,hogy az se gyári.
A szimeringekre gondoltam,hogy mindet kéne cseréli.
Tömítőpasztát még nem használtam..:D
Valahogy megoldom.. De az időmből nem fog kijönni,ha 20.-án akarok menni egy haverral.De rossz fékkel nem mennék,márpedig még azzal is gond van.. Ahhh..
Nos. A powert nem árt kiszedni. Vagy leveszed mágnessel együtt, és csak elektromosan kötöd szét. Sajhnos mikor nagyon kokszos, akkor eléggé meg kell vele szenvedni. Lehet jobban jársz, ha majd lenn lesz a henger, akkor könnyen lehet oldószerezni. Az, hogy a vázba nehezen tudod levenni, nem csoda, még kinn is elég hülyén fér oda a kulcs. Ráadásul egyes esetekben az öntés is olyan, hogy negyedfordulatonként lehet csak csavarni.
A generátor vezetékein pedig kell lenni csatlakozónak valahol a váz környékén. Bogarászd végig. Elvileg a két sárga a fesszabályozóba megy, a maradék három meg a trafóba. Elvileg a sárgák sorrendje nem lényeges, a másik három meg különböző színű. Olyan csúszócsatlakozók vannak, mint az indexnél.
A lendkereket meg szerintem nem ártana levenni. Ha nem is most, de esetleg utólag kicserélni azt a szimmeringet. Vagy esztergályossal csináltatni lehúót, vagy venni, vagy valakitől kölcsön.
A lánckerék alatti szimmering egyébként simán cserélhető. Nem érdemes megvenni a szimmeringszettet, úgy egy vagyon, csapágyboltba kapsz hozzá. Viszont érdemes mindegyiket cserélni, a váltótengelyét is! És utána szivárgásmentes blokkot kapsz. (azért érdemes tömítőpasztát is használni - nem FBS, hanem rendes hőálló szerelőpasztát)
aprilia af1 futura replica 125 bontott maradék alkatrészek olcson eladok:telok,öninditok,idomok,müszerfalak,fejidomtarto
konzolok,kipufogo,bendix,váltok,kuplungok,deknik,blokfe
lek,láncok,kapcsolok,hütök,
sárvédök,gázbovden,k
arbi,eke idomok,ülések,tankok,lábtartok,
elsöfék,..........
. egyben az egész olcson eladó=50eft
vagy külön is ami kell.
Te hol laksz? Trakee is írta hogy a főtengelyszimmeringet illő kicserélni. A vezetékeket egyébként alul nem tudod kikötni, mert be vannak öntve az állórészbe. Fönt kell őket széthúzgálni.
Tök rendi vagy :D Ezt gondoltam,lehúzón kívül minden van xD Tudom,milyen a csillag,van is,de nem fértem oda.. Majd ha kiszedem a helyéről a blokkot,ami nem ma lesz.
Amennyiben a 123 as blokkon megegyezik a lendkerék a 127-es blokkon lévővel, akkor 26 x 1,5-ös metrikus lehúzó kell. A City bike -nál 1980 ft körül kapható. Tehát nem Coll -os. Ha nem egyforma, sorry. :)
A csavarokat már leszedtem róla.Nos,nem tudom,ez a moci hogy van,de csak 1 sárga trafó van benne,és lehet,hogy az se gyári.
A szimeringekre gondoltam,hogy mindet kéne cseréli.
Tömítőpasztát még nem használtam..:D
Valahogy megoldom.. De az időmből nem fog kijönni,ha 20.-án akarok menni egy haverral.De rossz fékkel nem mennék,márpedig még azzal is gond van.. Ahhh..
af1 50et vennék! max 90-ért és lehetőleg futura legyen!
e-mailokat várom! msn:lebar14@freemail.hu
előre is kösz!
A generátor vezetékein pedig kell lenni csatlakozónak valahol a váz környékén. Bogarászd végig. Elvileg a két sárga a fesszabályozóba megy, a maradék három meg a trafóba. Elvileg a sárgák sorrendje nem lényeges, a másik három meg különböző színű. Olyan csúszócsatlakozók vannak, mint az indexnél.
A lendkereket meg szerintem nem ártana levenni. Ha nem is most, de esetleg utólag kicserélni azt a szimmeringet. Vagy esztergályossal csináltatni lehúót, vagy venni, vagy valakitől kölcsön.
A lánckerék alatti szimmering egyébként simán cserélhető. Nem érdemes megvenni a szimmeringszettet, úgy egy vagyon, csapágyboltba kapsz hozzá. Viszont érdemes mindegyiket cserélni, a váltótengelyét is! És utána szivárgásmentes blokkot kapsz. (azért érdemes tömítőpasztát is használni - nem FBS, hanem rendes hőálló szerelőpasztát)
Nézzed.. :D
Miskolc
konzolok,kipufogo,bendix,váltok,kuplungok,deknik,blokfe
lek,láncok,kapcsolok,hütök,
sárvédök,gázbovden,k
arbi,eke idomok,ülések,tankok,lábtartok,
elsöfék,..........
. egyben az egész olcson eladó=50eft
vagy külön is ami kell.