Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itvannak;)
Halli nekem kéne műszerfal, ott a képen láttam ! Mennyiért adod? mert nekem a régi fajta van a kockás :S Ha beszámitod ugy is jó! Hol laksz?
Igen,igen,fesszabályzó
Szia.Oké,értem.Szóval azért nem jön a power,mert mágneses. :D
A csavarokat már leszedtem róla.Nos,nem tudom,ez a moci hogy van,de csak 1 sárga trafó van benne,és lehet,hogy az se gyári.
A szimeringekre gondoltam,hogy mindet kéne cseréli.
Tömítőpasztát még nem használtam..:D
Valahogy megoldom.. De az időmből nem fog kijönni,ha 20.-án akarok menni egy haverral.De rossz fékkel nem mennék,márpedig még azzal is gond van.. Ahhh..
sziasztok!
af1 50et vennék! max 90-ért és lehetőleg futura legyen!
e-mailokat várom! msn:lebar14@freemail.hu
előre is kösz!
csáó igen este tudok
Nos. A powert nem árt kiszedni. Vagy leveszed mágnessel együtt, és csak elektromosan kötöd szét. Sajhnos mikor nagyon kokszos, akkor eléggé meg kell vele szenvedni. Lehet jobban jársz, ha majd lenn lesz a henger, akkor könnyen lehet oldószerezni. Az, hogy a vázba nehezen tudod levenni, nem csoda, még kinn is elég hülyén fér oda a kulcs. Ráadásul egyes esetekben az öntés is olyan, hogy negyedfordulatonként lehet csak csavarni.

A generátor vezetékein pedig kell lenni csatlakozónak valahol a váz környékén. Bogarászd végig. Elvileg a két sárga a fesszabályozóba megy, a maradék három meg a trafóba. Elvileg a sárgák sorrendje nem lényeges, a másik három meg különböző színű. Olyan csúszócsatlakozók vannak, mint az indexnél.

A lendkereket meg szerintem nem ártana levenni. Ha nem is most, de esetleg utólag kicserélni azt a szimmeringet. Vagy esztergályossal csináltatni lehúót, vagy venni, vagy valakitől kölcsön.

A lánckerék alatti szimmering egyébként simán cserélhető. Nem érdemes megvenni a szimmeringszettet, úgy egy vagyon, csapágyboltba kapsz hozzá. Viszont érdemes mindegyiket cserélni, a váltótengelyét is! És utána szivárgásmentes blokkot kapsz. (azért érdemes tömítőpasztát is használni - nem FBS, hanem rendes hőálló szerelőpasztát)
hali.komplett blokk van esetleg. és ha igen mennyibe?
Debrecen! Szép karcmentes!
Nem tudom, attól is függ milyen állapotúak... mennyire karcos meg ezek... Hol laksz?
Szia Zoli!
Nézzed.. :D
hát az elég jó ár! utánvéttel tudod küldeni? mert akkor megadom a címem aztán jöhet!
Szeva! Tudsz akkor képet küldeni?
Hali Dani! Van bovdenem a spirál is van,csak nem tudom,hogy a km/hvagy a ford.mérőé megnézem
Szerintem azt a szép magyar 1500ft-ot meg kell érnie!
Hali! Megvan mind a 4 darab zsírba! Mennyi legyen ?
Tőled durván fél óra :D Péntek óta nem nyúltam a mocihoz.Vagy csütörtök Gyorsan haladok vele.
Miskolc
aprilia af1 futura replica 125 bontott maradék alkatrészek olcson eladok:telok,öninditok,idomok,müszerfalak,fejidomtarto
konzolok,kipufogo,bendix,váltok,kuplungok,deknik,blokfe
lek,láncok,kapcsolok,hütök,
sárvédök,gázbovden,k
arbi,eke idomok,ülések,tankok,lábtartok,
elsöfék,..........
. egyben az egész olcson eladó=50eft
vagy külön is ami kell.
Te hol laksz? Trakee is írta hogy a főtengelyszimmeringet illő kicserélni. A vezetékeket egyébként alul nem tudod kikötni, mert be vannak öntve az állórészbe. Fönt kell őket széthúzgálni.
Legalább te a közelben vagy. :D Remélem,nem fontos levennem.. :S
a Csillagot a másik kolléga úrnak emeltem ki . Ha eljössz a lehúzóért, kölcsönadom.
Tök rendi vagy :D Ezt gondoltam,lehúzón kívül minden van xD Tudom,milyen a csillag,van is,de nem fértem oda.. Majd ha kiszedem a helyéről a blokkot,ami nem ma lesz.
Amennyiben a 123 as blokkon megegyezik a lendkerék a 127-es blokkon lévővel, akkor 26 x 1,5-ös metrikus lehúzó kell. A City bike -nál 1980 ft körül kapható. Tehát nem Coll -os. Ha nem egyforma, sorry. :)
CSILLAG-villás kulcs a hengerhez, és lendkeréklehúzó. Ezek nem ártanak ha rotax blokkos motrokod van.