Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó segítsetek már lécci olyan problémám van hogy az olajozásnak a csavarját valószínűleg eltekertem a karbin és hogy hova kell azt állítani hogy jó legyen? plussz van egy olyan kérdésem hogy még mielőtt szétszedtem mentem vele és 4 dikbe ahogy a power kapcsolt csak hörgött és nem ment. valójában ezért szedtem szét a karbit. köszi csáó
Hengerfej tömités van,tudom hülye kérdés de nekem nagyon az kelenne mert csak szetben kapok és az ugy drága vagy valami tanács
Srácok bajban vagyok nem találok hengerfej tömitést a apriliahoz rotax 123 blokos csak szetben mi tévö legyek? mert nekem csak egy o-gyürü kellene höállo ugymond
Ha valaki tud segitenni megköszöném egy jo pofa sörel
Segitsetek fontos mert viinnék a mocit
Srácok bajban vagyok nem találok hengerfej tömitést a apriliahoz rotax 123 blokos csak szetben mi tévö legyek? mert nekem csak egy o-gyürü kellene höállo ugymond
szia!érdeklődnék,hogy af1 -hez van-e ülésed de fénykép kéne róla a hátsó részéről mert nekem más fajta van.vagy valami elérhetőség vagí telefon szám .köszi
halli aprilia af1 hez van csomo alkatrészem ha valakit érdekel!
hali.nincs valakinek eladó ülése 125-höz de olyan fajta legyen hogy kersztrúd csatlakozik a zárhoz és lehetőleg jó állapotu legyen és ne horror áron.köszi
Gyertyát kicserélted?
Nekem is volt ilyen tünet és a gyertya döglött meg.
hello! lenne egy kédésem? milyen két karu lengö villa megy be az aprilia af1be? mert kéne nekem egy 2karu lengövilla rsén gondolkozom, segitsetek lécci!
Helló valaki megtuná mondani,hogy az én AF1 Replikámon miért nincs öninditó se kapcsoloója?
Sziasztok.tudom hogy ez af1 fórum de ha tud valaki segiteni légyszi segitsen mentem és megállt a motor mintha kifogyott volna a benzin de volt benne inditom nem indul betoltuk beindult de dadogott és leállt . ha inditózom lő a pufó. Karbit kitakaritottam nem tudom mi lehet légyszi segitsetek. ja és tegnap vettem a tzrt
Mennyit kérsz érte?
Nekem van egy 4ezer forint. képet az rs125 topikban találsz
Szia!
34-es karbihoz szívócsonkod a hengerre nincs véletlenül?
nekem van hibátlan vizpumpám 3e ft
Ciao!
Ha azon a lyukon folyik a víz az azt jelenti hogy szar a vízpumpa szimeringje, két szimering van rajta és a luk a kettő közötti térbe vezet. Ez azért van hogy ne a váltóba folyjon a víz hanem ki a szabadba...
üdv
kicsi lyuk,és bal oldalt van a blokkfelfogatás fölött.
Milyen lyuk az? Mekkora? El lehet tömíteni? hol helyezkedik el?
Tökéltes:D Jol indul a napom, élet apró örömei! Azért köszi! Lehet tekerek egy csigát magamnak ha nincs senkinek:P xD
Sziasztok.kellene nekem egy kis segitség,van egy aprilia af1-em és az a baj hogy rakok bele vizet és az elfolyik szép csendben a blokk oldalán van egy kis lyuk és ott ez miért van?
Ez jó lessz?
Bocs de nem lehetett kihagyni! :D
Hellosztok!
50-es gépembe szeretnék hajtóműolajat cserélni.nem tudja valaki, hogy milyen olaj kell bele. Itt a fórumon olvastam, hogy 5w35 vagy 10w40 , de hajtóműbe nem 80w90 kéne?
Előre is köszi!
Sziasztok! Eladóvá vált az Aprilia rs 50-es motorom. 1998 évjáratú minden működik rajta. Az ára: 200000Ft Csere érdelene Aprilia af1 125-re ami 50-es ként volt használva. Ha édekel akkor hívj: 06-20-592-2286 vagy E-mail:gulya.janos@freemail.hu vagy vegyél fel msn-re: gulya.janos@hotmail.com