Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AF1 AM6os vázat keresek!valakinek nincs?
Hello!
Nekem is hasonló problémám volt!
Erre ismerős mondta tekerjem be a menetet teflon szalaggal(vízvezeték szerelők használják, fehér színű).
Nálam megoldotta a problémát bár nekem tőbe menetnél eresztett.
Nem az a lényege,hogy átengedje a benzint?
Biztos,hogy a vaci új csapod folyik?
Nem a tankban rossz a tömítés?
sziasztok.azt hallottam hogy a benzincsap megegyezik a simsonéval ez igaz,mivel rendeltem egyet a netről csak sajna az is folyik kidobtam feleslegesen pénzt, uj meg nicsen.
Hello!
A tengely egy működő blokkból lesz kiszedve amit azért raktak félre mert kevés gang volt a motorba és ment bele egy 6 os blokk. Amúgy a jelenlegi főtengelyem is eléggé üt pedig ki lett órázva rendesen de aki órázta szerint a lendkereket megpüfölte vki(a motor hozzám 1 hete került előtte egy ismerősnél volt aki elkezdte felújítani de több pénze nem volt rá.Előtte 10 évvel pedig cigányoknál volt.Nála meg az állás miatt és a félig nyitott garázs miatt a forgattyúsház vizet kapott. Volt egy főtengelyem annak a hajtókarját raktuk bele de az 3 napot bírt.(Annak a főtengelynek a csapágy felfekvő részei voltak oda.)
Megkérdezhetem mennyiért?
Igaz, ehhez +posta és már 10 nél tratunk, összerakni is 2-3 e , de akkor valóban új!
Egy bontott kitarthat 10 e km-ig, vagy 10 km-ig is! Ami jónak tűnik kiszerelve, lehet pár 100 km után újra csörögni fog! Jól gondold meg!
Hello!
Köszi, de ezt már én is néztem.Még gondolkodom mert közben találtam egy jó főtengelyt működőképes blokkból.
http://www.italmondo.hu/index....

ennyi egy új. Szerintem nem olyan vad, bontott se hinném, hogy annyival olcsóbb, mint amennyivel nagyobb lutri.
Az összes jel együtt álljon. Ez fontos :) Nomeg mikor a súly alul van, akkor a főtengely ~felső holtponton, ha jól emlékszem! Azért írtam, hogy ~felső, mivel picit előredöntött a henger, és pont 180°-al kell elforgatni a főtengelyhez képest a súlyt! És ugye a gravitáció a súlyt pont függőbe húzza!
Hello!

Rv3-as blokkhoz nincs vkinek véletlenül egy jó állapotú főtengelye olcsón?Akár megfordult is érdekel csak jó legyen a hajtókara
Az oké,de alul kell lennie,felül,oldalt,másik oldalt?És a dugó alsó vagy felső állásához képest?
Azt könnyű eldönteni, mert ha magába van, a súly lefele fordul, ugye gravitáció :)
Aha.Értem.Akkor már csak az kell,hogy a súly hogyan áll.
Kösz
Ugye a kiegytengely össze van jelölve a fogaskerekekkel, a kerek meg egymással. Ezeknek a jeleknek a főtengely alsó, vagy felső holtpontjában kell állni :) Arra nem emlkészem melyik is pontosan :) Elvileg a balancesúlynak a hajtókarcsaphoz képest 180°-al elforgatva kell lenni asszem :)
Na igen.. Nekem is kellett kalapács.. :D
Hello!

Ha valaki tud eladó rv-6 os blokkot akkor érdekelne! Van egy 1992 es aprilia af1-em egy rv blokkos és szeretném megkérdezni hogy belemegy-e az am blokk? Ha belemegy akkor arra is vevő lennék csak legyenek jó állapotban a blokkok!
Köszi: Balázs
Hello...!
Skacok,helpeljetek. :D
A főtengely végén a műanyag fogaskereket,hogyan kell felrakni?Mert a tengely nincs bejelölve..Mi szerint rakjam a jeleket?Vagy valakinek van képe?
köszi de már megoldódot az ülés problémám,köszi mindenkinek
hello.misoc160@freemail.hu vagyél fell.
állt este 8-10között vok fenn.
Szevasztok! Van eladó Trace motoros csizmám 20e ha valakit érdekel irjon megbesz!;)
Hello! Valakinek van eladó viszatöltés panele? Kaptam egy ajánlatot hogy van kompletten de azóta is várom az árat és a képet, sürgös lenne köszi (af1 125 sport pro)! szép napot
msn cim jo beszélni.bhopa@freemail.hu
hello:meg van még az öniditó.
érd:705377495
Szia. megvan még az öninditod az af1-hez